Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 5731
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174944 Üzenet linkje2011-09-04 14:52:15 

Nem birom ki, hogy ne irjam le hamár Toloról annyi szó esik./ Már kevesebb utast érint./ Maga Tolo - bár falú lenne, mint ahogy az utazási irodák irják - nem szép. Persze más a környezete, a tenger. Isteni a tenger, sok citromot és narancsot "loptam" ott. /megérdemelték, mert elhanyagolt, pocsék volt a szállás/ Ami engem illet az háborit fel, hogy rengeteg a bevétele, és semmi de semmi beruházás. Rosszak az utak, rengeteg a kóbor kutya, a motorok éjjel nappal zugnak. Vagyis egyáltalán nem tisztelik a turistát, amiből élnek, és egész jól. A tengerpart úgy beépült, hogy ott sétálni csak mezitláb, vagy gumicipőbe lehet. Magam részéről ahogy a blogomban is irtam, Tolot alaptábornak tekintettem, mert nincs más.Sajnos. icon_cry.gif
# 5732
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174952 Üzenet linkje2011-09-04 18:09:15  Válasz a #174944. hsz-ra Előzmény #174944

Szia!
Engem még érint, hiszen szept. közepén indulok. És nem mondom, hogy az ilyen beírások nem kedvetlenítenek el kicsit, de bízom a többi fórumos véleményében, akik azt mondják, hogy imádnivaló hely, és évről-évre valaki visszajár, az sem lehet véletlen. Szóval a jobb vélemények többségben vannak azért. icon_smile.gificon_smile.gif
Bár bevallom mikor a nyaralást szerveztük csakis a déliessége miatt döntöttünk mellette, ott valószínűbb a jó ide, mint mondjuk északon. És Észak-Görögország meg abszolút nem is jön be, tele van magyarokkal, semmi görögség nincs bennünk, bár Sarti valóban szép. Korfun is jártam már, az is szép, de egy helyre csak ritkán megyünk vissza többször. A szigetek meg repülős utak, amit nem akartunk.
De eddig mikor lelohadt a lelkesedésem Tolo iránt mindig jött a nagyobb pozitív tábor, és visszaadták a hitemet. icon_smile.gif Én pedig bízom bennük. icon_smile.gif
De mivel saját autóval megyünk, sokat fogunk menni, és szétnézni. icon_smile.gif

# 5733
Rózsavirág
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174953 Üzenet linkje2011-09-04 18:27:23  Válasz a #174952. hsz-ra Előzmény #174952

Jó utat, érezzétek jól magatokat, nem fogsz csalódni!Tolo a jó kirándulások kiinduló pontja.Látni való van bőven.Kivánok szép, kellemes eltöltendő napokat!
# 5734
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174955 Üzenet linkje2011-09-04 18:40:07  Válasz a #174952. hsz-ra Előzmény #174952

Hidd el nem vagyok kezdő az utazásban. Hát én is csak bámulok amikor azt irja valaki, hogy hányadszor ismétli. Igen, onnan menni másfele az belefér, erre jó Tolo, meg az olyan viz imádóknak mint én. Tolo ki is használja rendesen!

Ami a lényeg, hogy Te jól érezd magad.

Üdv! vikso

# 5735
Jozsef56
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174956 Üzenet linkje2011-09-04 18:44:13 

vikso írta:
Nem birom ki, hogy ne irjam le hamár Toloról annyi szó esik./ Már kevesebb utast érint./ Maga Tolo - bár falú lenne, mint ahogy az utazási irodák irják - nem szép. Persze más a környezete, a tenger. Isteni a tenger, sok citromot és narancsot "loptam" ott. /megérdemelték, mert elhanyagolt, pocsék volt a szállás/ Ami engem illet az háborit fel, hogy rengeteg a bevétele, és semmi de semmi beruházás. Rosszak az utak, rengeteg a kóbor kutya, a motorok éjjel nappal zugnak. Vagyis egyáltalán nem tisztelik a turistát, amiből élnek, és egész jól. A tengerpart úgy beépült, hogy ott sétálni csak mezitláb, vagy gumicipőbe lehet. Magam részéről ahogy a blogomban is irtam, Tolot alaptábornak tekintettem, mert nincs más.Sajnos. icon_cry.gif

Nekem teljesen más a véleményem.

Mi a Dimitrában laktunk. Szuper volt a szállás (fedett nagy terasz, teljesen felszerelt konyha, mikró, ingyen WiFi, légkondi...minden nap takarítás, kétszer cseréltek ágyneműt, törölközőt......).
Mivel nagyon meleg volt állandóan ment a légkondi becsukott ablak mellett, emiatt az éjszakai zajokból szinte nem hallottunk semmit.
Voltak akik a tengerparti apartmanokban voltak, egy kicsit panaszkodtak az "éjszakai fűrdőzők" hangoskodása miatt.
Mivel csak egy hetet voltunk, ezért nem jutott idő a többi fakultatív programra és a környék teljes felfedezésére, elsősorban a családdal pihenni mentünk....
Összegezve mi nagyon jól éreztük magunkat, ahogy ezt a már többek által látott videóim is mutatják....

https://gorogkalandok.atw.hu

A megtekintéshez Internet Explorer 8-9 vagy Google Chrome 10-13 böngészőt javaslok.
Mivel egy egy Flash alapú weblap, ezért mindenképpen legyen telepítve a számítógépen Flash 10 Player is.......

