#1905622012-07-09 20:26:23 Válasz a #190557. hsz-ra
Igen, feleségemmel közösen írunk egy részletes beszámolót.
Mindenre kitérve, azért, hogy bátorítsunk mindenkit az önálló utazásra, illetve kalandozásokra.
Sziasztok!!!!
Mi szombaton indulunk este fél 7-kor Korfura. Már nagyon izgatott vagyok, először járunk majd Görögországban. Remélem nagyon jó nyaralásunk lesz!
#1906622012-07-10 19:20:11 Válasz a #190659. hsz-ra
Igazad van Gégé, Korfu tényleg felejthetetlen.
Csak a baj (illetve dehogy baj! ), hogy annyi de annyi gyönyörű hely van még Görögországban, amit még látni szeretnék! Szóval ezért nem mentem még vissza Korfura. De tervezem.
És maximálisan megértem a rajongásodat.
#1906662012-07-10 19:53:14 Válasz a #190662. hsz-ra
Voltunk már mi is több görög helyen , de nem tehetek róla nem éreztem magam olyan jól mint Korfun.. Zakynthosra két hétre mentünk kocsival, de az ötödik napon leléptünk aztán go Korfu... Ott már nyugodt voltam. Sarti, első nap után a szállás előre kifizetve , otthagyva go Korfu. Lefkada 3 nap után Go Korfu. Jártunk még a Peloponészoszon Athénban többször Salonikiben is többször Évia ,Poros stb. Ha Korfun vagyok ott nem fáj semmim nyugodt vagyok .. Jó dolog hogy egy csomó embert ismerek már a szigeten, ismerem az összes teret utcát egy kis kép részletből kitudom találni hol készült, erre több példa is van az index Korfuról fórumon Szóval nekem a sziget a minden. Sokan hülyének tartanak hogy mindig oda akarok menni, de engem nem érdekel.... És már nagyon mennék már megint!!!!!!!!!!!!!!!
#1906962012-07-10 21:48:38 Válasz a #190666. hsz-ra
Szerintem mindenkinek szive joga eldönteni hol érzi jól magát, hol van "otthon".
Neked Korfu lett a szerelmed.
Látod én még azért nem jártam ennyi helyen, mint Te és valójában Korfun sem láttam még sok mindent, ezért kell majd visszamennem.
Az én szivem csücske az Paleokastritsa volt ott. Na abba a helybe ott én is beleszerettem, mai napig emlegetem.
Majd irok még a dumcsi topikba, nem akarom szétoffolni ezt.
Sidarira megyünk ! De szerintem minden nap más helyet fogunk meglátogatni, szeretnénk sokat futni a szigeten. Nagyon jó hogy ilyen jókat írtok a szigetről. Biztos h én is beleszeretek első látásra !!!![b][/b]
Sidarira megyünk ! De szerintem minden nap más helyet fogunk meglátogatni, szeretnénk sokat futni a szigeten. Nagyon jó hogy ilyen jókat írtok a szigetről. Biztos h én is beleszeretek első látásra !!!![b][/b]
Kérlek, hogy váltsál már szöveg színt mert ettől kifolyik a szemünk! Olvashatatlan!!!
Voltunk már mi is több görög helyen , de nem tehetek róla nem éreztem magam olyan jól mint Korfun.. Zakynthosra két hétre mentünk kocsival, de az ötödik napon leléptünk aztán go Korfu... Ott már nyugodt voltam. Sarti, első nap után a szállás előre kifizetve , otthagyva go Korfu. Lefkada 3 nap után Go Korfu. Jártunk még a Peloponészoszon Athénban többször Salonikiben is többször Évia ,Poros stb. Ha Korfun vagyok ott nem fáj semmim nyugodt vagyok .. Jó dolog hogy egy csomó embert ismerek már a szigeten, ismerem az összes teret utcát egy kis kép részletből kitudom találni hol készült, erre több példa is van az index Korfuról fórumon Szóval nekem a sziget a minden. Sokan hülyének tartanak hogy mindig oda akarok menni, de engem nem érdekel.... És már nagyon mennék már megint!!!!!!!!!!!!!!!
Mi is jártunk már több helyen: Sarti, Neo Pori, Paralia, Parga, Skiathos, Rodos stb. de még is Korfu a legjobb! Tavaly ott voltunk 2 hetet és idén megint megyünk vissza, mert megunhatatlan!!!
Össze sem lehet hasonlítani más szigettel, várossal. Olyan mintha egy kis meseországba csöppentél volna és csak menni és menni akarsz, hogy minél többet láss belőlle. De sosem lesz elég időd rá, csak ha max odaköltöznél. Gondolkodás nélkül le tudnám ott élni a még hátralévő életemet!!!
#1907522012-07-11 11:45:10 Válasz a #190739. hsz-ra
Teljesen igazad van, de szerintem van egy olyan érzés is, ha másodjára jársz egy helyen akkor már ismered, mondhatni hazamész, ettől olyan nyugodttá válik minden.
Gégének olyan lehet kb. mintha a telekre menének.
Van ismerős akik pl. Zakyntostól nem tudnak szakadni.