Az igaz,hogy drágább kint a kenyér,mint amit itthon veszel a pékségben, viszont ha megfigyelted ott benne van az anyag rendesen.
Szinte minden termékben amihez szükséges olaj az nem napraforgó,hanem oliva. Ami nem olcsó mulatság kint sem.
Tavaly a legolcsóbb helyen 1,70 volt a pitás gyros.
Ami átszámolva kb 530 forint.
Hol kapsz itthon üdülőhelyen, vagy egyáltalán bárhol ennyiért gyrost ?
Mi 3 éve voltunk, sok árra Én sem emlékszem.
A kenyér 0,95 Euro volt és talán 75dkg, ami szerintem nem is drága, figyelembe véve, hogy nem egy látványkenyér. Ha nálunk megnézel egy jó minőségű pékárut nem olcsóbb.
Ne az üzletek saját márkás termékeit vedd alapul, ahol legtöbb esetben nem a minőség a lényeg!
Tavaly Sartin minden üzletben 0,5kg-os kenyér volt, áruk 1-1,2 € Vagyis 1 kg ára 600.-Ft
Itthon, pékségben 190.-Ft-ért veszem az egy kilós finom kenyeret,2017.02.01-től, addig 175.-Ft/kg volt.
Üdv. Érdeklődnék, hogy gyerek koromban voltam utoljára Görögországban és gondoltam most ismét elmennénk. Sarti-t néztük ki. Érdekelne, hogy itt lehet kicsit jönni-menni vagy inkább parton pihenésre alkalmas? Igazából arra gondoltunk, hogy robi bérléssel jönnénk-mennénk keresnénk szép kis fürdőhelyeket, stb.
Vagy esetleg görögnek melyik része a legalkalmasabb erre?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Mi 3 éve voltunk, sok árra Én sem emlékszem.
A kenyér 0,95 Euro volt és talán 75dkg, ami szerintem nem is drága, figyelembe véve, hogy nem egy látványkenyér. Ha nálunk megnézel egy jó minőségű pékárut nem olcsóbb.
Ne az üzletek saját márkás termékeit vedd alapul, ahol legtöbb esetben nem a minőség a lényeg!
Szia.
Mi tavaly Paralián voltunk. Akkor 10 db tojás, ha jól rémlik 600Ft körül volt vagy 650. A tej sem volt olcsó. Ez a Paralia melletti LIDL-ben volt. Pékáruk sem voltak valami olcsók, de nekem ez a 2 dolog maradt meg, ami jóval drágább volt, mint itthon. Más nagyjából hasonló, mint itthon. Kisboltok sem sokkal drágábbak, mint a LIDL, söt volt ami olcsóbb volt.
Sziasztok Sartira mennénk Ibusz tud valaki információt csak oda megy a busz és hogy van a szállás elhagyása van csomagszoba és zuhanyzó hogy utolsó nap is tudjon strandolni az ember?
Szia,
Igen , csak Sartira megy. Száláás elhagyása és a csomagok összeszedése a gyenge pontja. 9-kor kell elhagyni a szállást, a busz meg majd jön, Addig várakozás az apartmannál. Ha megérkezett a busz berakja a csomagokat, és tudtok menni fürdeni stb. Ez tavaly olyan 12:30-ra sikerült, addig ott szarakodtunk az apartman előtt. Zuhanyzási lehetőség a parton csak vagy 2 beachbarban van, csomagszoma fentiek alapján nincs. Visszaindulás délutám 6-kor.
Sziasztok Sartira mennénk Ibusz tud valaki információt csak oda megy a busz és hogy van a szállás elhagyása van csomagszoba és zuhanyzó hogy utolsó nap is tudjon strandolni az ember?
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mely étteremeket érdemes Sartin kipróbálni? Mennyibe kerül a gyros tál? Hova, mely kirándulásokra érdemes elmenni? Mennyire drága a pékáru, tej, ásványvíz?
Kirándulásokat itt tudod megnézni:https://www.sithontravel.gr/search_list.php?ln=en&sCity=1&sRegion=0&sCountry=86&agencyCode=
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mely étteremeket érdemes Sartin kipróbálni? Mennyibe kerül a gyros tál? Hova, mely kirándulásokra érdemes elmenni? Mennyire drága a pékáru, tej, ásványvíz?
Ezek nehéz kérdések, mert nagyon sok étterem van, kinek milyen jön be...
Én szeretem a tavernákat, viszont előszeretettel látogatom a gyrosz-os gyors éttermeket is.
Mind nagyon jó, ami inkább a választáskor figyelembe veszek maga a hely hangulata.
Kirándulásokat érkezéskor mindig ismertetik egy délutáni program alatt, kinek melyik szimpatikus.
Mi voltunk a Meteoráknál (ez kicsit hosszú túra, mert nagyon messze van) Lovas túra, Narancs part(ezt nem szabad kihagyni) Kalózhajó (nem az iroda szervezi).
A többi is biztos nagyon jó...vagy egyszerűen béreltek robogót és körbe motorozzátok a félszigetet, több helyen megállva.