Szia, sikerült azóta választ kapnod? Mi is szeptemberben megyünk, 12-i indulással szintén a Dora apartmanba és először
Más esetleg jön ebben az időpontban Nei Poriba busszal?
Majd megbeszéljük hova menjünk, mert nekem elvileg mindegy, de leszünk ott egy páran, majd kiderül ki hova szeretne menni, de természetesen nekem nincs kifogásom Platamonas ellen sem
Szio. Elindul 10-kor. Kb. 1 orai hajozas utan megall a nyilt tengeren, 17 m-es melysegnel. Lehet furdeni. Utana tovabbhajozas Sztomioba. Ott kikot kb. delben. Le lehet szallni, 2 ora hosszara. Ott lehet furdeni, setalni, szetnezni, kajalni, kinek mihez van kedve. Utana visszahajokazas Platamonba. De visszafele is megall megint, es lehet ugralni a hajorol a tengerbe, meg van jatek. Bedobnak egy uveget a vizbe es aki kihozza kap egy ingyen italt. Amugy van kave, pia, udito a hajon, 1 EU-ba kerul, sor 1,50 EU. Lightos kirandulas, de mi nagyon elveztuk, foleg ha jo a tarsasag is.
Szio. Elindul 10-kor. Kb. 1 orai hajozas utan megall a nyilt tengeren, 17 m-es melysegnel. Lehet furdeni. Utana tovabbhajozas Sztomioba. Ott kikot kb. delben. Le lehet szallni, 2 ora hosszara. Ott lehet furdeni, setalni, szetnezni, kajalni, kinek mihez van kedve. Utana visszahajokazas Platamonba. De visszafele is megall megint, es lehet ugralni a hajorol a tengerbe, meg van jatek. Bedobnak egy uveget a vizbe es aki kihozza kap egy ingyen italt. Amugy van kave, pia, udito a hajon, 1 EU-ba kerul, sor 1,50 EU. Lightos kirandulas, de mi nagyon elveztuk, foleg ha jo a tarsasag is.
Szia Jamasz!
Engem érdekelne a kishajós kirándulás! Írnál róla bővebben, hogy hova, kit kell keresni??
A Platamoni kikotoben van az Anemos nevu hajo. Dolgozik ott egy szlovakiai magyar lany is, a Zsuzsa. A kapitany, Mihalisz pedig beszel angolul. Csak legalabb 10 fonek ossze kell jonnie, h. elinduljon.
Platamonbol van kishajo kirandulas, ha vkit. erdekelne. Irodak nem szervezik. Anemos a hajo neve, csak meg kell beszelni elore veluk a pontos datumot. Tok jo, mi ma probaltuk ki es mindenki nagyon elvezte. 20 EU-ba kerul, de. 10-tol du. 4-ig.
Ha abban az időben Nei Poriban jársz, természetesen előfordulhat Most már elég sokan vagyunk, akik egy kis sörözésre és beszélgetésre összejövünk Nei Poriban. Mégegyszer az időpont: