Ez a ház merre van?
Ismerõs a neve, de konkrétan nem emlékszem.
Ha van bárni kérdés O.b-vel kapcsolatban írj
Mi már voltunk ott háromszor, és ha minden igaz akkor idén is megyünk aug. végén, de csak ha túlélem Santorinit
Azt én én sem tudom, hogy hol van a ház, sõt Olympic Beach-en is csak egy sétát tettünk. Telefonon foglaltuk a szállást. Érdekelne pl. az is hogy milyen ott a part? Homokos, lassan mélyülõ, gyerekeknek jó lesz-e? Van-e Lidl a környéken? Vagy vannak-e jó és olcsó éttermek?
hofiagi!
O. B.-en homokos, lassan mélyülõ a part, gyereknek ideális lesz. Inkább arra kell ügyelned, hogy elég sokan vannak, szemmel kell tartani. Nem tudom mekkora az a kicsi gyerek, de gondolom amúgy sem tévesztenéd szem elõl, mi anyukák már ilyenek vagyunk. Csak ez egy kevésbé zsúfolt strandon egyszerübb. De ha a település valamelyik végén laktok célszerübb kicsit távolabb menni. Mi anno Parálián laktunk, de mindig a két település között strandoltunk nyugisan, a vizimentõ tornya elõtt. Így még folyamatosan szem elõtt is voltunk.
Lidl és társai Katerini külvárosában található, ha autóval lesztek ez könnyen megközelíthetõ, egyébként vackosabb a dolog.
Régebben kicsit piszkos volt a víz, de tavaly tettek ki egy hálót ami megfogja a hínárt. Egyet értek az elõttem szólóval a település végein nincsenek annyian.
Jó étterembõl van sok, de nem mindegyik olcsó, azonban az árért kárpótol a finom kaja, ha csak gyrost akartok akkor a Porky's a legjobb. Én nem reklámozni akarom, de mi évek óta ott kajálunk. Nagyon jó fej a tulaj:-)
Nézd meg a foto-albumban az O.B-s albumokat
üdv![/img]
köszi Rebeka! tavaly mi Makrin laktunk de azt hiszem Paralia felé kb. 10 km-re mentünk mindig strandolni. annak nagyon örülök, ha nem lesz hínár a vízben, mert így sokkal kellemesebb lesz.ja, és távolabb Makritól, biztosan nem fogja megvágni az elsõ nap a párom lábát egy kagyló. Mondjuk a nagyobbik fiam aki 10 éves, szeretett elkóborolni tõlünk, de azért mindig visszatalált negyedóra múlva.
meg fogom nézni az albumot. és kösz minden infót, ha lesz még valami kérdés, majd kérdezek. féltem hogy a fórum nem látogatott minden nap, de jó hogy van pár ember, aki a tapasztalatokat szívesen megosztja másokkal. vagyis veszi a fáradságot, és válaszol a "buta" kérdésekre.
Ez tényleg jó dolog, hogy vannak amai világban ilyen segítõkész emberek. A tavalyi nyaralásunk elõtt én is innen tudtam meg sok jó dolgot.
Az viszont sokkal elkeserítõbb, hogy idén nem jutok el O.B-re, szabi hiányában, de addig is nézegetem a képeket, várom Santorinit és a jövõ nyarat, amikor is senki nem tud megállítani Olimpc Beach partjáig.
Ajánlanék egy oldalt, ahol még többet megtudhatsz:
http://gportal.hu/portal/paralia/
...egy hét múlva ilyenkor már lázas pakolás és hajnalban irány OB!! Egy ismerõsünk most a Chalkidiki félszigeten áztatja magát, SMSezett, hogy csak ronggyal tudja megfogni a kilincset, olyan meleg van, a vízben belefõ a ... füle, és a sörtöl lefagy a torka.... szóval szenved
Szia Pingvin 21!
Nagyon sajnálom azt a szerencsétlen ismerõsödet,de remélem nem haragszol,ha neked is hasonló borzalmakat kivániok a nemsokára induló nyaralásodra!!Baromi nagy meleget,kissé meleg vizet,sok hideg sört,frappét,és azért gondolj majd ránk is,akiknek még jónéhány napig várni kell ezekre a borzalmakra!!!
Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra!
Ezen a héten szombaton indulunk Olympic Beach-re!És egészen kettõ hetet leszün ott!Már nagyon nagy az izgalom!Ez lesz az elsõ utunk Görögországba!Nagyon sok jót hallottam OB-rõl!Remélem ezeket át is fogom élni.
Megígérem ha hazajövök írok beszámolót!
Azt esetleg megtudja nekem mondani valaki, h. milyen idõ várható?Nagyon meleg lesz?Elõre is köszönöm!
Üdv. Brigi
de jó neked hogy már 3 nap múlva indulsz. nekünk még több mint 1 hónap. a te beszámolódat is nagyon várom ám!most biztosan nagy a készülõdés. nem tudom hogy ott fog-e hûlni a levegõ, lehet hogy pár fokot enyhül.
A készülõdést le sem tudom írni!Mindenki sürög forog itthon!Egy hónapja minden este a nyaralás a téma
Éppen most olvastam, h. az északi részen 46fok volt ma!Nagyon szeretem a meleget, de ez már sok!Kicsit remélem enyhülni fog!
Hofagi kitartást kívánok!Lassan eljönn az az idõ mikor már te is készülõdni fogsz a nyaralásra!!
És a beszámolót megtartom!