Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 511
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Eryka24
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130038 Üzenet linkje2010-03-29 17:35:41 

Messze van még augusztus! icon_sad.gif de Marmarasra megéri várni, és közben Kefalóniával vigasztalódunk! icon_smile.gif
# 512
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130289 Üzenet linkje2010-04-01 21:39:45 

Szerintetek foglalás és iroda nélkül szeptember elején lehet valahol Marmarason szállást találni? mert csak akkor derül ki, hogy tudunk-e menni.
# 513
EnciPenci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130612 Üzenet linkje2010-04-07 20:45:30 

Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Június 22-én utazunk Neos Marmarasra a GT-vel, és az Athéné apartmanban fogunk megszállni. azt szeretném megkérdezni azoktól akik már az voltak az Athénéban, hogy hogy van felszerelve? Mármint mit kell vinni: evőeszközök, pohár, tányér, főzőedény készlet milyen? És egészében az apartman?
Köszönöm icon_cool.gif

# 514
Tfildiko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130620 Üzenet linkje2010-04-08 08:19:33  Válasz a #130612. hsz-ra Előzmény #130612

Enci !
A Grandtours -Fórum-Nyaralás Neos Marmarason honlapján nagyon jó fórum van. Közvetlenül az idegenvezető Kata válaszol a kérdéseidre ! Nagyon segítőkész !

Ildi

# 515
Tzotya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130621 Üzenet linkje2010-04-08 08:53:28 

vaesz írta:
Szerintetek foglalás és iroda nélkül szeptember elején lehet valahol Marmarason szállást találni? mert csak akkor derül ki, hogy tudunk-e menni.

Szia Vaesz!
Biztos találsz szállást ne izulj e miatt,és szeptemberben már engednek is az árból!

Mi tavaly voltunk Marmarason, autóval mentünk 12 napra.Az első héten a Grand szállásán voltunk itthon előre legfoglaltuk,utána Toroniba szálltunk meg azt már saját szervezéssel intéztük helyben, ha mégegyszer autóval megyünk csak helyben keresünk szállást. Marmarason is volt szállás bőven,de mi Toroni előtti partszakaszt nagyon megszerettük ezért döntöttük Toroni mellett. Marmaras strandján az egy hét alatt nem is fürödtünk.

Üdv:Tzotya

# 516
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130669 Üzenet linkje2010-04-08 17:50:04  Válasz a #130621. hsz-ra Előzmény #130621

Szia!

Köszi szépen:D Mi pedig fordítva voltunk, tavaly szeptemberben Toroniban voltunk, és onnan ruccantunk át Marmarasra. Nekünk is nagyon tetszett a Toroni tengerpart, viszont én Neos Marmarasba szerettem bele, mert kell nekem az esti nyüzsi...itt nem a discora gondolok, mert az a halálom, nem azért megyek nyaralni, hanem mert tavaly pl. szeptemberben Toronin már egy csomó minden be volt zárva. Szeretem, ha esténként van élet, szól a zene, sokan vannak a tavernákban, számomra ennek külön hangulata van. Remélem, hogy sikerül eljutnunk nyár végén Marmarasra.

# 517
Tzotya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
99 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#130747 Üzenet linkje2010-04-09 08:36:47  Válasz a #130669. hsz-ra Előzmény #130669

Szia!

Teljesen egyetértek veled.Mi is nagyon szertjük az esti sétákat és a tavernázást még ha nem is vacsizunk ,de egy coctélt szivesen elfogyasztunk egy tengerpari tavernában,és hát az esti Görögországnak különös varázsa van, amit mi is nagyon szeretünk,éjfélnél hamarabb mi még sohasem voltunk a szálláson egyik nyaralásunk alkalmával sem :wink:Torini ezt az igény nem elégíti ki, még főidényben is nagyon nyugodt.Ott igazából pihenni lehet.Marmaras nekünk is nagyon tetszett jó választás!
Nekünk SAJNOS ezen a nyáron több okból kimarad IMÁDOTT GÖRÖGOSZÁGUNK icon_cry.gif
Nektek viszont nagyon szép nagyaralást kívánok Marmarason!

# 518
Jubu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132473 Üzenet linkje2010-04-29 14:11:46 

Sziasztok!
Én új vagyok itt, de már olvastam a fórumot, és nagyon sokat segített abban, hogy Neos Marmaras mellett döntsek! Viszont egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik már jártak itt: melyik apartmant tudnátok ajánlani nekünk (a Grand Tourssal mennénk és az Athéné és a Politis között variálunk)? Fontos lenne, hogy közel legyen a part és csendes legyen a környék, mert este pihenni szeretnénk, és nem akarunk több kilométert gyalogolni a strandig, ha van 500 méterre is:)!
Járt már valaki ezek közül valamelyik apartmanban?

