Június vége és július eleje fog beleesni ebbe a nyaralásba, lehet hogy június utolsó hete Kythira, július első hete meg Kréta
Tényleg én leszek az első utazó itt a fórumon?? Áh, szerintem vki innen biztos be fog előzni
Egyébként az a típus vagyok, hogy ha valami érdekel, és kell, akkor az azonnal, ezért ez a nagy szervezkedés Meghát ettől teljesen kikapcsolódok, és ha a görög szigetek nyomába eredhetek, mindig olyan jól érzem magam.
Szerintem most sokan irigyelünk téged. Egyrészt, hogy már tudod, hogy mész Görögországba, másrészt szebbnél szebb helyekre, harmadrészt összesen 3 hétre! Hát, ez nem semmi!
Azt nem hiszem, hogy te leszel az első utazó, biztosan lesznek, akik június elején mennek, sőt, akár május végén. Tavaly is sokan mentek előszezonban.
Vojandi nem azt írta, hogy az első utazó leszel aki Görögországba megy innen a fórumról, hanem Te utazol először Kytherára közülünk.
Egyébként én is irigyellek, mert ezeken a helyeken még nem jártam és bizony szívesen megnézném őket. Az egyik barátnőm görög ismerőse Patrasban lakik és Ők is Kytherára járnak nyaralni, mert nagyon kellemes, nyugis sziget.
Nem értettem félre Vojandit, írtam is, hogy "innen" (=közületek akik ebbe a fórumba írnak, leszámítva Anitát)
De biztos vagyok benne, hogy valaki (azt még nem tudom ki) meg fog előzni, akár tavasszal, akár júniusban De jobb is, mert legalább kapok első kézből infókat!
Egy kicsit tartok attól, hogy nem lesz gördülékeny minden. Szóval átkompolunk, aztán ott fogunk állni, és azt se tudjuk majd, hogy merre menjünk, na meg honnan lesz robogónk vagy kocsink.
De szerencsére bőven van időm anyagokat, térképeket, infókat gyűjteni, így talán nem fogjuk magunkat ott olyan elveszettnek érezni
Tökre örülök, hogy "rátaláltatok" erre a szigetre, mert én már kifogyóban voltam.
Sajnos nekem az igazi tengerpart az a nagyonszépet jelenti, és pl. Santorini meg Kos meg Rodosz nem is tetszik, mert ott eddig nem találtam olyan partszakaszokat, ami elkápráztatott volna. Ezért már csak pár úticél van még a tarsolyomban, és sajnos van olyan is, ami annyira drága, hogy nem tudom hogyan valósulhatna meg.
[quote="annita9"]Na,most látom,hogy Diakoftiban van motorkölcsönző!!!
Ha van motorkolcsonzo akkor semmi gond, barhol kereshetsz szallast. Mi oktoberben voltunk ott (motorral), es nem foglaltunk elore szallast mert ugy gondoltuk szezon vegen az mar nem kell. Az igaz, hogy meg a hajon megkerdeztunk egy hazaspart, szerintuk hova erdemes menni egy par nap pihenesre, es ok javasoltak nekunk Kapsalit ami kozel van a fovaroshoz. Az elso szallas amit megkerdeztunk 100 Euro volt, igy mentunk is tovabb es vegul 35 Euroert talatunk egy nagyon kellemes kis apartmant, csodalatos kilatassal.
Ha nekem döntenem kellene,akkor én is Kapsali mellett döntenék,mert a tengerparton fekszik és gyalog is oda lehet jutni...A másik hely még Avlemonas ami gyönyörű hely,és ott is gyalog megtehető az út a partra...Szerintem ez sokat számít
Én és a kis családom, kinéztük magunknak ezt a kis szigetet, mint lehetséges uticélt a következő nyárra.
Amit idáig megtudtunk Kythira szigetről az csodálatos, de mint tudjuk " lakva ismerszik az ember " nagyon örülnénk bármi nemű információnak, ill. rengeteg kérdésünk is lenne a szigetről.
Előre is köszi, szia .
Üdv.:szabó laci