Annyira lepukkant lenne? Kép alapján nem olyan vészes. Tulajdonképpen nekem nem kell, hogy csodaszép legyen (persze úgy volna az igazi), mert úgy is csak aludni járok a szállásra, meg lefürödni.
És így, hogy nekem egyedül kell kicsengetni ezt a pénzt, minél olcsóbb, annál jobb.
Igen, pont ezt láttam sok magánszállásnál, hogy elérhetőség majd májustól, árak sincsenek fent sok oldalon, ezért sem értettem, hogy hogy kelt már el szinte minden szoba?
Attól én sem félek, hogy nem lesz szoba, csak attól félek, hogy az olcsóbbakat elkapkodják és csak a drágábbak maradnak, mert akkor itthon maradok.
Viszont nagyon jó tanácsot adtál ezzel a lefoglalással, köszi!! Eszembe se jutott, hogy így is megoldható, hogy ne vigyék el az olcsó szállást!!!
egyrészt ugye van ebben kis irányítás is, h foglalj, foglalj, mert lemaradsz.
Pont így gondolom én is, a legtöbb szállásadó max 3-5 szobát hirdet a bookingon egyszerre. Mivel ott a legolcsóbb netes árat kell megadnia, nem érné meg minden szobát ott értékesíteni, hisz lehet hogy vki lefoglalná máshol ugyanazt a szobát drágábbért is.
#2125812014-01-23 16:48:36 Válasz a #212577. hsz-ra
én nem egészen erre gondoltam, ha jól értelek.
hanem arra, h a booking egyszerűen, khm, lódít egy picit, h foglalásra sarkalja a júzereket. példa: március elején egy éjszakát a costa brava-n töltök majd várhatóan. ez ugye tökre szezonon kívüli időpont. de a booking aszongya, huha, foglalj, mert a szállások 79%-a már elkelt, miközben azért 20 eurókért van szoba reggelivel.
A Hotel Achillion-ban van Wifi?
A google szerint van, de az itteni válaszokban jobban bízok!
"A nyilvános helyiségekben Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, 3 EUR per 24 óra áron."
"Zudem koennen Gaeste fuer einen kleinen Betrag das Internet nutzen."
#2126892014-01-27 11:59:43 Válasz a #212581. hsz-ra
Én értettem, hogy hogy írtad.
Azóta viszont sikerült szobatársat találnom, így azért jóval könnyebb lesz szállást keresni.
Az egyik ismerősöm tavaly Thassosra átruccant szét nézni, azt mondta, hogy rengeteg üres apartman volt kiadó, pedig július végefelé voltak ott, főszezonban. Biztos, hogy ott helyben is találnánk szállást, csak mivel 8-an mennénk, ennyi emberre nem nagyon reckíroznánk meg.
Pont így gondolom én is, a legtöbb szállásadó max 3-5 szobát hirdet a bookingon egyszerre. Mivel ott a legolcsóbb netes árat kell megadnia, nem érné meg minden szobát ott értékesíteni, hisz lehet hogy vki lefoglalná máshol ugyanazt a szobát drágábbért is.
Ebben is lehet valami.
A bookingon kinéztem egy szállást, a múlt héten még 33 eurórért hirdette, most már csak 30-ért.
#2126922014-01-27 15:31:16 Válasz a #212689. hsz-ra
valószínűleg simán találnátok, igen: bár én előszezonban voltam tavaly, de tényleg sok helyen, nagyon sok helyen láttam a felhívásokat kiadó apartmanokra (ezért se értem, minek ragaszkodni egyhez ha az nem tökéletes, hiszen van annyi, mint a nyű-persze ezt nem neked mondom, félre ne érts!)
egyébként pedig teljesen megértelek, mi több, egyet is értek veled: őszintén szólva, nem, h 8 fővel, de én még a mi kis 2 főnkkel sem indulok el foglalatlan szállással, bármennyire is sokan ajánlják ezt. fizetve úgy sincs előre, így ha gázos a hely persze továbbállok (vagyis, egyelőre csak álltam volna; szerencsére még nem volt ilyesmire szükség egyáltalán), de azért megnyugtató, h van hová menni.
végül, örülök, h immár ketten vagytok, úgy biztosan egyszerűbb lesz-na és jelentősen takarékosabb is!
Azt a kis lepukkantat le is foglaltam még a múltkor, mikor beszéltük, de mikor kiderült, hogy lesz szobatársam, így szerintem le is fogom mondani.
Köszi! Én is nagyon örülök a szobatársnak, mert árban lényegesen kevesebből ki fogok jönni és ezáltal a választék is több lesz, mert kicsit drágább apartmant is ki fogok tudni fizetni így, hogy megoszlanak a költségek.
2 fővel én még lehet, hogy bevállalnám, hogy nem foglalok előre szállást, de most nagy a létszám, nem lenne jó, ha szanaszét lennénk elszállásolva.
Amúgy szerintem az sem mindegy, hogy hogy keresgél az ember. Lehet, hogy felkapottabb helyeken (Limenas, Limenaria, Skala Potamia), ott már nem biztos, hogy lehetne helyben találni szállást. Bár még az is lehet, nem tudom.
Egy kevésbé felkapott helyen lehet nagyobb az esély arra, hogy foglalás nélkül is lehessen szállást találni.
De én is úgy vagyok nyugodt, ha tudom, hogy meg van a szállás és csak menni kell.