# 5736
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174957 Üzenet linkje2011-09-04 18:48:34  Válasz a #174942. hsz-ra Előzmény #174942

Szia! Végig az E75 úton kell mennetek és minden remekül ki van táblázva. Ha nincs GPS-etek, akkor találsz a neten útvonaltervezőt, az is jó, de nem fontos. icon_smile.gif A táblákat figyeljétek, az a lényeg.
# 5737
Valika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174959 Üzenet linkje2011-09-04 18:51:27  Válasz a #174944. hsz-ra Előzmény #174944

Mi holnap indulunk a férjemmel Tolóba.
Szerintem mindenki saját maga válassza
ki az úti célt, ahova menni akar. Azért van az
internet hogy utána tudjon nézni,érdeklődni.
Vannak drágább utak miért nem olyat választottál?
Az én kedvemet biztos hogy nem vetted el !!!

# 5738
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174960 Üzenet linkje2011-09-04 18:56:09  Válasz a #174955. hsz-ra Előzmény #174955

Kedves Viksó! Akkor azon is elámulhatsz, hogy mi már 5 alkalommal nyaraltunk Toloban, 1997 óta. Kedvencünk!!

Sose volt problémánk a szállással, pedig több helyen is voltunk. Ha a légkondit bekapcsoltuk, ajtót bezártuk, nem jött be zavaró hang. Lehet, hogy a település nem annyira szép, de ilyen panoráma és ilyen tintakék tenger sehol máshol nincs, mint ezen a környéken. A kirándulások és látnivalók száma is szinte végtelen. Még mindig van olyan hely amit nem láttunk arrafelé.
Ált-ban szept-ben mentünk, akkor már nem volt zsúfoltság, viszont tuti jó idő van még és a tenger is kellemesen meleg.

Sajnálom, hogy az első benyomásod nem volt jó. icon_sad.gif

# 5739
Soma61
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174962 Üzenet linkje2011-09-04 19:07:19 

Szia valika!
Jó utat és kellemes pihenést kívánok nektek!!Ne enged hogy elvegyék a kedved az úti célodtól!!!
1 hét és mi is követünk titeket!!!

Üdv:soma61.

# 5740
Soma61
Aktív fórumos
Aktív fórumos
207 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174963 Üzenet linkje2011-09-04 19:12:08 

Szia Kitty!
Volna egy kérdésem,az éttermek és az üzletek nyitva tartanak, vagy némelyik már zárva van?Az éttermek étlapjain van-e választék?

Üdv:soma61.

# 5741
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174964 Üzenet linkje2011-09-04 19:24:31 

Sziasztok! De jól felpezsdült a fórum...nem hiába ízlések és pofonok. Nekem fontos egy nyaralásnál, hogy legyen látnivaló is a környéken, ez sok szárazföldi településen nem lehetséges, lehet hogy szebb a táj, de ha semmi nincs ahol el lehet kirándulgatni, akkor nekem semmit sem ér. icon_smile.gif

Kitty! Köszönöm a tanácsot, van GPS-ünk, remélem a Szerb-Macedón utakon sem lesz semmi gáz, és könnyen tudunk haladni. Délután szeretnénk indulni, hogy hajnalra (jobb esetben éjfél körül) a görög határon legyünk.

Vali! Nagyon jó utat, és persze nyaralást nektek!

# 5742
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174965 Üzenet linkje2011-09-04 19:26:05  Válasz a #174963. hsz-ra Előzmény #174963

Ez engem is érdekelne, hogy szeptemberben - mivel már utószezonnak számit, nyitva vannak-e még rendesen az éttermek? (Vagy már nem mindegyik?) És a többi üzlet, ajándék stb?
A választékról azt hallottam, hogy tökéletes, mindenki talál magának megfelelőt az étlapról.

# 5743
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174966 Üzenet linkje2011-09-04 19:28:43 

És nekem sem vette el senki a kedvemet, sőt nagyon várom már az utazást!
(éveken át egyhuzamban csak Horvátországig jutottunk el, és oké, hogy az is szép, de a görög feelinget semmi sem adja vissza! Szóval több év után térek most vissza Göröghonba, és alig várom! Tolo pedig az újdonság erejével fog még hatni, kizárt, hogy csalódnék!Nem is értem éveken át hogy bírtam ki nélküle!icon_smile.gif)

# 5744
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174967 Üzenet linkje2011-09-04 19:29:46  Válasz a #174955. hsz-ra Előzmény #174955

Vikso, tőled azért csak kérdeznék még! Elárulnád, hogy melyik volt az a szörnyen rossz, és hangos szállás? Kíváncsi vagyok! icon_smile.gif
# 5745
Valika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174968 Üzenet linkje2011-09-04 19:37:52  Válasz a #174962. hsz-ra Előzmény #174962

Szia Soma !

Köszönöm a jó kívánságot !
Kívánom hogy nektek is jó
utatok legyen és jól érezzétek
magatokat!

Valika

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 382 383 384 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu