Gyönyörû ez a fotó! Nem tudom az én Bougainvilleám mikor lesz ilyen csodálatos. Kaptam a páromtól kb. két hónapja egy cseréppel. A virágait eldobta ugyan az átültetés után, de megmaradt, sõt hozott új hajtásokat is. Majd csinálok róla képet, ha megnõl, és felteszem ide.
Szia Jox! én is csak gratulálni tudok a honlapodhoz!!! most jöttünk meg görögországból és hogy õszínte legyek nagyon hiányzik a hely! ezért jöttem fel a netre, bíztam benne, hogy itt ráakadok valamire, ami egy kicsit enyhíti a hiányt! örülök hogy rátok találtam! remélem még sokan csatlakoznak hozzátok!
Ez sokmindentõl fögg. Idegennyelv-tudás, igények, mennyire tûritek az esetleges kényelmetlenségeket és mennyire bírjátok a feszültséget...
Érdemes átgondolni, hogy mit szeretnétek és mennyi anyagi és egyéb erõforrás tudtok, akartok mozgósítani ebben az ügyben.
Most nyáron szeretnénk kedvesemmel Görögországba kiutazni, szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy mi a tapasztalat, érdemes-e repülõutas szállodás foglalás, vagy csak repülõjegy és külön szállás keresése a jobb? Meg persze, mi az, amit ajánlotok, hogy mindenképpen nézzünk meg? Milyen ott a közlekedés, mivel érdemes, mit kóstoljunk meg és mit ne, mert szörnyû? Esetleg pár okos tanács vagy praktika utazáshoz? Bocsika a sok kérdésért, csak igencsak fiatalka pár vagyunk és meg kell húzni a naciszíjat. Köszke elõre is!
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni: Nem találok sehol görög fontokat.
5let?
Valaki nem tudje átküldeni nekem?
(bandipapa@freemail.hu)Elõre is köszönöm!
sevasztök örulök Nektek,hogy vagytok
néhai nejemmel 10.alkalommal voltunk Görög o.-ba,de sajnos nem tudtam megtanulni még a konyhanyelvet sem,mert 1 lusta d...o vagyok.47évesen itt az ideje,hogy bepotoljam.asegitségeteket kérném föleg hanganyagra lenne szukségem. aki tud ebben segíteni kerem segitsen.
efhariszto