Szia Bea
Azt hittem Platamonas Nei P. után van , a leírásból azt veszem ki,hogy elõtte. vagy ha már ott vagyok rájövök a dolgokra?
Ha van képed a Sotirirõl azért küldhetnél.
Köszi
Sziasztok
Én arra lennék kiváncsi,hogy az Utazás K.-on mi lesz a kínálat mikor már most nincs hely, vagy azért nem válogathattunk mert oda viszik ki a helyeket? Lehet,hogy kint oda kaptam volna helyet ahova én akarok és nem azt az egy választást amit ajánlottak?
Szia Bea
Erre az estre csak a buszosok mehetnek vagy mi is? Ha 5 km-re van akkor hogyan megyünk oda, helyi busszal?
A hús ételek ugye nem csak halat jelentenek?
Én tavaly térd alá érõ nadrágban voltam. Kaptam egy lapszoknyát, amit magam köré tekertem volna, ha nem lett volna kisebb vagy két számmal. Senki nem szólt rám amiér "kilátszott" az egyik térdem.
Sziasztok.
Mi január elején fizettük be a Zeusznál az idei szállásunkat,mégsem kaptunk helyet a Kaloudában. Már akkor nem volt konkrét magyarázat arra, hogy miért nem mehetek abba az apartmanban amit kinéztem.
amirõl informálódtam .Nos akkor kissé fel is háborított a dolog!!!
Katus
Igen, a szoknya kötelezõ, de ha nem rendelkezel egy térd alá érõ szoknyával, akkor egy nagyobb strandkendõ is megteszi, amit magad köré tudsz tekerni, de adnak is.
Az autós utasok is ugyanúgy jöhetnek minden kirándulásra, ez természetes. Csak akkor nem a saját autójukkal, hanem velünk, busszal jönnek.
A görög estre is az iroda saját buszai visznek, csakúgy mint minden kirándulásra! ezek luxuskategóriás buszok, gond szinte sosem fordul elõ velük.
A húsétel húsételt is jelent, nem halat. Csirke, bárány, borjú általában.
Nei Pori pedig Platamonas után van, ha dél felé haladsz.
Szia Márti és Édes!
Igen meglehet hogy kiviszik az utazás kiállításra a jobb apartmanokat.Nem tudni. Persze nem mindegy ,hogy hol kap helyet ,milyen körülmények között az ember és fõleg bosszantó amikor sok sok keresgélés után megtalálod!!!....odamész az irodába és közlik veled,hogy nem tudnak ott helyet biztosítani.Kérdéseimre annyit mondott a hölgy,hogy nem tudja megmagyarázni,de nincs hely .Kérdeztem hogy már minden apartmant lefoglaltak???,de csak a fejét rázta.No comment. Ehelyett ajánlott volna olyan apartmant amit még képen sem tudott megmutatni. ..... Na mostmár mindegy. A lényeg hogy hamarosan ottleszünk Görögországban.
Nem tudom hogy bírom ki addig.
De már naggggyon várom!!!Várjuk!!!
Üdv
Katus