Sokan azt hiszik ha kimegy kocsival szabadkára akkor sokat sporól...Hát egy két embernek már elmagyaráztam és be is látták hogy nem éri meg..
Mert ha a jó cucit akarod ott megvenni az sem olcsó....
na szóval és tettel: most hallom, hogy bizonyos politikai körök újra kezdik élezni a nemzetközi helyzetet és az autonómia kérdését felvetették és erőltetnék, és ez a tapasztalatom alapján semmi jót nem igér, főleg az átutazók részére, mivel nem csak a hatóság, hanem a lakosság bizonyos körei sem néznék jó szemmel.
bocs az off-ért de azt hiszem autóval utazóknak ez fontos infó.
Felesleges rémisztgetés szerintem. amit irsz . Mindig is voltak ilyen pletykák és soha nem történt semmi baj. Tavaly elött is ijesztgették az embereket a Kosovoi fekete sereggel hogy igy meg úgy kirabolnak. senkit . Én most nyáron is nyugodtan fogok arra menni és nem lesz semmi gond,az tuti. Na majd kapok ezért is az érzékeny lelküektöl.
Szerintem ne rémisztgessük itt egymást úgysincs semmi értelme.
5 éve járok ki, minden évben volt vmi rémhír vmelyik fórumon, de én ezeknek soha nem ültem fel, sose volt senkinek semmi gondja...
Meg gondolj bele, Szerbia is az EU-ba tart, abszolút nem érdeke az ilyesmi hidd el.
nem tudom mi volt rémisztőbb ez, v. a hullazsákos sztori, de egy biztos én nem annak szántam, habár nekem voltak ezirányba rossz tapasztalataim, pontosan kettő igaz azok 10-en 20on éve történtek
nincs motoros topik, de esetleg meg tudja valaki mondani, hogy motorra mi a kötelező, mert van ahol a "kukás"mellény is azok közé tartozik
persze az érintett országokra gondolok elsősorban