#1810442012-03-18 20:33:36 Válasz a #181043. hsz-ra
Mit szeretnél, pihenni kirándulni??? Korfun ezer és ezer öböl van eldugott kis strand Neo Porin ilyeneket nem találsz. Korfun rengeteg látnivaló van, Neo Pori egy turistagyár... Lehet ez sokaknak nem tetszik de így van.... Korfuról is tudsz menni kirándulni , mennek hajók Paxira Antipaxira Sivotára, Pargára környező szigetekre. Akár Albániába is átmehettek pld... Mi lassan 15 éve járunk Korfura évente többször is ,és nem tudjuk megunni... Van Korfun Aquva park Ott a Syssi kastély , a reptér is megér egy misét a repülők közelsége a gátról . A Kanoniról a Hlaverna látványa. Paleokastrica Glyfada Mirtioissai strandok . Egy hétig sorolhatnám a szebbnél szebb helyeket. Hidd el Korfu jó választás....
#1810552012-03-19 09:29:46 Válasz a #181043. hsz-ra
Szia Ildikó!
Ahogy olvastam a nyaralással kapcsolatos elvárásodat, Korfun leginkább Messonghit vagy Moraitikat ajánlanám számotokra!
Szerintem Korfu gyönyörű sziget, össze sem hasonlítható Nei Porival! Mindenképpen Korfut javasolnám!
Messonghi kevésbé zajos, bulizós település, mint Sidari, de azért itt van élet, több taverna, de mégis barátságosabb, családiasabb.
Szia Ildikó!
Nei Porit is megjártam párszor. Tök más.
Olvass a Nei Pori fórumon, leírtam.
Igen, onnan is van látnivaló bőven, de teljesen más jellegű, mint Korfuról.
Korfu város egy valódi csoda, tényleg.
#1810742012-03-19 21:38:04 Válasz a #181072. hsz-ra
Sziasztok!
Azt hiszem sikerült hamar meggyőznötök, Korfu mellett maradok! Már csak a helyet kellene eldöntenem, de arra még alszom néhányat, és szorgalmasan olvasgatok. Tényleg nagyon szép helyek vannak, kár lenne kihagyni. Újfent köszönöm a segítséget. Gégé, ha jól láttam, Ti Benitsesre készültök? Tudsz mondani róla valami?
Üdv. Ildikó
Tudna nekem valaki segíteni, hogyan lehet ide beszúrni képeket?? Korfuról szeretnék feltenni pár képet csak nem tudom hogyan kell.. Mármint amikor a kép jelenik itt meg..
Köszi előre is!
#1813862012-03-26 18:54:28 Válasz a #181385. hsz-ra
Kinagyítottam a térképet, mind jó messze van. Nehéz lesz ezek közül választani. Inkább nézz másik irodát, amelyiknek esetleg a központban vannak apartmanjai......