#1259372010-02-14 15:12:47 Válasz a #125931. hsz-ra
Adri!
A kompnál mindenképpen le kell szállni a buszról.
A komnál várt a tulaj felpakolta a csomagunkat és elvitt úgy kétszáz méternyire. Ott volt a popis' apartman. Igaz azt a kétszáz métert gyalog tettük meg. Pontosabban az utastársaim, mert én saját kocsival mentem, de egy kompon jöttem ki és be a tőbbiekkel. Hidd el nem probléma.
Papamaci!
Mi meg mindig július végén augusztus elején megyünk, nekünk nagyon bevált az az időszak. A stavrosi átszállást hallottam, végül is nem probléma, tavaly mikor Marmarasba mentünk ott is át kellett 2-szer szállni.
Igen, tényleg jók az árak! Nálunk sajna mindig a férjem szabadság kapacitásától függ a dolog, hogy mennyi időre tudunk menni. Én tanár vagy, így nálam nem probléma. Húúú, ez a 13 napos turnus....., húúúúúú nagyon tetszik, mert ez 10/11 éjszakát jelent.
Lambos!
Nem találom, amit írsz!A Thassos albumod utolsó képén más van!
Az az igazság, hogy néztük mi Potamiat, de nem túl nyugis???Nekünk úgy tűnik, ezért is gondoltunk a fővárosra.Az Apollon szervez Potamiaba, a Dias Zeus meg Limenasba. Férjem mindenképpen ragaszkodik, hogy legyen este nyüzsi, bár nem csak ez a fontos, hanem a strand is. Ugye jól látom, hogy Limenasban nem olyan szép a strand, mint Potamiaban?
Bocsika!
Nyüzsi=sok ember, sok taverna, sok bolt! Mi sem szeretjük a discot, férjem vérbeli rocker!:)Szóval nem a zenés szórakozóhely kell nekünk, hanem, hogy legyen választék a tavernak között, hogy ne csak 1-2 bolt legyen, ahol lehet nézelődni, hogy este legyen fánk, vagy palacsintasütő stb Nekünk ezek fontosak. Persze, már, ahogy írtam, a strand a legfontosabb!!
Tehát az én szemszögemből nyüzsis Potamia????
Balazsh!
Láttam a honlapon a beszámolóidat! Örülnék a Te véleményednek is! Limenas vagy Potamia???
Mi busszal mennénk, így nem nagyon lesz módunk kilométereket menni egy-egy szép strand miatt. Te melyiket ajánlod?
#1260412010-02-15 20:25:04 Válasz a #126039. hsz-ra
Adri!
Nézd meg a többi beszámolót is nagy segítséget ad.Mi biztosan nem mennénk Limneasba nyaralni,jó volt át menni de ennyi.Van fánk van palacsintázó is már junius elején is .Fö szezonban biztosan több,de nekünk így is bejött idén vissza megyünk.