Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 1606
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94630 Üzenet linkje2009-04-09 20:06:24 

Épp ez benn e a jó, hogy nem hegyén-hátán vannak a nudisok, hanem szépen mindenki a saját kis dűnéjénél. icon_smile.gif
# 1607
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
NudiNo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94632 Üzenet linkje2009-04-09 20:14:10  Válasz a #94629. hsz-ra Előzmény #94629

Picit exotikusan hangzik a "Meikó", de sajnos nem ismerek ilyet! icon_biggrin.gif
Mit követett el akire gondolsz?

Mikor voltál Kos szigetén?

Tényleg annyira szörnyű az északi part?

Ti/ Te is nudiztatok?

Mi nagyon szeretjük a dolgot. icon_redface.gif

# 1608
NudiNo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94633 Üzenet linkje2009-04-09 20:24:12  Válasz a #94632. hsz-ra Előzmény #94632

Köszönöm a képeket és a sok segítséget!
# 1609
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94636 Üzenet linkje2009-04-09 20:49:20  Re:

NudiNo írta:
Picit exotikusan hangzik a "Meikó", de sajnos nem ismerek ilyet! icon_biggrin.gif
Mit követett el akire gondolsz?

Mikor voltál Kos szigetén?

Tényleg annyira szörnyű az északi part?

Ti/ Te is nudiztatok?

Mi nagyon szeretjük a dolgot. icon_redface.gif

Igen, mi is nudiztunk. Jó volt, de nekem maga Kos nem jött be (lásd itt tavaly szeptemberi hozzászólások). Szóval 2008. szeptemberben voltunk.

Mit értesz az alatt, hogy szörnyű az északi part?
Sehol sem szörnyű a part, de sehol sem igazán szép (legalább az én szépérzékemmel mérve nem az, van aki viszont erre bukik).

Ha jót akarsz nudizni, menj Karpathosra! icon_wink.gif

Az ismerős nem követett el semmit sem, csak javasolt egy nagyon jó nudis helyet Mexikóban és pezzegette, hogy az idén Kosra mennének...ezért gondoltam. Ha mégis ő lennél, akkor csak egy icon_razz.gif icon_cool.gif

# 1610
NudiNo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94692 Üzenet linkje2009-04-10 14:07:34  Válasz a #94636. hsz-ra Előzmény #94636

Többen azt írták, hogy a szél miatt tiszta hínár az egész és nagyon szemetes.
Nem is mentek be fürdeni... icon_cry.gif

Megnézem.

Krétán voltál már?

Ez a két hely jöhet számításba idén.

Hiszen Te is tudod, hogy "VÁLSÁG" van... icon_smile.gif

Melyik társasággal szoktatok általában utazni?

# 1611
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94694 Üzenet linkje2009-04-10 14:12:49 

Szia Nudino!

Krétán 13 éve voltam.
Tegnap elfelejtettem, Naxos a legjobb nudis sziget, de nem akarom Kos topikját szétoffolni.

Én eddig 11-szer voltam Görögországban, mindig máshol és Kos volt a "legcsúnyább" hely az összes közül. Nem csúnya hely, csak a nekem a többihez képest egy nagy nulla volt. A partok valóban olyanok, ahogy írod a legtöbb helyen. De nem akrok ellene beszélni sem.
Ha választanom lehetne most, 1000%, hogy Krétát választanám.

Üdv:
Andi

Neked nem mérvadó, hogy mi kikkel utazunk, mert Németországban élek, német irodákkal utazunk... Akikkelmeg régen Mo-ról utaztam,azóta mind becsődöltek már. icon_smile.gif

# 1612
NudiNo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94718 Üzenet linkje2009-04-11 07:57:00  Válasz a #94694. hsz-ra Előzmény #94694

Szia Andi!

Köszönöm a sok segítséget. icon_smile.gif

Ezek után már biztos, hogy Kréta felé hajlunk!

Nálunk árban minimális különbség van a kettő között.

