Olympic Beach
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 46
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Hofiagi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30447 Üzenet linkje2007-06-06 17:26:22 

sziasztok!
Ismeri valaki közületek a Michel studio-t mint szállást? Ha minden jól megy, aug. 4-tõl ott nyaralunk.

# 47
Andreas27
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30730 Üzenet linkje2007-06-08 16:48:19 

Helló!

Ez a ház merre van?
Ismerõs a neve, de konkrétan nem emlékszem. icon_sad.gif

Ha van bárni kérdés O.b-vel kapcsolatban írj
Mi már voltunk ott háromszor, és ha minden igaz akkor idén is megyünk aug. végén, de csak ha túlélem Santorinit icon_wink.gif

# 48
Hofiagi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30797 Üzenet linkje2007-06-09 13:15:19  Válasz a #30730. hsz-ra Előzmény #30730

Azt én én sem tudom, hogy hol van a ház, sõt Olympic Beach-en is csak egy sétát tettünk. Telefonon foglaltuk a szállást. Érdekelne pl. az is hogy milyen ott a part? Homokos, lassan mélyülõ, gyerekeknek jó lesz-e? Van-e Lidl a környéken? Vagy vannak-e jó és olcsó éttermek?
# 49
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30808 Üzenet linkje2007-06-09 17:02:47 

hofiagi!
O. B.-en homokos, lassan mélyülõ a part, gyereknek ideális lesz. Inkább arra kell ügyelned, hogy elég sokan vannak, szemmel kell tartani. Nem tudom mekkora az a kicsi gyerek, de gondolom amúgy sem tévesztenéd szem elõl, mi anyukák már ilyenek vagyunk. Csak ez egy kevésbé zsúfolt strandon egyszerübb. De ha a település valamelyik végén laktok célszerübb kicsit távolabb menni. Mi anno Parálián laktunk, de mindig a két település között strandoltunk nyugisan, a vizimentõ tornya elõtt. Így még folyamatosan szem elõtt is voltunk. icon_wink.gif icon_lol.gif
Lidl és társai Katerini külvárosában található, ha autóval lesztek ez könnyen megközelíthetõ, egyébként vackosabb a dolog.

# 50
Andreas27
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30810 Üzenet linkje2007-06-09 18:07:53 

Hali-ho!

Régebben kicsit piszkos volt a víz, de tavaly tettek ki egy hálót ami megfogja a hínárt. Egyet értek az elõttem szólóval a település végein nincsenek annyian.

Jó étterembõl van sok, de nem mindegyik olcsó, azonban az árért kárpótol a finom kaja, ha csak gyrost akartok akkor a Porky's a legjobb. Én nem reklámozni akarom, de mi évek óta ott kajálunk. Nagyon jó fej a tulaj:-)

Nézd meg a foto-albumban az O.B-s albumokat
üdv![/img]

# 51
Hofiagi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30828 Üzenet linkje2007-06-09 20:19:27  Válasz a #30808. hsz-ra Előzmény #30808

köszi Rebeka! tavaly mi Makrin laktunk de azt hiszem Paralia felé kb. 10 km-re mentünk mindig strandolni. annak nagyon örülök, ha nem lesz hínár a vízben, mert így sokkal kellemesebb lesz.ja, és távolabb Makritól, biztosan nem fogja megvágni az elsõ nap a párom lábát egy kagyló. Mondjuk a nagyobbik fiam aki 10 éves, szeretett elkóborolni tõlünk, de azért mindig visszatalált negyedóra múlva.
# 52
Hofiagi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30829 Üzenet linkje2007-06-09 20:22:19  Válasz a #30810. hsz-ra Előzmény #30810

meg fogom nézni az albumot. és kösz minden infót, ha lesz még valami kérdés, majd kérdezek. féltem hogy a fórum nem látogatott minden nap, de jó hogy van pár ember, aki a tapasztalatokat szívesen megosztja másokkal. vagyis veszi a fáradságot, és válaszol a "buta" kérdésekre.
# 53
Andreas27
Aktív fórumos
Aktív fórumos
98 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31072 Üzenet linkje2007-06-12 18:33:33  Válasz a #30829. hsz-ra Előzmény #30829

hello Hofiagi!

Ez tényleg jó dolog, hogy vannak amai világban ilyen segítõkész emberek. A tavalyi nyaralásunk elõtt én is innen tudtam meg sok jó dolgot.
Az viszont sokkal elkeserítõbb, hogy idén nem jutok el O.B-re, szabi hiányában, de addig is nézegetem a képeket, várom Santorinit és a jövõ nyarat, amikor is senki nem tud megállítani Olimpc Beach partjáig.
Ajánlanék egy oldalt, ahol még többet megtudhatsz:
http://gportal.hu/portal/paralia/

igaz nem tul frissek az infok icon_sad.gif

# 54
Pingvin21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31402 Üzenet linkje2007-06-15 09:02:28 

...egy hét múlva ilyenkor már lázas pakolás és hajnalban irány OB!! Egy ismerõsünk most a Chalkidiki félszigeten áztatja magát, icon_cool.gif SMSezett, hogy csak ronggyal tudja megfogni a kilincset, olyan meleg van, a vízben belefõ a ... füle, és a sörtöl lefagy a torka.... szóval szenved icon_razz.gif
# 55
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31553 Üzenet linkje2007-06-16 17:25:34 

Szia Pingvin 21!
Nagyon sajnálom azt a szerencsétlen ismerõsödet,de remélem nem haragszol,ha neked is hasonló borzalmakat kivániok a nemsokára induló nyaralásodra!!Baromi nagy meleget,kissé meleg vizet,sok hideg sört,frappét,és azért gondolj majd ránk is,akiknek még jónéhány napig várni kell ezekre a borzalmakra!!!

# 56
Pingvin21
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#31565 Üzenet linkje2007-06-16 18:57:05  Válasz a #31553. hsz-ra Előzmény #31553

Miskolciutas, köszi a jókívánságokat! Majd megírom, hogyan sikerült átvészelni a dolgot... icon_cool.gif icon_lol.gif
# 57
Hofiagi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33323 Üzenet linkje2007-06-27 19:45:04 

már nagyon várom hogy pingvin21 hazajöjjön és beszámoljon az útról.kíváncsi vagyok milyen meleg van ott most, és egyáltalán milyen a hely szerinte.
# 58
KiscsajBrigi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33336 Üzenet linkje2007-06-27 20:41:41 

Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra! icon_smile.gif
Ezen a héten szombaton indulunk Olympic Beach-re!És egészen kettõ hetet leszün ott!Már nagyon nagy az izgalom!Ez lesz az elsõ utunk Görögországba!Nagyon sok jót hallottam OB-rõl!Remélem ezeket át is fogom élni.
Megígérem ha hazajövök írok beszámolót! icon_smile.gif
Azt esetleg megtudja nekem mondani valaki, h. milyen idõ várható?Nagyon meleg lesz?Elõre is köszönöm!
Üdv. Brigi

# 59
Hofiagi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33337 Üzenet linkje2007-06-27 20:50:35  szia

de jó neked hogy már 3 nap múlva indulsz. nekünk még több mint 1 hónap. a te beszámolódat is nagyon várom ám!most biztosan nagy a készülõdés. nem tudom hogy ott fog-e hûlni a levegõ, lehet hogy pár fokot enyhül.
# 60
KiscsajBrigi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#33342 Üzenet linkje2007-06-27 21:00:11 

A készülõdést le sem tudom írni!Mindenki sürög forog itthon!Egy hónapja minden este a nyaralás a téma icon_biggrin.gif
Éppen most olvastam, h. az északi részen 46fok volt ma!Nagyon szeretem a meleget, de ez már sok!Kicsit remélem enyhülni fog!
Hofagi kitartást kívánok!Lassan eljönn az az idõ mikor már te is készülõdni fogsz a nyaralásra!! icon_biggrin.gif
És a beszámolót megtartom!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 4 5 ... 82 83 84   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu