Szia Andreas!
A képek nagyon jók. Látom Thetis hotel legtetején voltatok. Érdeklődhetek? mivel utaztatok? Sziggel? vagy útlevéllel? és milyen társasággal utaztatok? Milyen volt a szállás? Mi is ott foglaltunk a legfelső szinten, 09.16án megyünk ketten a párommal.Köszönöm előre is, üdv
Hello !
Köszi.
Én személy szerint útlevéllel, de volt a társaságunkban olyan aki Szig-el jött. Nem volt semmi gond.
A mi szállásunk a Thetis apt.-ban volt, de a társaságunk néhány tagja fent lakott, így feljártunk néha, iszogatni a gyönyörű panoráma társaságában
A Tulajékkal minden rendben volt, bár kicsit zsörtölődtek ezért-azért. A pool barban lehet kapni sört, koktélokat, frappét, chipset, és csak az ott vásároltakat lehetett fogyasztani. Szieszta időben mindig ott pihiztünk.
A tenger kb másfél perc volt gyalog, és félúton van egy trafik.
#1747252011-09-01 10:10:41 Válasz a #174672. hsz-ra
Szia Wiskybol!
Akkor mi egyszerre megyünk!
Mi is 16-án indulunk, és a Thetisben leszünk, bár nem a lux részében, csak a simában.
Honnan indultok és mikor?
#1747282011-09-01 10:15:21 Válasz a #174690. hsz-ra
Szia!
A biztosításokon filoztunk, hogy melyik a jobb, és jó áron is van. Andi írta, hogy Axasat kötött, én erre irtam, hogy ez egész olcsó, és szolgáltatást nyújt.
Az az iroda, ahol mi foglaltunk, náluk EUB-os utasbiztositás van, és azt kiszámolta nekem a hölgy ott, elégg fel ment idén az ára, 2 főnek 10 napra 10 ezer körül mozog. Az Axas olcsóbb, és majdhogynem ugyanannyit nyújt.
Bocsi, ha nem voltam érthető, bár Andi, akinek irtam, őt tudta miről van szó hálistennek.
#1747292011-09-01 10:20:01 Válasz a #174684. hsz-ra
Jó hír hogy ott ennyire jó idő lesz/van!
A párom egy görög sráccal dolgozik együtt, aki Thessaloniki alatt lakik, és ő mondta, hogy Tolon október elején is simán fürdőidő van még, gyakran járnak oda.
Akik holnap utaznak azoknak jó nyaralást, szerencsés utat kivánok!
Andi, akkor mi találkozunk, 17-én délután érkezünk majd összehozunk egy közös koktélozást!
#1747302011-09-01 10:23:00 Válasz a #174715. hsz-ra
Andreas!
Mi is a Thetis apartmanba megyünk!
Van esetleg róla pár fotód? Ibusszal voltatok ti is?
Az iroda képein "túl szépnek" tűnik az aparmtman, szerintem ott a Lux részéről vannak képek.
Ha nem igy van, annak csak örülni fogok!
Azt én is olvastam, hogy nagyon közel van a part.
Mikro van? (jajj annyi kérdés volt még az előbb a fejemben, de mostanra kiment belőle
#1747312011-09-01 10:25:19 Válasz a #174680. hsz-ra
Na a biztositással kapcsolatban most meg a mondat lett érhetetlen. Bocsánat. Szóval igy hangozna jól:
*A biztosításokon filoztunk, hogy melyik a jobb, szolgáltatásban és árban egyaránt.. Andi írta, hogy Axasat kötött, én erre irtam, hogy ez egész olcsó, és elég sok szolgáltatást nyújt. *
#1747372011-09-01 11:05:27 Válasz a #174730. hsz-ra
Hello !
Előző oldalon van a link a képekhez, az egyik az 5. szobában készült, az apt. legfelső emeletén.
Mikro nincs, csak egy kétlapos villanyrezsó és vízmelegítő.
Szia Rudiandi67, irigyellek, h.holnap már mentek. Ha van még időd a csomagolás közben ...milyen utazási irodával mentek? Ti útlevél vagy szig? engem ez a kérdés zavar a legjobban.Tudtál kideríteni valamit, h.mennyire felszerelt az apartman? akkor néhány hét és mi is ott leszünk jó utat
Mi a start utazáson keresztül az Ibusz útját foglaltuk. Csak a szállást foglaltuk náluk, mert mi saját szervezésben intézzük az utat, és a fakultatívokat, saját kocsival.
Útlevéllel megyünk, de úgy hallottam, hogy semmi gond nincs az igazolványos utasokkal sem. Mindenhol elfogadják.
Az apartman állítólag jól felszerelt, de azért én a szokásos kis kiegészítőket viszem (kés, konzervnyitó stb)
Állítólag van wifi is. Majd bejelentkezem onnan is, és megírom, hogy mire lehet számítani, mi az ami esetleg nincs, pedig jó lenne.
Csak benéztem, már rohanok is tovább, benne vagyok a lázas pakolásban.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, a tippeket, ötleteket!
Még később benézek, esetleg reggel, dél körül indulunk
Andi, veled úgyis találkozunk, nem tudom benézel-e még, írok privit!
Csak beugrottam, mert reggel indulás, és ki sem látszom a pakolásból.
Az indulóknak jó utat, a készülődőknek jó készülődést, és izgalomteljes várakozást.
Ha van wifi, akkor kintről jelentkezem a legfrisebb infókkal.