Itt is ismersz olyan partokat, ahol lehet nudista strandot találni?

Mármint ahol vannak is emberek, nem ilyen kihalt part...

Téged is ennyire megfogott a Görög mentalitás és a látnivalók, meg úgy az egész?

# 1613
Ian
Aktív fórumos
Aktív fórumos
432 hozzászólás

Nincs beírva úticél.

Ma Szülinapos!
#94719 Üzenet linkje2009-04-11 09:43:36  Válasz a #94692. hsz-ra Előzmény #94692

Szia!
Bocsi, hogy beleszólok de az, hogy az egész északi part hínáros és szemetes, nos ez nem igaz. Sajnos vannak ilyen részek is, de alapvetően nem ilyen vészes a helyzet icon_lol.gif
Mi rendszeresen a Byron apartman melletti parton (is) fürödtünk (Tigaki) és ez az egyik legjobb strand a szigeten. Mi szeptemberben voltunk itt, hínárral egyáltalán nem találkoztunk. Sőt, homokos és lassan mélyülő a part, fák is vannak amik árnyékot nyújtanak. Az viszont igaz, hogy a meltemi néha nagy hullámokat ver az északi oldalon.
Nagyon szép strandja van Limnionas településnek is. Itt több kis öböl van, az egyik kifejezetten kellemes, mert móló határolja ami felfogja az esetleges hullámokat. Ez is az északi oldalon van.
Kos vs. Kréta vonatkozásában, mivel Kos szigetet ismerem, de Krétát nem, ezért csak ennyit tudok elmondani. Nekünk nagyon tetszett a sziget, mert rengeteg látnivalója van és a kirándulási lehetőségek (hajós) is igen változatosak, megfizethetők. Ráadásul 2 hét alatt többé-kevésbé felfedezhető.
Esetleg ha Kos és Kréta tippekre lenne szükséged, tudom ajánlani Valcsi leírásait, mert Ő mindkét helyen járt. Korrekt, elfogulatlan én teljesen megbízom benne.
Üdv icon_lol.gif

# 1614
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94724 Üzenet linkje2009-04-11 13:31:16 

Szia Ian, miért kérsz bocsánatot, hogy beleszólsz? Nem szóltál bele, itt szólásszabadság van. Tavaly is nagy vitát váltott ki, hogy úgy lehordtam Kost. Én is korrektnek érzem magam, 10 másik hely függvényében a leggyengébb és legkevésbé görögös feelinget árasztó hely volt Kos - nekem- Szubjektív vélemény.

Szia Nudino!
Igen, én is, mint itt a legtöbb fórumozó, Görögország megszállottja vagyok, annyira, hogy még könyvet is írtam róla, hogy vajon miért (lást az avatarképem). Krétáról elolvasnám a helyedben Haspók beszámolóját, mert nagyon részletes és sok szép helyről ír, ahova kevesebb ember megy el. Megtalálod a beszámolók között, ahogy Valcsiét is. Haspókék több helyen jártak, szinte az egész szigetet beautóztál. De ez már Kréta-topik, úgy hogy a témában légyszi menj át oda és ott folytassuk.
A Kréta topikba beirom neked két beszámoló elérhetőségét, melyek a nudista strandokról szólnak:
http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?p=94725#94725

# 1615
NudiNo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#94759 Üzenet linkje2009-04-12 13:10:27  Válasz a #94719. hsz-ra Előzmény #94719

Szia!

Köszönöm a segítséged.

Üdv.: Norbi

# 1616
S.Andi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96242 Üzenet linkje2009-04-24 14:15:11 

Üdv minden Fórumosnak!

Mint azt már korábban írtam, június 1-én indultunk volna nyaralni Kosra 2 hétre. Tegnap hívtak a TUI utazási irodából, hogy a gépünket törölték, mert nem jött össze az utaslétszám!!!!!! Olyan ideges lettem, hogy az egyébként 90-es vérmyomásom rögtön lett 160-as!!!Ma délelőtt voltunk az irodában megbeszélni, hogy most akkor mi legyen.

