Na akkor tudsz mesélni nekem? Mikor is mentek Korzikára, hogy alakul a szervezés, van-e már szállás?
Egyébként nézted a kompjáratot? (nekem elég drágának tűnt, igaz csak az aferry.com -ot nézetm).
Készítettem én is elég sok képet, de mivel nem értek a fényképezéshez, automatára van állítva a gép, aztán lesz belőle ami lesz. Nekem azért így is emlék.
Láttuk a Milói Vénuszt, de megnéztem a te képeidet is róla, jól sikerültek!
Üdv. Éva
Korábban azt írtam - mert ezt a kiírást láttam a pénztárnál -, hogy a 26 év alatti EU állampolgároknak ingyenes a Notre Dame kilátójába való feljutás. Utánanéztem, a weboldalukon 25 évet írnak:
https://notre-dame-de-paris.monuments-nationaux.fr/en/bdd/page/visites
Remélem, az alatt is ( ) vagy még.
Sziasztok!
Rögtön leesek a székről, most értem haza (Kárpátalján voltam egy hetes körúton). Holnap újra eltűnök 3 napra csak benéztem egy pillanatra.
Era! Válaszoltam priviben.
Szilvi! Örülök, hogy nektek is jó volt! Most olvasom a heti leveleimet aztán tűzök aludni, szerdán este vagy csütörtök délelőtt jelentkezem: Éva
Akció a Vistánál!
Repülőjegy - PárizsÚticél: Párizs (Franciaország)
Kiindulópont: Budapest
Akciós felnőtt ár: 25 500 Ft (Végső ár, oda-vissza útra, mely minden adót és illetéket tartalmaz.)
Jegytípus: menetrendszerinti
Légitársaság: Malév
Átszállások száma: 0
Minimum kinttartózkodás: 1 szombat éj Maximum kinttartózkodás: 14 nap Jegykiállítási határidő: 2009-06-14
Első lehetséges indulás: 2009-07-11
Utolsó lehetséges indulás: 2009-10-17
Visszaérkezés legkésőbb: 2009-10-24
A jegyet a foglalás után azonnal meg kell vásárolni.
Áraink bizonyos időszakokban, meghatározott feltételekkel, online rendszerünkön történő foglalás esetén és oda-vissza utazásra érvényesek. Tartalmazzák a jegykiállításkor fizetendő összes illetéket!
A helyek korlátozott számban elérhetők. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot az árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.
Irodáinkban történő telefonos vagy személyes foglalás illetve már meglévő online foglalás módosítása esetén magasabb díjtételek érvényesek!
A Notre Dame-i belépő 8 Euro, a Dídalívre pedig 9 Euro. Ezek részei a Museum Passnak, mi azt használtuk itt is. Csigalépcsőkön kell felmászni mindkettő kilátóhoz.
A repülőjegy nem a legolcsóbb (38E/fő), bár amikor foglaltam a Pelikan.hu listája szerint a legolcsóbb volt, fapadost pedig azokra az időpontokra nem találtam. Sajnos nekünk mindig nagyon behatárolt az időnk, szabadságunk, így nem nagyon tudok egy-egy napot csúsztatni, hogy kedvezőbb legyen olcsóbb légitársasággal.
Jó sok helyen voltatok, ez nagyon szuper!!
Mi is olyan típusú emberek vagyunk, hogy azonnal mindent látni akarunk, nap végén általában már menni sem tudok annyira fáj a talpam (pedig sportcipőben vagyok).
Rodin kertjére kíváncsi vagyok nagyon, ugye jól tudom, hogy az ingyenes? És pontosan hol van?
A Notre Dame-ba ingyenesen fel tudok menni? Wow!!! Akkor ki nem hagyjuk. És 26 év felettieknek mennyibe kerül, azt nem tudod?
Versaillesbe is el akartunk múltkor menni, de a Disneyland elvett egy egész napot így nem maradt arra is időnk. És sajnos most sem lesz, mert egy-két dolgot be kell pótolnunk.
A Pantheont láttátok? Én arra vagyok nagyon kíváncsi, mert Rómában lenyűgöző volt, és képen úgy láttam, hogy Párizsban is hasonló van.
Mi inkább csak kívülről szeretjük nézni ezeket a látványosságokat, belülről nem nyűgöz le, így szerintem nekünk nem érné meg olyan kártyát venni.
És a Diadalívre mennyibe kerül a felmenetel?
Nem is tudtam volna, hogy AirFrance géppel mentetek. Én biztos rettegtem volna, de én már csak ilyen vagyok.
Megkérdezhetem, hogy mennyibe került a repülőjegy?
Azt a társaságot soha nem nézem, mert drágának találom, de lehet hogy mégsem az??