Gorogországba ne azok akarjanak menni, akik meg akarnak gazdagodni. Nekem két hónap után mindossze 400 eurót sikerult hazahoznom úgy, hogy 7 kilót fogytam, mert a kaján kellett spórolnom, h azért ne menjek ures kézzel haza. De az én célom nem annyira a pénzkeresés volt, hanem h gyakoroljam az angolt, németet meg a gorogot persze. Eljutottam Athénba, Szkiathoszra, Meteorákra, Athosra, Volosba..... Hát ezért érdemes kimenni, mert az ország valami csoda, és én még sok mindent meg szeretnék ott nézni. Mivel diák vagyok, nekem ez csak úgy megy, ha dolgozni megyek ki.
Sziasztok!
Ugy tunik, hamarosan talan nekem is sikerul kimenni dolgozni Gorogorszagba. Ha osszejott, en is elmondom majd a tapasztalataimat.
Drukkoljatok!
Szezonon kivül is van bõven munka Görögországban, ha szeretnél kimenni, szólj, intézünk valamit! Egyébként hol dolgoztál és mit? Mert én is csak 2 hónapot voltam kinn, de 6 kilót hiztam, a szállás és a kaja ingyen volt és hazahoztam 200.000 Ft-ot, a másik 200-at elköltöttem kint. Tény, hogy Görögországban nem lehet meggazdagodni, de ha jól megválogatjuk hogy hova megyünk dolgozni, akkor mindenféleképpen csak nyerünk!
Kiscsillag! az jó meló szerintem! legalábbis ha egyszer kijutok dolgozni (már most a nyáron is mennék csak még bátorítanom kell magamat) akkor ilyet szeretnék találni! persze tudom nem minden úgy megy ahogy az ember szeretné...