El kell, hogy mondjam, hogy nagyon rendesek, segítőkészek voltak.Felajánlották, hogy mehetünk ugyanabba a szállodába, szobába, all inc. ellátással, mint azt eredetileg lefoglaltuk, csak 2 héttel később és ugyanazon az áron, szóval nem kell még ráfizetnünk!!! pedig ez az időpont már jóval drágább.
Szóval összességében jól jártunk, így június 15-én indulunk.

Csak azokat az utasokat sajnálom, akiknek más időpont nem jó.Nekik szerintem sovány vigasz, hogy visszakapják a pénzüket.A jó akcióknak már vége, ha később utazik meg jóval drágább.
Egyébként azt mondták az irodában, hogy nem ez lesz az utolsó gép az idén, amit törölnek.Még el sem kezdődött a nyári szezon és már sok gépről tudják, hogy nem fog indulni,mert nincs elég utas, a válság keményen érezteti hatását. A mi gépünket is vagy 5 utazási iroda bérelte ki közösen és nem tudtak 130 főt összeszedni.Bár belátom, június 1 elég korai időpont, akkor még az iskolának sincs vége, de az előző években nem volt ezzel gond.

# 1617
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96253 Üzenet linkje2009-04-24 14:40:18  Válasz a #96242. hsz-ra Előzmény #96242

Szia S.Andi!

Nem tudod véletlenül, hogy melyik a többi utazási iroda, aki szintén a TUI-val közösen utaztatott volna?
Igaz mi csak aug. 31-én utazunk a Neckermannal, de nem vagyok teljesen nyugodt az ilyen hírek hallatán.

Szerencsétek van, hogy jó Nektek a felajánlott új időpont, biztos az idő és tenger is melegebb lesz addigra.

# 1618
S.Andi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96301 Üzenet linkje2009-04-24 17:40:53  Válasz a #96253. hsz-ra Előzmény #96253

Szia Csz75!

Ne aggódj, szerintem azt a járatot ez nem érinti!A kishölgy csak az Aeolos Irodát említette,de mondta, hogy vagy 5 bérelte ki.

Az a gond a június 1 időponttal a válság mellett- a hölgy szerint-, hogy akkor még van iskola, a családosok akkor még nem tudnak menni.A nyugdíjasok körében meg nem annyira népszerű Kos.Bár az is érdekes, hogy a következő járat jún. 8-án már indul, pedig még akkor is suli van szerintem.Na, mindegy , ez van.
Egyébként összességében örülünk, hogy így alakult,mert jól jártunk.

Ja, egyébként nem tudom, hogy tudod-e már, de hétfőnként a Travel Service járat mindig reggel 5 órakor fog indulni, haza pedig du. 16 óra után pár perccel.(kivéve az utolsó járatot,mert az reggel 9-kor)

Szóval ne aggódj, a Tiétek jó időpont, biztosan meglesz a létszám.Egyébként én a helyedben felhívnám a Neckermannt és megkérdezném.Ők llátják a gépen, hogy hány hely van még,így nem kellene idegeskedned, lehet, hogy már rég megtelt a gép.

Remélem tudtam segíteni!

Üdv.: S. Andi

# 1619
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96403 Üzenet linkje2009-04-25 17:57:29  Válasz a #96301. hsz-ra Előzmény #96301

Szia S.Andi!

Nagyon köszönöm a nyugtatást és persze a választ is. icon_smile.gif

# 1620
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#96434 Üzenet linkje2009-04-26 13:57:29 

Sziasztok!

Több útikönyvben olvastam, hogy Koson érdemes kerékpárt bérelni, bizonyos helyeket azzal is fel lehet fedezni.
Van valakinek esetleg információja a kerékpárbérlés napi díjairól?

Előre is köszönöm az információt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 107 108 109 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu