A sors úgy hozta hogy akkor indulunk amikr Ti,kívánok jó pihenést, sima landolást, vigyázzatok Magatokra, üdv Tunéziának, majd gondolok Rátok Göröghonban.
#1155002009-08-26 11:22:27 Válasz a #115441. hsz-ra
Kedves Timba!
Nagyon köszönöm a jó kívánságokat és hasonló jókat kívánok Nektek.
Sartit nagyon szerettem. Én is gondolni fogok Rátok, hogy merre járhattok.
Tunézia is klassz, de nem Hellasz. Most szeretném megnézni azokat a helyeket ahol még nem jártam (El Jam és Monastír).
Jó utat és szuper nyaralást kívánok!
#1155402009-08-26 19:38:40 Válasz a #115512. hsz-ra
Szia Atosz!
Nagyon köszönöm. Igen, ott isteni idő van. A barátaink most küldtek sms-t (Ők kedden repültek oda), hogy minden klassz, nagyon jó a szálloda is. Gyönyörű szobát kaptak 10 euró ellenében.
#1155722009-08-27 10:27:45 Válasz a #115542. hsz-ra
Szia Ircsike!
Az nem érdekel, hogy tengerre vagy a kertre néz a szoba, csak ne kelljen sokat gyalogolnom a döglesztő hőségben naponta több kilométert, ha kajálni szeretnék vagy a tengerben fürdeni. Én csak úszni szeretek a medencében esténként, de napközben a tengerben pancsizok. Medence itthon is van, de tenger sajnos már nincs (hacsak a Magyar tengert, azaz a Balatont nem sorolom oda).
Kívánom Neked, hogy a régi szárnyban kapj szobát, hiszen ott van a kajálda meg a medence is ahhoz van közel.
Érezzétek jól magatokat, pihenjetek sokat. A szállodával biztos nem lesz Nektek sem gondotok, hiszen nagyon tuti.
Kíváncsi leszek a véleményetekre, ha hazajöttök.
Jó nyaralást, jó utazást!
#1170232009-09-10 13:28:44 Válasz a #116967. hsz-ra
Sziasztok!
Sajnos megjöttünk kedden. Bocsi, de nem volt időm eddíg jelentkezni, mert egy halom szennyest hoztunk haza és kaja sem volt itthon, így vásároltunk, főztünk és mostam.
Nagyon jól sikerült a nyaralásunk. A repülőnk 15 perces késéssel szállt fel, de onnantól minden klassz volt. A bőröndök olyan gyorsan megjelentek a szalagon Monastírban, hogy mi még nem is értünk oda addíg. Gubuc és férje (az Indexen ismerkedtünk meg) volt olyan aranyos, hogy levették nekünk, ne fussanak tiszteletköröket.
A reptér kijáratánál vártak a Medina idegenvezetői, majd eligazítottak, hogy merre menjünk. A szállodánk kb. 15 percre volt, így aránylag korán odaértünk. A barátaink lelkesen fogadtak a bejáratnál egy-egy bukvával. A recepción adtunk 10 eurót és kértük, hogy a 200-as szobák valamelyikében kapjunk szobát. Sajnos mind tele volt (megmutattta a pasi, tényleg nem kamuzott), de adott egy kulcsot a régi szárny 110-es szobályához és az új szárny 748-as szobályához. Megnéztük mind a kettőt, de magasan jobb a 748-as, így azt választottuk. Sokkal nagyobb, jobb a levegő, és nem utolsó sorban az is lényeges volt, hogy a barátaink a 737 és 738-as szobákban laktak. (azok is 10 eurós szobák).
Nincs is olyan messze egyébként az étteremtől és a tengertől. Én is kb. 5-6 perc alatt ott voltam. Érdekes módon a levegő is szuper volt, nem olyan mint Törökországban. Kaptam rendesen levegőt, így nem jelentett problémát a séta. A kaják isteniek voltak, még a párom kedvence, rák is megtalálható volt. A személyzet kedves, a szálloda szuper tiszta. Egész nap lehetett enni, inni, programot találni.
Kirándulni Sousséban, Port El Kantauniban, és 2-szer Monastírban voltunk. Egyénileg mentünk busszal, tuk-tuk-kal és taxival.
Szóval nagyon jól sikerült a nyaralás.
Megyek, mert főznöm kell. Azért a rántott husi és egy jó húsleves már hiányzott ennyi idő után.
#1170252009-09-10 13:39:57 Válasz a #117023. hsz-ra
Szia Valcsika!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!
Nektek akkor jobban tetszett Tunézia, mint Törökország?
Én is szeretnék eljutni egyszer Tunéziába, úgy látom, hogy elég jó az ár-érték arány, érdemes lehet oda utazni.
A tenger Tunéziában is teljesen tiszta?
A hőség vajon főszezonban is elviselhető, vagy akkor sokkal nyomottabb a levegő?