Egy kis segitség kéne .Lehet mégis ugy döntünk hogy ma este megyünk igy valahol kéne egy tranzit ugy hogy ha szombat reggel indulok dél fele Lefkadán legyünk. lényegében egy mosdá meg kicsit renbe tétel meg kicsi alvás s aránylag egy jó ár két személy. ha kicsit le kell menni a pályárol nem lényeg pl: meteorák 30km. elöre köszi
Köszi megnéztem öket de nem jött be. eleve messze is esik utána sokat kéne menni ára is lehetne lejjebb. azért irtam itt mert tudom sokan szoktak megállni.Mi meg nem végig szoktam tolni most is simán végig vihetném csak a két éjszaka sok bizonyos dolgok nélkül. de lehet megyünk és valahol ahol látunk megállunk lényegében nem hotelt keresünk
Hali Nejem nem az a vadkempingezős.igaz tavaly aludtunk autoban fél éjszakát "kibirhatóéppen de nem örűlt neki. Arra kell hogy rendbe tudja szedni magát és én is . tudod mik ezek kis mosdás fogmosás ............................. 20-25 eu nál nem akarrok többet ráforditani .Tavaly ennyiért pihentünk meg Pargán a Villa Crhishantiban.s Pargára most is lenne de nem akarok arra menni.igy lehet hogy Ioaninnánál ahogy lefordulok majd valamelyik faluban lesz ezt kaptam infonak
Biztosan találtok szállást a településen.
Utána mehettek tovább kipihenten és egy élménnyel gazdagabban.
Esetleg Edassa vízesései. De ez nagyobb kitérő....
Szóval csak azt akarom mondani, ha már megálltok valahol, akkor valami új élményt is szerezzetek. Én így szoktam tranzitszállást keresni.
De ez csak az én véleményem.
köszi közbe ahogy nézelödtem lehet végig tolom Lefkadáig Lefkasbol Nidri fele böven van 20 és 30 eu között még 17 ért is láttam közbe össze készültünk annyi apro pénzért kéne átszaladnom 9km hogy váltsanak hogy legyen a kapuknál. tankolni mac. forintalapu kártyával (masters
Sziasztok!
tudom, hogy már sokszor volt kérdés, de mégis megkérdem: Milyen biztosítást szoktatok kötni indulás előtt?
Nekem olyan gondom van, hogy két autóval fogunk utazni, ebből az egyik külföldi rendszámos és elmúlt 10 éves,(erre magyaro.-n nem tudok kötni) azonban a család egyik fele ezzel jön. Kössek külön csak utasbiztosítást, és csak külön az autóra, vagy írjam be mindenki nevét, amikor a saját kocsimra kötöm??
Az EUB-nál (eub.hu) tudsz kötni több autóra is és úgy tudom 12 éves korig. Szóval meg tudod kötni egyben az egészet egy helyen. Mindig náluk kötök, fizethetsz bankkártyával és nyomtathatod is a kötvényt Akár indulás előtt is meg lehet kötni.
Az EUB-nál (eub.hu) tudsz kötni több autóra is és úgy tudom 12 éves korig. Szóval meg tudod kötni egyben az egészet egy helyen. Mindig náluk kötök, fizethetsz bankkártyával és nyomtathatod is a kötvényt Akár indulás előtt is meg lehet kötni.
Az EUb-al vigyázatok, mert nem szeret fizetni ! A Görög orvosok nem szeretik ha valaki EUB-os biztosítással megy be a gondjával hozzájuk.... Tapasztalatból írom