Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 1561
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bocicica
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124174 Üzenet linkje2010-01-23 20:11:17 

http://wobbler.extra.hu/BE193F77-7084-4957-AC88-DA6D8EE3D176.html
Elkészült a beszámolónk, aki szeretne nosztalgiázni, itt megteheti.

# 1562
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124327 Üzenet linkje2010-01-25 20:00:12 

Szia Suzuki!
Most láttam csak a fotóidat és végiglapoztam nyárig visszamenőleg ezt és a naxos toikot is, e egy mondatot sem találtam tőled, hogy hogy tetszett a kombinált nyaralás, hogy tetszett Naxos, Mykonos stb...? Nem, írtál ezekről, vagy csak én nem találom? Érdekelne.
Andi

# 1563
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124413 Üzenet linkje2010-01-26 18:42:55  Válasz a #124327. hsz-ra Előzmény #124327

Szia Andi!
Július közepén utaztunk 1 hét Naxos- 1 hét Santorini kombinációban. Az 1 hét Naxosi tartózkodásunk alatt még 2 szigeten jártunk: Delos és Mykonos szigetén. Naxosról röviden.: A szállásunk ugyan szállodában volt(Hotel Sergis), de a külföldi vendégek részére nem éppen szállodai elhelyezési körülményeket biztosítottak. A Naxosi szállodához képest Santorinin bármelyik Apartman 5 csillagos! Az elhelyezésünk miatt reklamáltunk a szállodában, melyet követően 2 db. kényelmes szobát kaptunk. Autóbérlés:Szintén rossz élményekkel "gazdagodtunk": 50 eurót akartak elkérni egy alacsony kategóriás autóért, melyet a megállapodás szerinti időponthoz képest 2 órával később hoztak a szállodához. A szerződéskötéskor közölte a cég képviselője, hogy az 50 eurón kívül szükség lesz fedezetként a hitelkártyára és az útlevélre is, ekkor úgy döntöttünk, hogy inkább gyalogos városnézésre megyünk. A Naxosi strand jó volt, homokos és egyenletesen mélyülő. A város egyébként szép, csak rengeteg volt a turista.Az éttermek árai kicsit olcsóbbak, mint Santorinin. Delos szigete: Naxostól 2 órányi hajóútra található(a Naxos Star nevű hajóval), gyönyörű kis sziget. Itt 3 óránk volt arra, hogy felfedezzük a sziget látnivalóit. Ezután kb:20-25 perc hajókázás után Mykonos szigetével ismerkedtünk. A fényképeimen láthattad,hogy a sziget hasonló adottságú, mint Santorini, de itt szinte csak az "Amerikai" milliomosok tudnak eltölteni 1-2 hétnél többet. Az árak szinte háromszor akkorák, mint Santorinin! Véleményem szerint egyszer érdemes elmenni mindháron szigetre, de Santorini az igazi "gyöngyszem"!! icon_biggrin.gif Volt alkalmunk Szeptemberben még egy hetet eltölteni Santorini szigetén, csak az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Már 6 éve járunk vissza Santorinire de még szinte felhőt sem lehetett látni, szeptemberben viszont szinte 1 hétig csak az eső esett. Volt olyan nap, hogy az apartmanból ki sem tudtunk mozdulni egész nap. A vulkántúrára pedig hosszú farmernadrágban és pulóverben beöltözve mentünk el. A képeimen láthattál szivárványt és borús,esős időben készült felvételeket, ez is Santorini csak egy kicsit más megközelítésben! Az 1 hét alatt azért napozni is tudtunk, mert amikor a felhők elvonultak újra melegen sütött a nap. Összességében Santorini szigete tövábbra is a legszebb és legelső, de egyszer érdemes eljutni a többi szigetre is!

# 1564
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#124455 Üzenet linkje2010-01-27 14:29:49 

Szia Suzuki!
Köszönöm a kis beszámolód.
Igazából csak azért kérdeztelek, mert én mindhárom szigeten jártam (Délos kivételével) és Naxos nagyon tetszett, vissza is mennék, rólad pedig tudom, hogy nagy Santorini rajongó vagy, így kíváncsi voltam, hogy láttad te a másik szigeteket. De látom, nem voltál tőlük elragadtatva. Naxoson általában minidg ez van az autóbérléssel, de nyugodtan oda lehet nekik adni mindent, nem lesz belőle gond. Elsőre én is kibuktam ezen, de azóta sok más helyen (másik utazáson) is kérték ugyanezt. Valószínű, hogy Görögország nagy része inkább kivétel ezalól, de a világban ez a bevett szokás. De nem akrok a topik témájától elkanyarodni. Sajnálom, ha nem jött be ez az utazás.
Üdv, Andi

# 1565
Uzzy77
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125584 Üzenet linkje2010-02-09 18:38:38 

Sziasztok!

Idén talán én is eljutok erre a gyönyörű szigetre...
Azokat kérdezném, akiknek volt már szerencséjük itt járni, hogy a tenger mindenhol gyorsan mélyül? Vagy esetleg vannak sekélyebb partszakaszok is?

