Kedves Valcsika!!!Úgy tudom,már tehetsz fel Török képeket is,van egy oldal,igaz,tesztfázisban,ahogy Jox irta http://www.hellasz.hu/travelfoto igaz?Szerintem sokan lennének rá kiváncsiak.Mit gondolsz???Pusz!
Sajnos nem tehetek oda fel, mert írta nekem Jox reggel, hogy nagyon nehézkes a feltöltése és várjak vele, mert valószínű, hogy törölni fogja.
Ide feltettem elég sok képet, a többi is ugyan azokon a helyeken készült, így a lényeget láthatjátok!
Jó-jó,oké...különben nagyon szuperek a képek,csak nehezen töltődik az oldalam,sajna DE eszméletlen szép a tengerpart Alanyán,szerintem,nekem nagyon tetszik.Puszka!
Igen, voltunk a várban, a Vörös toronyban, a Damladas cseppkőbarlangban, és a bazárban. Sokat sétáltunk Alanyában abban a hőségben, hiszen gyalog mentünk át a cseppkőbarlangtól a Vörös toronyig, ami nem kis távolság. A várból (is) gyönyörű volt a kilátás.
Nem szeretnék csúnyát írni, de nagyon dühös vagyok, mert rengeteg munkám kárba veszett a képfeltöltő miatt. Én kérek helyettük elnézést, hogy eltüntek a képeim.
Legutóbb kvalcsi szerkesztette (2009-06-16 11:57:46), összesen 1 alkalommal