Hogy érted azt, h a fakultatív programok még nem nagyon indultak be?
Mi az Apollonnal megyünk, és azért ara számítunk, h amit a katalógusban írtak, el is fog indulni! Vagy túl naivak vagyunk?
Hogy érted azt, h a fakultatív programok még nem nagyon indultak be?
Mi az Apollonnal megyünk, és azért ara számítunk, h amit a katalógusban írtak, el is fog indulni! Vagy túl naivak vagyunk?
Gondolom úgy értheti, hogy ha nincs elég jelentkező egy-egy programra, akkor az nem indul el.....
#2297822015-06-03 18:13:23 Válasz a #229770. hozzászólásra
Üdvözöllek!
Igen úgy értettem, hogy mivel első turnus voltunk és többen is vissza térő vendégek voltunk a szigeten így az Ági hiába invitált a fakultatívokra nem volt elég jelentkező.
Fakultatív kínálat természetesen van és lesz is. Bár mit szeretnétek meg nézni vagy bárhova szeretnétek eljutni az Ágitól megfelelő információt kaptok akkor is ha nem jön össze a létszám. De indul a szezon és össze fog jönni!!!!!!!
Kalispera! Skala Potamiaban töltjük a nyaralásunkat, szept. elején, tudtok ajánlani élelem beszerző helyeket, úgy mint közért, kis vendéglőket a parton ahova zseb-eb-el is le lehet ülni, megköszönnénk. A mostanság indulóknak és a már kintlévöknek minden jót, és maradandó örömteli élményeket, akik meg később mennek, meg kitartást a várakozásban (remélem nem hagytam ki senkit sem )
#2298152015-06-04 16:21:13 Válasz a #229811. hozzászólásra
Skala Potamia központjában van egy nagy szupermarket, abban egy csomó mindent megtalálható, tökéletes bevásárláshoz. Mi mivel autóval mentünk, legtöbbször Limenasban vásároltunk az Arventidiszben (sose tudom leirni a nevét ), pont a Márványpartra menet útba esik, nagyon jó kis bolt. Illetve a sziget másik oldalán valahol Skala Rachoninál is van egy nagyobb szupermarket, na azt nem tudom milyen, de jó nagy.
Az éttermeket majd Ti kitapasztaljátok, sok van, sokféle. A mi kedvencünk a Captain taverna (halas ételei a legjobbak), a Koralli, és a Krambousa. Valamint Panagiaban a "Platános" étterem, isteni a grill táljuk. A gyros pedig több helyen is finom.
Kissas57!
Pékség is van a fő úton nagyon finom termékekkel,de van péksüteményeket árusító üzlet is a Strandra vezető út mellett a z autó kölcsönzőnél ,és minden supermarketben is van pékárú. Úton útfélen supermarket étterm gyrosozo suveníros van Skala Ptamia centrumában.
#2298392015-06-05 16:20:26 Válasz a #229815. hozzászólásra
Közben már leirták előttem a lényeget.
A pékséget tényleg ne hagyjátok ki, isteni finom minden, és folyamatosan sütik a friss sütiket, mi minden reggel ott kezdünk, úgy veszünk általában, hogy marad a napközbeni strandolához is majszolnivaló, mást a nagy melegben nem nagyon szoktunk enni. Ha már nagyon éhesek vagyunk, akkor ott van a strand mögött a Mamma' Grill, oda átszaladunk egy-egy gyrosért, és megvan az ebéd. (ez attól függ melyik partszakaszon fogtok strandolni, ez a centrum partja, bolt, taverna, souvenir is van közvetlen a strand mellett)
Messinia; ez lett volna a köv. kérdésem; zseb-eb, 11 leány gyermek, két felnőtt+én a VIKI II parti apartmanba fogunk lakni, melyik strandot ajánljátok, van e tusoló, vigyünk napernyőt, esetleg árnyat adó iglo-szerü sátrat, mert mint olvastam vannak telepített napágyak a szabad strandon amiért fizetni kell valamilyen formában (rejtett jegyszedés)?
Ígérem a 7végén nem kérdezek (talán) többet és sokat olvasok vissza, csak avval az a "baj", hogy tavaly óta sok minden apróság, -ami nagy mértékben hozájárul a nyaralás hangulatához- megváltozhatott, a felfedezés örömét meg hagyom ifjúságnak, ha lehet, én inkább olvasok, már be is szerezte pár könyvet, de még nem tudom melyiket vigyem; a Zorbasz, a görög, v. A, Moravia:Kisregények kötetét (még szerencse hogy nem tudtam ellenállni és elkezdem (60 old. van még a belőle): A Diadalív árnyékában (a könyv elején a Szamothrakéi Niké szobor), ez kiesik a választásból).
Élményekben gazdag ráhangolódás a nyaraláshoz, akár hol is legyen az