ANIC !Írj légyszi helyzet jelentést benzin ügyben.Szegény nagyimre66 ,mindig éri őket valami izgalmas.Remélem mindenki tud azért kirándulgatni és jól érzik magukat az állapot miatt.
#1466042010-07-29 21:21:03 Válasz a #146558. hsz-ra
Szia Fogtündér!
Még elég gáz a szitu, de talán mostmár lassan helyreáll a rend... Délután 1-2 helyen már lehetett tankolni.
Nagyimrének küldtem sms-t a sztrájk előtti napon, hogy tankoljon. Azt válaszolta, hogy már megtette. Remélem szerencsésen hazaértek.
fogtündér most rakom rendbe a képeket a gépen és küldöm.
Amit az isti leírt az jó annál többet írni én se tudok, de mad 1-2 tapasztalatot írok.
Az ioli-ban nagyon sok volt a szerb és nagyon paraszt módon viselkedtek.
Nem tudom mert korfun még nem voltam de azt mondták akik voltak, hogy korfu inkább anglia mint görögország.
Pefkochori az nagyon ott van a tenger és a hegyek között terül el és ha megtudják, hogy magyar vagy akkor nagyon tudnak neked örülni, és kedvesek.
Tele volt szerbekkel akik igazán parasztul viselkedtek.Sok volt az angol akik olyanok mint a kifacsart citrom egész nap vagy az erkélyen ültek vagy a medence mellett az árnyáéban fetrengtek és olvastak rendületlenül.
Azt nem értem, hogy olvasni minek jöttek ki.
A falu az szép nagy tele jófej göröggel.
Szia
A templom tetszett a fotóit meglepinek szántam neked, hogy ha eljön a nagy nap akkor és ott.
Egyébbként sima volt az utunk 21 órára már tompán voltunk.
nagyimre!Szedem a gondolataimat a kérdésekre hangolva.Eddig nem voltunk itthon.Jó az a pár kép amit küldtél.Nagyon hangosak is voltak a szerbek a villageban?Mikor megérkeztetek az apartmanba várnotok kellett du-ig vagy egyből kaptatok tisztának nevezhető szobát?A recepciós tényleg csak görögül meg oroszul karattyol?Nálunk az utazási irodába az a jelzés jött viszza,hogy angolul nem beszéltek a recepcion.Most már jönnek a gondolatok szerintem el foglak halmozni vele csak győzz válaszolgatni
Sorba szedem a kérdéseidet.
A szerbek nem voltak hangosak az apartmanban de a medencénél igen és bunkó módon viselkedtek.
Mi kb 10 órakor érkeztünk meg és az apartmant egyböl át tudtuk venni és a csajszi a recepción beszélt angolul.
Az apartmanok tisztát voltak a takarítással nincs gond.Törölközőt személyenként 1 nagy és 1 kicsi volt kikészitve.
Ha kell még fotó akkor azt jelezd.
A falu közepe tályán a shell benzinkut után van 1 jó gyroszos ahol a gyros pitában helyben fogyasztva 1,8 €
A halas tavernárol küldtem fotót azt ott találod ahol leírtam.Nagyon tuti hely és jó a polipjuk és ami fő, hogy nagy adagokat adnak.
Kaja után jár az ajándék.
Kifelé az úton nem volt gondunk a makedon határ nál lévő kuton tankoltam kártyával gond nélkül de vissza a másik oldalon közölte a kutas, hogy nincs terminál mire én mondtam, hogy van erre ő de nem jó csak euróval lehet fizetni.
Azt már megsem kérdeztem, hogy menyiért vátják az €-t mert tovább mentem kb 15-20 km-t és ott tankoltam kártyával gond nélkül.
Kint Afithos-ban van shell kut ott tudtok kártyával is fizetni a benzin 1,49€ de pefkohori félé már 1,53€.
#1472052010-08-02 20:58:32 Válasz a #147201. hsz-ra
Tudnál nekem autópálya díjakat is írni?Kb mennyi idő alatt értetek le?Az apartmanok jól felszereltségúek?Írnál nekem arról is merre jártatok kirándulni,mit érdemes megnézni.Voltatok hajó kiránduláson?Köszi az infót,de mondtam hogy bombázlak