# 519
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132474 Üzenet linkje2010-04-29 14:23:07 

Jubu! Az Athéne apartmant tudom ajánlani 2008-ban voltunk Marmarason/Mi nem ott laktunk az Alexandrába ami most nincs/ akkor jártam az apartmanba. Ráadásul következő évben fel lett újítva. Nagyon klassz helyen vanjó a kilátással a tengerre. Marmaras pedig klassz kis hely.

Üdv: Erika

# 520
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132476 Üzenet linkje2010-04-29 14:26:47 

Szia Jubu!
Az Athéne nagyon jó, csendes helyen van. Sokak által kedvelt. Nagyon sok visszatérő vendége van. Közvetlen tengerparti apartmanház. Közvetlen a ház mellett van egy kis öböl, ahol lehet fürödni, napozni. Egyébként a fürdésre alkalmas part, úgy 400 méterre van. A Politis egy száz méterrel messzebb van a strandtól. de közelebb a központhoz. Ez eddig nem volt a felhozatalban, az idén bérli először a Grand. Egyébként Marmaras nagyon jó választás.

# 521
Jubu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132485 Üzenet linkje2010-04-29 18:12:27 

Köszi a választ, most egy kicsit fáj a szívem, mert én is az Athénére gondoltam, erre pont mikor mennénk már nincs két ágyas szoba, csak a földszinten! A Politistól azért félek, mert szinte teljesen üres júniustól kezdve, arra valahogy nem kapnak annyira-bár a legfelső szintről valamennyire ellátni a tengerig...
De akkor kénytelenek leszünk az utóbbit választani... Illetve a Grand Toursos fórumon kérdezte valaki, hogy ha nincs két ágyas hely, a 3-ast megkaphatják-e, és azt írta a szervező, hogy igen, felár nélkül! Csak gondolom ezt akkor lehet kérni, ha elfogyott az összes kétágyas arra az időpontra...
Ragaszkodjak a kilátáshoz és várjak, hátha szerencsém lesz, vagy legyen a Politisz-esetleg az Athéné földszinti szobáiról nem tudtok valamit?

# 522
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132491 Üzenet linkje2010-04-29 20:17:21 

Hát én a tengerrenéző apartmanra szavaznék. Probáljátok meg az irodánál a három személyest hátha oda adják egy telefont megér.Reggelente és este gyönyörű a tenger. icon_eek.gif icon_lol.gif

Üdv:Erika

# 523
Jubu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#132496 Üzenet linkje2010-04-29 21:00:18 

Köszi Erika! Az lesz, meg várunk, hátha hamarabb telnek be a kétágyasak, és akkor lefoglaljuk a hármast ha lehet! A Politisbe van csomó hely, azt ráérünk foglalni, de úgy néztem, hogy kb ott lehet az apartman, mint az Athéné, és ott is a felső szintről volt tengerre kilátásicon_smile.gif! Már nagyon várom, bár még nem is foglaltuk le...
# 524
Bótajó
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133401 Üzenet linkje2010-05-07 08:35:29 

jubu írta:
Köszi Erika! Az lesz, meg várunk, hátha hamarabb telnek be a kétágyasak, és akkor lefoglaljuk a hármast ha lehet! A Politisbe van csomó hely, azt ráérünk foglalni, de úgy néztem, hogy kb ott lehet az apartman, mint az Athéné, és ott is a felső szintről volt tengerre kilátásicon_smile.gif! Már nagyon várom, bár még nem is foglaltuk le...

Szia!
Mi is az Athene apartmanba megyünk jónius 15-től,s ketten leszünk 3 ágyasban. Felár nélkül megkaptuk.
Tavaly én is az Alexandrában voltam, ami szintén nagyon jó volt, de az Athene modernebb kicsit, ahogy Kata (Grandtours idegenvezető) elmondta nekünk. Illetve amellett mentünk el többször is, így láthattuk, hogy miylen szép.
Ha bármilyen kérdés lenne, akkor szívesen válaszolok, akár mailre is. Fényképeket is tudok küldeni, ha valakit érdekel.

# 525
Buffy
Aktív fórumos
Aktív fórumos
83 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#133444 Üzenet linkje2010-05-07 12:41:30 

Sziasztok!

A helyetekben én is az Athénét választam.
Az első nyaralásunkat Görögbe Marmarason töltöttük.Mi mivel nem tudtuk,hogy lesz még majd alkalmunk tengernél nyaralni,így mondtam páromnak,hogy csak tengerre néző apartmani szobát szeretnék.Mi az Alexandrában voltunk a legfelső emeleten a barátainkkal.
Nagyon super volt.Reggel mikor kelt fel a nap fent voltunk és gyönyörködtünk a kilátásban,ahogy megvilágítja a tengert a nap sugarai.
Nekünk nagy élmény volt ez a nyaralás.Kata is ahogy írtátok segítőkész és aranyos volt mikor ott voltunk.Állítólagosan az Alexandra most azért nincs,mert azt is felújítják,mint ahogy az Athénével tették.

Üdv.:Buffy

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 34 35 36 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu