Először is: Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, felvilágosításokat, a segítőkészséget!
Kedves nica12!
Köszönöm Neked is a leírás SP-ről.
Egyben „örömmel értesítek Mindenkit”, hogy befizettük az előleget (még first minute-ban).
Választásunk: Scala Potamia, Maria Apartman, indulás: július 3.
Yldike!
Érezzétek nagyon jól magatokat!
Még egy infó a Maria apartmanról: az utca felé 3, hátra 2 studió van. Az elsőből a szép kertet látod, délelőtt süti a nap, de mikor mi főszezon végén voltunk, volt aki panaszkodott, hogy éjjel nagy volt a forgalom (?). Mi a hátsóba mentünk (4-es) mindkét alkalommal és nem bántuk meg.
Az utazási iroda nem osztotta el előre az apartmanokat, amikor végeztek a takarítással a háziak, bementünk és elfoglaltuk, kinek melyik tetszett (későn eszmélőknek ami maradt).
D.
Yldyke!
Nagyon jó nyaralást kívánok én is!Szerintem nem fogjátok megbánni a választásotokat!!Maria apartman igazán jó,és Thassos is gyönyörű!! Mi is egy hátsó kert fele néző szobában voltunk (Doro-hoz hasonlóan), és az a rész szeirntem is nyugisabb.
Biztos jó időtök lesz így júliusban!
Én olvastam a beszámolók között és úgy is szörnyen hangzott,hát még látni is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amikor meséltem a páromnak azt mondta,hogy egy nagy fához köti az autót.
Kedves Doro és Nica12!
Köszi, hogy osztoztok örömünkben.
Kapva kapok az alkalmon és még egy-két kérdést feltennék: Ott lent ugye nem szobák vannak? (Mármint Doro apartmanos képeire gondolok)
A hátsó szobák hova néznek? Oda mikor süt a nap? Azért érdekelne, mert mi UTÁLJUK a klímát. De voltunk már olyan helyen, ahol nem volt szúnyogháló és nem lehetett sem az ablakot, sem a teraszajtót nyitva hagyni éjjelre a szúnyogok miatt, de akkor is inkább a „szaunát” választottuk, mint a klímát.
Érdekes a „zaj”-téma, mivel a képek alapján úgy gondolnám, hogy a kertre nézők is nyugisak, mivel némely szögből egész nagynak tűnik a kert.
Egyébként nagyon szép az apartman.
Még annyit: rosszul jelöltem. Hát persze, hogy nem röpcsivel megyünk, hanem busszal.