Skopelos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
Hozzászóló Üzenet
# 436
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111164 Üzenet linkje2009-07-26 15:22:45 

Skopelos-Filio: Ki lehet valahová teregetni a vizes holmikat? Van szárítóállvány, vagy ha nincs lehet valahová szárítókötelet kikötni?
# 437
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111187 Üzenet linkje2009-07-26 22:49:48 

Oh, és még egy: Aki az Aeolus-szal, busszal volt Skopelos-on:

Azt írják, hogy max. 20kg lehet a csomag a kézi poggyásszal együtt. icon_eek.gif Szerintem durva, hiszen csak egy buszról van szó... (a tavalyi iroda még a nyugágyakat és a napernyőket is megengedte nekünk vinni.. ez a buszos út egyik előnye).

Ezt tényleg ellenőrzik és ha igen, hogyan?

# 438
Piros60
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111586 Üzenet linkje2009-07-29 20:55:08 

Sziasztok! icon_lol.gif
Most találtam rátok. Skopelosra tervezünk utat, az Aeolussal.Az Ostria hotelról van valami info? Persze nem tudom van-e még szabad hely a 13-i turnusra. Állítólag innen el lehet menni kirándulásra a Meteorákhoz, és még Athénba is. Erről esetleg tud valaki valamit ( ár, időtartam). Mi a véleményetek az Aeolusról?Készül esetleg valaki még oda? icon_question.gif

# 439
Karlo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111591 Üzenet linkje2009-07-29 21:30:28  Válasz a #111586. hsz-ra Előzmény #111586

Szia Piros60
Bátrak vagytok, ha most akartok foglalni Skopelosra. Mi február 11.-én foglaltunk az Aegean Wiev-be és az utolsó szabad appartmant kaptuk a szept. 02-15 közötti időre. Február végére a Skopelosi utak 85-90%-a már le volt foglalva.
De próba szerencse, hátha valaki visszamondta a válságra való tekintettel.
Sok sikert, a remény hal meg utoljára.

# 440
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111598 Üzenet linkje2009-07-29 22:31:15  Válasz a #111586. hsz-ra Előzmény #111586

Szia Piros60,

Mi a héten fizettük be az előleget a szept 13-án induló buszos útra, Skopelosra és el kell, hogy keserítselek ez volt az utolsó hely az aprtmanba( Filio).
Mivel Ti még augusztusban mentek ami még főszezonnak minősül, arra még talán találtok helyet, de ide csak az aeolus szervez utakat, más iroda nem, ezért egy kicsit necces lesz, de szurkolok Neked

# 441
Andrea07
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111600 Üzenet linkje2009-07-29 22:59:39 

Szia Piros60!

Mi az Ostriában voltunk és last minuttel. kevesebb mint 3 héttel indulás előtt foglaltuk. De volt olyan is aki indulás előtt 4 nappal foglalta le. Mondjuk az előszezon, főszezon küszöbe volt, júni 22-től.
Ostria hotellel teljesen meg voltunk elégedve. Kicsi, családias hotel. Egyszerűen berendezett tiszta szoba, hűtő, légkondi van; szép, hangulatos kert medencével, pool barral, napágyakkal, kilátással a tengerre. A medencében éjjel is lehetett fürdeni. (Ezt azért említem meg, mert ezt általában korlátozni szokták, és mi igazából csak este tudtuk kihasználni, mert napközben úton voltunk). A szobákat mindennap takarították, 2 naponta törülköző csere, félidőben ágynemű csere. Az egyetlen, nem egészen elhanyagolható kifogásunk a reggeli volt. Kontinentális, tehát monoton műkaja. icon_smile.gif Igazából nem ért meglepetésként, mert tudtam, hogy erre kell számítani. A vacsi viszont kompenzálta! lehetett választani, hogy a hotelben vagy a közelben egy tavernában szeretnél enni. első pár nap a hotelben ettünk, majd átváltottunk a tavernára. nem bántuk meg! az egyik nagy előnye, hogy bármikor mehetsz vacsorázni, amíg nyitva vannak (főszezonban hajnalig), nem vagy időhöz kötve, mint a szállodánál.

# 442
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111613 Üzenet linkje2009-07-30 08:49:01 

Pfujj, de piszkosul mérges vagyok most icon_evil.gif:

Aeolus last minute, stúdió repülővel

# 443
Andrea07
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111616 Üzenet linkje2009-07-30 09:12:59 

Christine!

ilyenkor már nem szabad nézelődni! én is szívtam a fogam miután befizettük és utána még olcsóbb lett!

# 444
Piros60
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111658 Üzenet linkje2009-07-30 12:05:50  Válasz a #111600. hsz-ra Előzmény #111600

Szia!
Köszi a tájékoztatást!
Az utolsó szobájukt most foglaltam le icon_biggrin.gif , hegységere nézőnek írják icon_sad.gif . Erről is tudnál valamit írni? Tengeres jobb lett volna, de az már nincs, meg amúgyis sokkal drágább.
Üdv:P.

# 445
Andrea07
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111712 Üzenet linkje2009-07-30 16:02:08 

Nekünk is hegységre néző volt. Ennek is két fajtája van azt hiszem. Az egyiknél belelóg oldalt egy kis tenger. Ja amúgy a "hegység" egy kisebb bozotós dombot takar. icon_smile.gif A legelső szinten lévő, abszolút bozótra néző szoba volt a mienk (104 volt talán a száma). icon_smile.gif Ezzel az volt a gond, hogy a teraszt nem igazán tudtuk kihasználni. Mivel a nap sosem sütött oda, szellő sem járt, mindig vizesek maradtak a cuccaink. Az említett bozót pedig szó szerint karnyújtásnyira volt és este állatok (remélem csak macska volt) mászkáltak ott, úgyhogy nem igazán ücsörögtünk a teraszon. icon_smile.gif Viszont, az egyetlen előnye, hogy nem melegedett fel napközben a szoba, légkondit sem kellett használnunk.
Remélem Nektek szerencsétek lesz, és nem nyúltok bele a 104-be. icon_smile.gif

# 446
Piros60
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#111853 Üzenet linkje2009-07-30 21:29:18  Válasz a #111712. hsz-ra Előzmény #111712

Köszi, de ahogy a szerencsénket ismerem, valószínúleg megnyerjük ezt a 104-est.
# 447
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112044 Üzenet linkje2009-07-31 14:11:43 

Sziasztok Skopelosra indulók!

Lenne két kérdésem azokhoz akik most indulnak. Megnéznétek pontosan hol lehet Agnontashoz közel motort bérelni olcsón illetve ha Skiathosra átmegyünk, akkor átvihetnénk a motort is, mert hát a másik szigeten is kell valamivel közlekedni icon_confused.gif

# 448
Karlo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112064 Üzenet linkje2009-07-31 14:54:42 

Szia WhiteFrost

Nézd meg itt ezen a linken (bár árakat sehol sem találsz):Skopelos járműbérlési lehetőségek

De valószínűleg jóval több kölcsönző található csak azok nincsenek fenn a neten.

Nekünk könnyebb lesz a bérlés, mert mi a főváros mellet leszünk 1,5 km-re Agios Konstantinosba.

Úgy halottam, hogy bérelt járművet nem lehet egyik szigetről a másikra átvinni (hivatalosan).

Lehet hogy a kérdéseidre inkább olyan adhatna választ, aki már volt ott és nem is olyan régen.

Üdv
Karlo

# 449
Christine
Aktív fórumos
Aktív fórumos
313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112076 Üzenet linkje2009-07-31 15:45:17  Válasz a #112044. hsz-ra Előzmény #112044

Szia!

Mi vasárnap indulunk. Mi is Agnontas-ban leszünk. Én keresgéltem egy csomót, de csak Skopelos városában találtam kölcsönzőt... a kikötőben gomba számra vannak, máshol viszont képtelenség találni.. talán még Glossa-ban.

Mi úgy megyünk át Skiathos-ra, hogy a motort Skopelos-on hagyjuk. Ti miért akarjátok vinni? Saját tapasztalatként mondom, hogy a déli oldalra (ami ugye motorral bejárható) szerény véleményem szerint - de ahogy olvastam, ezzel más is egyetértett - nem érdemes az időt "pazarolni". Inkább szálljatok hajóra és menjetek el Skiathos északi oldalára. (Nézd meg a Skiathos albumom és szerintem megérted miért... aztán összehasonlításként rákereshetsz a Google-on a déli parszakaszok képeire is... Van ám különbség...).

Ha bármi miatt mégis ragaszkodtok ahhoz, hogy Skiathos-on is motorotok legyen, akkor ne vigyétek át komppal, mert az tök drága (szerintem. Ha van pénz, akkor vedd úgy, hogy meg sem szólaltam. Akkor viszont a második gond az lesz, hogy komphoz lesztek kötve, és minden nap csak 1 komp jár /hajnalban ez a legelső és késő este ez a legutolsó/, a többi hajó, ahová tudtom szerint nem lehet járművet vinni).
Nézd meg a Hellenic Seaways oldalát, menj rá az online foglalásra és ott kiírja, mennyi a járműre a jegy, illetve mikor mennek kompok pontosan.

Van olyan motor - és autókölcsönző, ami ugyanaz a cég és van Skopelos-on és Skiathos-on is. Szerintem meg lehet velük beszélni, hogy kiveszitek X napra a mocit és abból 1 napot leadjátok és helyette ugyanennél a cégnél Skiathos-on veszitek fel 1 napra... (és akkor nem veszítitek el az X napra szóló kedvezményt).

A korábbi hozzászólásokban vannak ilyen linkek itt a Skopelos fórumon, ha van még időd, keress vissza (én sajnos nem írtam fel), amiken rajta van ez a kölcsönző.

Jó utat, szép nyarat... !!!
Ja, és nem elképzelhetetlen, hogy véletlenül összefutunk. icon_wink.gif

# 450
WhiteFrost
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
594 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112077 Üzenet linkje2009-07-31 15:45:28  Válasz a #112064. hsz-ra Előzmény #112064

Köszi Karlo,

Hivatalosan valóban nem lehet átvinni, de mi Evián amikor nyaraltunk egy szót sem szóltak amikor átmentünk a kontinensre.
Azért kérdezem meg a most indulókat, mert nem biztos, hogy ezzel foglalkoztak akik eddig már voltak.

Köszi a linket, már én is nézegettem oldalakat de tényleg nem találtam árakat én sem. icon_confused.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szporádok
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 72 73 74   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu