Szerencsére én egy mappában mentettem a képeket,épp ezt írtam a Joxnak
és nincs velük semmi gond.Nekem csak az volt a bibi,hogy a topicjában miért tünt most el.De spúlba és ráadásul nem is egy weboldalról vannak.
Meg maga az,hogy az ember szívesen tette fel és én még néha kínlodtam is vele és erre "Szevasz Vera"....és ez a helyzet a kytherai képekkel is.Pont az Atosz mellől szublimáltak a képek.Eszem ágában sincs feltételezni rólad
semmit,nem a te inged, ne is vedd magadra. Én a Joxnak írtam,hogy furcsálom ezt a kiválogatódást.
Vettem a fáradságot, és visszalapoztam a topikban. Nem csak Atosz, hanem Ferrari hozzászólásaiból is eltűntek a fotók, úgyhogy remélem, mindenki megnyugszik, hogy nem valami kicsinyes bosszú áll a történések mögött... (Eleve furcsa, hogy valakiben ez felmerül.)
Ahogy Vojandi már teljesen érthetően megfogalmazta, valószínűleg megváltozott a képek elérési útvonala, de az is lehet, hogy törlődtek az eredeti helyükről.
És igen, ha valaki törölte volna őket innen a hellaszról, akkor nem kis négyzetek maradtak volna a helyükön, hanem valószínűleg semmi.
Felesleges személyeskedésnek venni az ilyesmit!
Sajnos az én képeim is eltűntek
de majd megkeresem őket újra
Szia!
Tudod mit?- elmegyünk és megnézzük élőben...
Ennél jobb tippet nem adhat senki.Akkor úgy fotózom ahogy nekem tetszik és nem fognak "eltünni".
Megvan a közös nevezőnk?OK!
Kvalcsi, te viszont huncut vagy!
Vissza nézegettem a képeid és neked mind jóók...Eztet hogy csinálod?
Pontosabban, valami exkluzív helyről tetted fel a fotókat?!
Rajtam nem múlik és már most indulnék ha lehetne. Most hívtam fel az utazási irodát és bár katalógusuk tényleg van de nem tudnak semmit mondani/aeolus/
Rajtam nem múlik és már most indulnék ha lehetne. Most hívtam fel az utazási irodát és bár katalógusuk tényleg van de nem tudnak semmit mondani/aeolus/
Van katalógus ,de nem tudnak semmit... Ettől ökölbe szorúl a talpam.
Hecc v.vicc?Ez mán nem valami egyöntetű válasz az biztos,a lelket pedig csak az egyöntetű dolgok nyugtassák meg. ...és kb mikor tudnak információt mondani? Gondolom az sem tudják? De a katalóghoz szoktak adni árlistát is általában.Akkó viszont nem értem. Te érted?
Tavaly ugyan így volt. Katalógus volt árlista csak egy héttel később. Felhívtam az irodát és azt mondták, jövő héten lesz árlista.
Viszont minden nap ránézek a honlapjukra, mert hamarabb feltöltik az árakat, mint kiadják az árlistát.
Sziasztok! Ugyan ezt az infot kaptam ma az irodától telefonon. Katalgus van de ár jövőhéten. Bár a szlovák oldalon van árlista elég húzósak az árak ha a mostani euroval számolok. Nagyon kiváncsi vagyok már a Ft árakra. Sziasztok Erika
Sziasztok! Ugyan ezt az infot kaptam ma az irodától telefonon. Katalgus van de ár jövőhéten. Bár a szlovák oldalon van árlista elég húzósak az árak ha a mostani euroval számolok. Nagyon kiváncsi vagyok már a Ft árakra. Sziasztok Erika
Előjelnek nem a legjobb, mert az € az érzésem szerint nem nagyon fog alászállni, mint mennyből az angyal.A mi sajnálatos mélyrepülésünk,már ami a gazdaságot illeti, nem 1 hetes influenza ...és utána már jól is vagyunk.
Magam ellen beszélek, csak ne legyen igazam!!
Akkor én mindig rossz helyen keresgéltem és olyat tettem a topicba ami leeresztett mint a luftballon.Sajnálom mert mindenkinek szántam aki Lesvost
szeretné egyszer elérni és viszonylag nem is voltak giccsesek.Hát ez van ill.vót...