nem tudja valaki véletlenül, hogy ez a gyönyörû kis öböl, ami itt fenn van a fórumunk tetején hol van pontosan?
Nagyon tetszik, ha Koson van tutira szívesen megnézném!
Nem jön valaki Gulettal Kosra?
Hú Csincsike de jó Neked. Nagyon irigyellek, hogy ilyen hamar itt az idõ Nekem még 73 nap.
Érezd nagyon jól magad! és várjuk a beszámolót.
Melyik részre utazol?
Kos nagyon jó, de most máshova kellene menni, olyan helyre ahol még nem voltam.
Kréta még mindig benne van a pakliban, de sajnos csak 1 hétre tudok menni a munkám miatt, oda pedig 2 is kevés.
Még gondolkozom Zakynthoson meg Samoson is.
Most már sok idõm nincs a variálásra.
Van egy kérdésem: ha quadot akarok bérelni abból van-e 2 személyes és A-s jogsi kell hozzá, vagy jó a sima B-s is???
Ja ez már 2 kérdés volt!
Elõre is köszi!
Jó a B-s jogsi, legalábbis Parálián tavaly elfogadták, gondolom mindenhol így van. Quadból van egyszemélyes, és olyan is, amit egy személyesnek tituláltak, de mondták, nyugodtan felülhetünk rá ketten is. Valahol azt olvastam, hogy célszerû a nemzetközit is kiváltani, mert csak akkor vonatkozik a teljes biztosítás a jármûvekre. Bár ezt még nem erõsítette meg azóta senki.
1935-ben tárták fel az 5-6. századi keresztény Szent Pál bazilikát.
A templomban a pulpitus alapjai láthatók.Két elegáns lépcsõsor vezetett fel rá.
1935-ben egy másik bazilika maradványait is megtalálták nem messze a Szent Páltól, a Kapamasz -bazilikát.
Sikerült nagyjából átolvasnunk az elejétõl mindent amit eddig írtatok és eddig sok hasznos infót összeszedtünk, de a szállodáról ahova befizettünk nem láttam semmit, vagy csak elkerülte a figyelmemet.
A szüleim a barátaikkal szeptember 11-én mennek Kosra 2 hétre.
Mivel õk nem nagyon szeretnek irogatni és kérdezgetni (inkább olvassák a netet) és felvállatam helyettük, mivel nem sok mindent találtak a szállodájukról a neten.
Szóva Lambiba mennek a Hotel Costa Angela Beachbe és minden érdekelné õket ami vele kapcsolatos. Milyen a part, a szálló, milyen messze van Kos várostól.
Aki már volt ott és van tapasztalat és szívesen megosztaná velünk, annak megköszönjük.