#1570522011-02-23 23:22:08 Válasz a #156992. hsz-ra
Szia Erika!
Tavaly voltunk az Aeolussal Thassoson, igaz nem az Emerald-ban laktunk, hanem Skala Potamiaban a Blue View-ban (ami az idei katalógusukban nem szerepel). Az útitársak közül egy középkorú házaspárral beszélgettünk, aki az Emerald-ban laktak, nagyon dícsérték, tetszett nekik. Ami "nehézséget" okozott nekik az az volt, hogy egy kaptató után érték el a szállást, (a gyönyörű kilátásért meg kellett dolgozniuk ) így nagyon meggondolták, hogy mindent visznek-e a partra, mert nem játszották el sokszor, hogy hazaugrunk ezért, vagy azért. De lehet, hogy nektek meg sem fog kottyanni.
Sziasztok!
Köszi a gyors válaszokat. Úgy látom jó helyet néztünk ki. Neki látok az infó gyűjtésnek biztos lesznek még kérdéseim.
Relax! A kaptatóval nem lessz gondunk elég mozgalmassan szoktuk eltölteni a nyaralásunkat.Robogót szoktunk bérelni azzal fedezzük fel a környéket. Tavaly Zakinthoson 500km mentünk.
#1572272011-02-27 11:57:53 Válasz a #157224. hsz-ra
Szia Alisha22!
Én jó szívvel ajánlanám Thassost, mert nagyon változatos, és izgalmas sziget, rengeteg látnivalóval. A strandok is szebbnél szebbek, csak győzd kiválasztani a Neked legjobban tetszőt. Sétálgathatsz apró kis falvakban...
Kirándulhatsz a hegyekben...
#1572432011-02-27 14:20:27 Válasz a #157233. hsz-ra
Alisha!
Vannak buszos utak is Thassosra pl. Apollon Travel, Aeolus, DE szerintem először az igényeidet kellene felsorolnod magadnak, hogy milyen nyaralásra vágysz. Ezek alapján biztosan sikerül megtalálnod a Neked megfelelő utat!
Olvasgasd a szimpatikus helyek topikjait szorgalmasan, idő még bőven van a választásra, gondolom nem akarsz egyszerre több helyre utazni!
Görögországban júliusban már mindenhol meleg a víz, és a nyaralóhelyeken általában lassan mélyül.
Ha a bulit, buli hátán keresed, akkor Thassos nem az ahely, amit Te keresel.
#1572482011-02-27 15:00:36 Válasz a #157243. hsz-ra
Köszönöm a hozzászólást! Ennek a helynek biztosan utána nézek. Nem bulizni megyünk, a pihi lenne a lényeg és a fürdés... Tavaly 3 fakultatív után pihennénk:)
#1572492011-02-27 15:16:30 Válasz a #157244. hsz-ra
Köszönöm. Régen keresek már ilyen képet, de nem találtam. Vagy nagyon távoli, vagy homályos volt. Apollon travel. Sajnos a szokásos Maria apartman átment magánba. Két hétre sokba kerülne. Ági dicséri a Aethriont, bizom benne. Ami a lényeges közel a tenger.