Ok,értem Atosz!;)Hajóval és repülővel is el lehet jutni a szigetre,de ahogy írtam korábban,én a repülőt ajánlom,mert a hajó kb. 8 óra hossza ami nekem elég fárasztó volt még úgy is,hogy volt,hogy vettünk ki kabint,hogy ne egy helyben ücsörögjünk órákat, hanem pihenni is tudjuk valamennyit.A hajó árára sajnos nem emlékszem,de szerintem nincs nagy eltérés a rep.jegy között...A repülő (egy út) az 50 euró.Ja,és kb.30 perc alatt ott vagy Athénból a szigeten.
Örülök,hogy visszajöttél. Én azt tudom,hogy a barátod ott kapott munkát
és így kerültetek oda.De magát a modját,hogy honnan hová és mivel mentetek,mármint az utazás mivel történt és hogy a leggyorsabb és talán a legolcsóbb,én spéci erre gondolok.Érted?Mivel,honnan,mennyiért,egészen tömören.Én nem a magán dolgokban akarok kuthászni,ugyan minek és miért.
Az magán ügy! Csak infót akarok tőled hallani,mert te már jártál ott és tudod. OK?
Először is azzal kezdeném,hogy nem haragudtam meg,mert nincs miért és amúgy sem vagyok az a típus aki könnyen megsértődik! Azt kérdezted,ha jól értettem,hogy mi hogyan kerültünk a szigetre.Hát ezt már elmondtam,de leírom megint.Úgy,hogy a barátom ott kapott munkát.
Atosz, ne feledd, őt faggatni kell, magától nem regél.
De szerintem ne erőltessük, vannak emberek,akik nem szeretnek (vagy nem tudnak) órákig mesélni (ellenben a magamfajtával, aki lyukat beszél a másik hasába).
Ahogy megint elnézem a fórumon fennlévők számát,biz egy kezemen megtudom számolni a nihilt...Pedig 3 ujjamat levitte a fűrészgép...
Egy kicsit morbid és csak a rossz vicc kedvéért igaz.Visszont ahogy nézem Kythera térképét valami érdekes késztetés kap el,mert már mennék is,mint ahogy Lesvos-nál is ez volt. Vigyáznom kell mert Geot mingyá jön és leuraz,hogy máshol kell uffolni...Legalább mennyek el az első fáig... Annita ne sértődj meg,gyere vissza és írj a szigetről,hisz nem haragszik senkisem rád!!Látod a Vojandinak meséltél, nekem nem teszed meg?Nelégy mán dacos, csak nekem írjál jó?Vojandi ugy is máshová megy ill.szeretne menni.Szoval várom az írásod.
Pedig tegnap felakartam tenni én is,de a lesvosival sokáig elvoltam foglalva oszt elfelejtettem.
Egy kis uff: szóval te "disznolkodsz"és közben Kythera térképét is felrakod. Aranyos vagy.
Lázasan keresem a megoldást...kis türelmet,amúgy csumidázlak!Időközben megjött...öööö,márminthogy a térkép az előző oldalon...jujj,de belefáradtam a mai disznóölésbe,offfff