Saját szervezésben szeretnék a barátaimmal eljutni Zakynthosra. Nem tudja véletlenül valaki, hogy az Eurolines végállomásától (Diligianni 11), hogy lehet eljutni a busz állomásra (Kifisou 100), milyen busszal, metróval vagy milyen tömeg közelekedési eszközzel. Tavaly is voltunk a szigeten és beleszerettünk az emberek végtelenül kedvesek, mindenkinek csak ajánlani tudom. Elõre is köszi a segítséget!Sylvi
Nézd meg a leírások címû részben az Athénról szólót és azon belül a közlekedést címszót. Ott fel vannak tûntetve internetes címek is, ahol az athéni közlekedési eszközökrõl bõvebbinfót találsz. Talán ez segít.
Szia Ferrari!
Köszi a dícséretet. Nekünk már régi tervünk volt Zakinthosz és Kefallonia együtt, de most, hogy Kefalloniûról fordítok szöveget, azt hiszem, még sokkal szebb sziget, mint Zakynthosz!!! Olyan álomszép partjai vannak. Én ngaoyn vágyakozok mindkettõre.
Ha van kedved, nézd meg ezt az oldalt (bár németül van, de a diashow-kat ki tudod keresni), van több Görög szigetrõl is fotoalbum, eszmétetlen szép képekkel:
Saját szervezésben szeretnék a barátaimmal eljutni Zakynthosra. Nem tudja véletlenül valaki, hogy az Eurolines végállomásától (Diligianni 11), hogy lehet eljutni a busz állomásra (Kifisou 100), milyen busszal, metróval vagy milyen tömeg közelekedési eszközzel. Tavaly is voltunk a szigeten és beleszerettünk az emberek végtelenül kedvesek, mindenkinek csak ajánlani tudom. Elõre is köszi a segítséget!Sylvi
Nem tudom a menetrendeket mennyire lehet összeegyeztetni, és bementek e elõtte a központba, de azért irok 1-2 segitséget.
A Diligiani str az a Larissia (fõ)pályaudvarnál húzódik. Az Omoniától (kicsit arrébb nem pont a térrõl) indul a 051 es busz ami a Kifisou-hoz megy. Ha megnézed a téképen (nem tom most fejbõl) sztem nem sokat kell sétálni a 051es buszmegállóig onnan ahol majd leszálltok. Arra jár amugy az 1es troli. Annak biztos van közös megállója 051es busszal (szerintem)
Remélem érthetõ volt www.oasa.gr
van fent térkép, berajzolt busz útvonalakkal!
Milyen a tengervíz hõmérséklete junius vége juli eleje felé Zakyntos partjainál?Alikanas strandjai milyenek?Tiszták-e,mennyire zsúfoltak stb.?
Szívesen veszem az egyébb infókat is!
Elõre is kösz aki válaszol!
Augusztus végén szeptember elején még meleg van kb. 30 fok, de a szigeteken fújdogál a szellõ és ettõl nem érzed a meleget.
Éjszakánként már nincs az az elviselhetetlen hõség.
A víz sem hûl még le, sõt nagyon kellemes.
Azt szeretném megtudni,hogy Athénból vonattal hogyan jutok el Kilinibe?
Már több száz oldalt emgnéztem és mindegyik másképpen írta.Valamelyik azt hogy Athénból Kavasilasig megy a vonat és valami helyi vasúttal lehet Kilinit megközelíteni.Valamelyik meg azt, hogy már nem használják az ottani helyi vasútvonalat.Aki estetleg vonattal volt Zakynthoson az legyen szíves segítsen nekem!
Nagyon remélem a Zakinthoszra utazóknak, hogy abbamarad ez a sok földrengés, mire ti nyaralni mentek. Meg azt is, hogy nem csak romokra leltek.
Érdekel, kinek milyen gondolatai vannak a témával kapcsolatban.
Andi
Az Aeolus Utazási Iroda által bérelt SkyEurope légitársaság repülõgépei Zakynthosra keddi napokon 6.00-kor, csütörtökön pedig 6.30-kor indulnak. Vissza felé ugyan azok a gépek hoznak majd, tehát kb. 9.00 és 9.30 óra körül.