Az időjárásjóslatoknak semmi értelme nincs, max. 2-3 napra előre lehetséges, a távolabbi előrejelzések az előző évek hőmérsékletei alapján készülnek, tehát a lényeg, hogy nem ELŐREJELZÉS, hanem JÓSLAT!!! Magyarul érdekességnek meg játéknak jó, de nem érdemes foglalkozni vele!
Én tavaly is néztem Thassos időjárását (előre tervezéssel) és olyan volt amilyennek írták, de valóban nem lehet erre hagyatkozni, már csak az itthoni időjósokból kiindulva - eső lesz, de helyette 40 fok meleg ........
#1009202009-05-23 15:56:30 Válasz a #99707. hsz-ra
Szia Kónyu(Árpi)!
Én a tengeres megyek a tenger mellé, nem sokkal utánatok.
Mi délre(délnyugatra) megyünk. Nem sok mindent olvastam arról a részről, de lagalább én is megtapasztalom milyen arra, onnan is tudok majd élménybeszámolót írni.
A tiedet is várom. (ne múljon el hamar a nyaralásotok)
#1010542009-05-24 10:33:48 Válasz a #101050. hsz-ra
Szerintem érdeklődj a Dias Zeusnál, évek óta a tulajuk, Jorgos Nanakos bérli tőlük a szállásaikat. Hátha ők tudnak mondani valamit. Lehet érdemes valami hátsó dumával elkérni a számukat?
Sziasztok!
Thassos -ról érdeklődnék. Nekünk fontos a szép természet,de azért legyen mit nézni a családdal is - lehessen sétálni bazározni stb. A másik lehetőség Parga lenne.
Voltunk eddig Benitsesen, Sartin, Moraitikán, Stavroson. 2-5-4-3 sorrendben a mi pontszámunk a legjobb az 5.