Jövőre ki merre tervezi a nyaralást?
Én lényegében 2 variáció közt gondolkodom. 1,5-2 hét Korfu busszal vagy 1 hét Karphatos, esetleg Dél-Kréta repülővel.
Szeretnénk idén is Görögországba utazni! Imádom ezt az országot, szívem csücske! Voltam már háromszor de sosem elég
Szeretnék tapasztalatokat illetve élményeket tőletek kérni, hogy hova érdemes utazni, ahol igazán tiszta és gyönyörű a tenger. Illetve ami nagyon fontos lenne hogy lehessen búvárkodni akár profi vagy hobbi szinten.
Köszi előre is a segítséget!
Én is nézegettem ezt az új opciót, Nea Plagiát, kiváncsi lennék milyen hely.
Ilyen még nem volt, hogy télen én még nem tudtam, hogy Görögország mely részére megyünk nyaralni jövőre...
Több verzió is lenne, ráadásul több mindennek is meg kellene, hogy feleljen a célpont, de egyelőre még lövésem sincs mi legyen...
#2112152013-12-01 09:58:24 Válasz a #211183. hsz-ra
Még 1997-ben. Nagyon jó kiindulási alap az északi rész felfedezéséhez. Helyiek akkor még igen rendesek voltak. Közel vannak: Thesszaloniki, Pella, Athosz, Petralona és ha a természet is érdekel: a legnagyobb görög tavak (tározók), a Thesszaloniki melletti delta. Szóval jó hely, de jó a partja pihenésre is.
Tallér!
Apollonnál 2013-ban apartmanért 2 hétre fizettem 85 körül. Most kb. 100 000 lesz a teljes összeg.(Apartman)
( mivel törzsutas vagyok és már januárban fizetek így 15% kedvezményt adnak)
Ja és autóval megyünk
Sziasztok,
Ha valakit érdekel, a Kalandozástravel most féláron adja a szállásait Nei Porin. Én két hetet foglaltam júliusban , utazással együtt 127 eft. két főnek. Nem szántam hirdetésnek, csak gondoltam megosztom, ha valakit érdekel:)