#2000972013-03-18 09:59:32 Válasz a #200095. hsz-ra
Szia Birsalma!
Mi is anno a Granddal voltunk Korfun, és nálunk minden rendben volt, sőt mi nagyon sokszor utaztunk már velük, és nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatásaikkal.
Azért sajnálom, hogy nem nem ismeritek meg a szigetet, mert csodaszép!
De hát ha amoda húz vissza a szivetek, akkor nincs mit tenni...
Kedves Tothrita! Köszönöm!!! Végre valaki aki szintén így járt! Bár nem akarok ezen morogni, meg el is akarom felejteni, de tény hogy vicc amit csinálnak - mi is 5ször tettük fel ugyanazt a kérdést - és itt kaptam rá választ! Én ilyen irodának nem adom a pénzem! Sajnálom hogy Ti már bánatpénzt is hagytatok volna - majd ha hazajöttél érdekel a véleményed ))))
A kulfoldi irodaknal (vajdasagi) is talalkoztam mar hasonloakkal, mint amiket Birsalma leirt. Informaciohiany tetofokon! Sot olyan is megesett mar, hogy a kihelyezett utvezetonket az erkezes valamint a hazaindulas idopontjaban mindossze 10 percre lattuk. Szoval van mindenfele :S. Iden vegre sikerult osszehozni, hogy sajat szervezesben nyaraljunk.
Ami Korfu es Sarti osszehasonlitasat illeti: tavaly Korfun, azelott pedig Sartin jartunk. mindketto csodas a maga modjan. Sartin csodas a homokos tengerpart, a kornyezo partok, Sarti esti elenksege. Erdemes bejarni a kornyezo teruleteket. Korfu visszont nekem picit gorogosebb hangulatu. Tartalmasabb es tobb igenyt is kielegithet egyszerre. Ha valasztanom kellene, en Korfut valasztanam mivel tobb a latnivalo ott mint Sartin es kornyeken.
Hali ! Aug. 1-11-ig rözsögnénk Korfun / Sidarin / de lefelé is és hazafelé is + 1-1 éjszaka valahol Szaloniki körül. Kocsival megyünk és biztosan keresni fogunk egy párost útitársnak a költségek felezése érdekében, ha v.kiket izgatna a dolog,beszéljünk róla./plac@citromail.hu
Szia béta7216! A Paleo Art Nouvouban leszünk, de lehet, hogy megbánjuk Azt az infót hallottam meg olvastam, hogy eléggé leadták a színvonalat az utóbbi években kicsit félek, hogy mellényúltunk. Ezek szerint te is jártál már Paleo-n! Ti hol szálltatok meg?
Szia tothrita!Az egyik legjobb szállodát választottátok Paleon,gyönyörű környezet, csodás élmény a szemnek és léleknek amerre csak nézel.Mi szerényebb szálláson voltun: Odysseus hotel.Egyszerű hotel,de kellemes.A hegy oldalán helyezkedik el zöldellő nővények között ,fantasztikus rálátással a tengerre.
Szia béta7519! Én úgy vettem észre a leírások alapján, hogy az Odysseus hotel szebb és jobb is, mint a mi választásunk. Megnéztem a booking.com-on, nagyon dicsérik, ellentétben a Paleo-val Nekem jobban is tetszik az elhelyezkedése az Odysseusnak, meg úgy néztem, hogy drágább is most már, mint a Paleo.
Üdv.tothrita!Már van vagy 10 éve annak,hogy az Odysseus-ban voltunk,de most is ott szállnék meg.Mindegyik szállásnak más-más előnye hátránya van.Ki mit részesit előnyben aszerint kell mérlegelni.
Na majd idén kiderül, hogy merem-e ajánlani másoknak is a választott szállást vagy panaszlevelek halmaza fogja elárasztani az utazási irodát Kicsit pesszimista vagyok, de remélem kellemes meglepetés ér
Napok óta olvasgatlak benneteket, köszi a sok hasznos infót és a könyvet is
A Primasol Ionian Sun-ba foglaltunk szállást és Wizzair-rel megyünk, ami 22,15-kor száll le. Hivatalos autókölcsönző nincs már ilyenkor nyitva, a szállodai transzfer nagyon drága.
Milyen taxi árak vannak? 10 km mindössze a reptér és a szállás, milyen összegre lehet számítani?