# 1566
Mackena
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125619 Üzenet linkje2010-02-10 08:06:19  Válasz a #125584. hsz-ra Előzmény #125584

A santoinfo.hu oldalon minden partról részletes leírást találsz.
# 1567
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126080 Üzenet linkje2010-02-16 09:11:51 

Kedvezményes csomagárak 2010-re a Mathios hotelben: http://travel.hellasz.hu/index.php?gid=42
# 1568
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126190 Üzenet linkje2010-02-17 16:13:01 

Sziasztok!

A Kamariban lévő Atlantida apartmanba megyünk nyaralni. Tudja valaki, hogy törölközőt adnak vagy vinni kell? Az irodában nem tudták biztosan.
Milyenek a szobák? Tiszták? A medencét este 8 után is lehet használni?

# 1569
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126192 Üzenet linkje2010-02-17 17:04:22 

kvalcsi írta:
Sziasztok!

A Kamariban lévő Atlantida apartmanba megyünk nyaralni. Tudja valaki, hogy törölközőt adnak vagy vinni kell? Az irodában nem tudták biztosan.
Milyenek a szobák? Tiszták? A medencét este 8 után is lehet használni?

Szia Valcsika!
A kérdésed zömére nem tudom a választ, de azt tudom, hogy az Atlantida Kitűnő helyen van. Kamari központjában nagyon közel a tengerparthoz. A ház nagyon jól néz ki kívülről és gyönyorű medencéje van. A hátrány talán csak az, hogy esetleg nagyon nyüzsis helyen van és éjszaka a környéken nagy mulatozás van. A törülköző szerintem már trendi. Én már nagyon régen nem voltam olyan helyen Görögországban, ahol nem volt törülköző. Minden esetre csodás helyen csodás nyaralás lesz. Irigyellek(kicsit). Mennyi időre mentek?

# 1570
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126229 Üzenet linkje2010-02-18 09:55:38  Válasz a #126192. hsz-ra Előzmény #126192

Drága Josza!

Azt mondta az irodában a kislány, hogy csendes helyen van az Atlantida, mert a mellette lévő utcában nincs autóforgalom. Az utolsó szobát csíptem el, így azt is tudom, hogy csak párok lesznek a szálláson, ezért valószínú, hogy a hangoskodással sem lesz különösebb gond. Egyébként is éjfél előtt nem igen szoktunk lefeküdni szundizni.
Egy hétre megyünk csak, mert nyugodtan, kényelmesen szeretnénk megismerni a szigetet, éppen ezért ez a pár nap nem a pihenésről, pancsizásról fog szólni. Augusztus végén megyünk majd kipihenni a fáradalmainkat Tunéziába szintén egy hétre. Ott a Port El Kantaouniban lévő Palm Marinában néztük ki a szállásunkat ultra all inclusíve ellátással.

# 1571
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126237 Üzenet linkje2010-02-18 10:42:31  Válasz a #126229. hsz-ra Előzmény #126229

Drága Valcsi!
Ezek szerint csodálatos nyarad lesz. Készülj fel, hogy Santorini meg fog fertőzni, mert olyan töménységben jelentkezik a szépség, hogy én még a mai napig sem tudtam feldolgozni. Ahogy Cilla fogalmazta meg én még mindig nem jöttem haza onnan. Ha egyszer voltál ott, mindig viszavágysz. Én is biztos vagyok benne, hogy még vissza fogok menni.
Igazából picike sziget, de annyi a látnivaló, hogy két hét is kevés volt belőle.
Puszi: Josza

# 1572
Kema82
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126272 Üzenet linkje2010-02-18 13:47:18 

Június 23-tól 10 napot fogunk eltölteni ezen a gyönyörű szigeten, Kamariban. Német utazási irodán keresztül utazunk, mert jelenleg Németországban élünk. Szívesen ismerkednénk magyarokkal.
Szóval ki utazik még június 23. környékén?

# 1573
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126277 Üzenet linkje2010-02-18 15:08:27  Válasz a #126237. hsz-ra Előzmény #126237

Drága Josza!

Biztosan bennünket is el fog varázsolni Santoríni, mert fotókon és filmeken keresztül is gyönyörű, akkor életben tutira mégszebb.
Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad és sikerüljön ismét eljutnotok erre a szép szigetre.

# 1574
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126278 Üzenet linkje2010-02-18 15:09:30 

Szia Uzzy77!
Perissa strandja lassan mélyül, kellemesen lassan, és finom, homokos a talaj.

# 1575
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#126280 Üzenet linkje2010-02-18 15:15:13 

kema82 írta:
Június 23-tól 10 napot fogunk eltölteni ezen a gyönyörű szigeten, Kamariban. Német utazási irodán keresztül utazunk, mert jelenleg Németországban élünk. Szívesen ismerkednénk magyarokkal.
Szóval ki utazik még június 23. környékén?

Szia!

Mi korábban utazunk, így sajnos nem találkozhatunk. Az utazási naptár szerint Katonáné Éva június 19-től lesz Kamariban 8 napig a Kamari Beach hotelben.
Próbálj privát üzenetet küldeni Neki.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 104 105 106 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu