Szia Gégé!Ahogy olvastam,te többször is megszálltál a vénuszban,ma este indulnák,le tudnád irni,hogy benistesben merre találom?a lefkimmi felől beérek benistesbe,középen a kikötő,pálmafákkal,odáig képbe vagyok...
#1698342011-07-15 13:27:24 Válasz a #169794. hsz-ra
Hali..
Nem kell a kikötőig mennetek . ahogy beértek Benitsesbe egy nyújtott balos kanyar után, jobbra lesz egy parkoló utána egy emeletes szálloda a neve hirtelen nem ugrik be narancssárga a színe azt hiszem egy csigalépcső megy fel az oldalán. Na azon túl mentek és kb egy 50-80méteren belül balra lesz egy utca ki lesz írva hogy Stavros ott felmentek és lesz megint egy bal kanyar nem ott utána közvetlen balra megfogjátok látni a Vénuszt..
#1698512011-07-15 15:48:34 Válasz a #169834. hsz-ra
Most nézem milyen hülyeséget írtam. A kanyar elejénél van jobb kézre a parkoló a tenger felől, és utána van a szálloda közvetlen. A szálloda után van majd bal kézre a kis utca felfele... Meleg van na...
Sziasztok!
Mi augusztus 12-én indulunk Sidariba. Busszal megyünk, és a Katerina apartmanban szállunk meg. Valaki jön ebben az időpontban? Ha valaki volt az apartmanban légyszi írjátok le milyenek voltak a tapasztalatok!