A férfiak tényleg felelõtlenebbek, viszont a férjem hihetetlen mázlista. 2005-ben Croatiaban nyaraltunk úgy, hogy egyik nap döntött, másnap már indultunk is. Igaz campingbe.
Tavaly 172 napig tele volt a nacim, mert a drágám egy olyan irodánál kötötte le az utat, amirõl még sosem hallottam. Most meg minden vágyam, hogy újra ott legyek.
Szilveszter elõtt Ausztriának indultunk neki úgy, hogy szállásfoglalás sehol.
Nem csoda, hogy még mindig a párommal vagyok. Tele van meglepetésekkel, még 22 év után is kíváncsian tekintek holnap felé.
Nem ide való, de ha valaki tud olyan szálláshelyet, aminek a foglalásához nem kell tolmács/gondolom a görögök annyira sem tudnak oroszul mint én, más nyelveket pedig csak sejtek, de nem beszélek /, szivesen venném az elérhetõségeket (mondjuk a dumcsiban vagy az uticélok között, természetesen, hogy másnak is hozzáférhetõ legyen).
Szerintem minimális angol vagy görög nyelvtudás nélkül onlinebe szállást foglalni elég nehéz lesz. Talán magyarul Parálián és környékén tudnak, máshol én ezt nem tapasztaltam.
De biztos van a környzetedbe olyan aki összedob neked egy érdeklõdõ emailt angolul.
Itt van egy link, ahol rengeteg szállás van. Egyedül magyarul én olympic beachen tudok szállást. Ott magyarok üzemeltetnek apartmant.
Vagy a Haniboy.hu Tolóba szintén lehet magyarul szállást foglalni, magyar az irodavezetõ. Több ötletem sajnos nincs.
Köszi a segítséget.
A nyelvtudásom annyi, hogy ha rákényszerülök, el tudom nyögni amit akarok. De ez egy ajánlatkéréshez kevés.
Majd magam mellé ültetem a fiam barátnõjét és vele elboldogulok.
Megvan az olaszországi utazás!!!!Julius 9-tõl 6 nap,Firenze és Róma.A program neve Michelangelo nyomában,és a fõ mûvek vonalán megyünk a két városban.2-3 +-os szállodában alszunk reggelivel,busszal,és még marad annyi ,hogy 1 hét locsi-pocsi is belefér ,több mint valószinü,hogy Sarti lesz belõle.És még ma vettünk 1 dig. fényképezõgépet is a fiamnak-elkezdett nagyon érdeklõdni a fotózás iránt-,persze ezt már részletre,de jó nap volt ez /nekem!/Remélem,más is van,akinek ilyen jól sikerült a napja!
Nem ide tartozik ugyan,de most néztem meg,hogy ráadásul még egy fotóm benne van az elsõ 15-ben/jó,14-ik,de ennek is nagyon-nagyon örülök!/ a fotóversenyen,hát ez valami csodajó nap!
Elovastam a beszámolódat. Nagyon érdekes volt. Biztos nagyon izgalmas dolgok történtek Veletek... és azok a gyönyörû hegyi falvak , patakok meg tavacskák nagyon szépek. Az Alpok tavai egyébként is nagyon érdekes, különleges színûek.
Köszi, Ferrari. Most belejöttem az írásba, és végre nyilvánosságra hozhatom a hellaszra nem idetartozó témájú beszámolóimat is. Majd szólok, ha jön a következõ...
Én már nem bírok magammal, 10 nap múlva utazunk a nyárba.
Andi
Andi! Az jó, ha írogatod az élményeidet, nagyon tetszettek nekem is, már írtam róla neked!
De irigyellek, hogy már csak 10 nap, és Te végre látod a napsütést is, nekem már nagyon hiányzik, itt most is szakad az esõ, ahol én lakom. Szörnyû idõ van!
Egy másik ismerõsöm tegnap repült el a Maldív-szigetekre! Na õt is rettenetesen irigylem, és szurkolok is nekik, mert már nõs emberként tér majd haza! Biztos gyönyörû emlék lesz egy ilyen út, nekik is, és majd nektek is.
Köszi Anikó!
Hát remélem, így lesz. Már mi is annyira nászútnak érezzük ezt az utazást, hogy még azon is filóztunk, hogy gyorsan összeházasodunk elõtte poénból, hogy nászút legyen. De hát mi házasság-antipártiak vagyunk.
Várom az utat most már nagyon, de tele vagyok félelmekkel, amiket már írtam e-mailben.
Andi
Andi! Nem lett volna rossz ötlet pedig egy jó kis nászút, nem gondolod? Csak hát az út így is, úgy is meglesz, és legfeljebb, amikor hazajöttök minden marad a régiben, ha meg összeházasodtok, lehet, hogy már nem ugyanaz lenne egy idõ után? Legalábbis egy válás után már én is tartok ilyesmitõl!
De azért biztos gyönyörû utatok lesz! Mi meg majd itt várjuk a gyönyörû fotókat! Szia, addig még úgyis beszélünk!