Sziasztok
Valahol olvastam de most nem találom,hogy nem mindegy, hogy melyik hajóval megyünk Skiathosra. Tud valaki bõvebb infót ezzel kapcsolatban?
Anyagilag jobban jövünk ki ha egyénileg megyünk?
köszi
Sziasztok!Egy tuti program ami minden idegenvezetõ mondanivalójából kimarad...A Skiathosi reptér fõváros kikötõjétõl gyalog 10 perc és a látvány az durva...A leszálló gép kb 20!méterre a fejed fölött mivel a kifutó keresztbeszeli a szigetet.Mondjuk az 1m magas csirkedrót kerités se semmi persze bemenni nem ajánlott.Szóval akinek van egy kis ideje menjen és nézze meg mert ér annyit mint a szük kis uccák hosszú nézegetése!Hja és vaze kamerát vigyetek hogy otthon mindenki sárguljon az irigységtõl!!!
Szia, köszi szépen, idén nem fogom kihagyni. Már kétszer kihagytam, most már nem fogom Gyönyörû képeket láttam itt a fórumn is, de más oldalakon is Skiathos-ról. Tényleg vétek kihagyni.
( A madarakkal Horvátországban volt problémám, szintén a hajóról etették õket, csak annak a hajónak nem volt zárt része. Rémálom volt - nekem. Bocs az off megjegyzésért)
vannak sirályok, fõként mert a hajóról etetik õket az emberek. De ez csak a legfelsõ fedélzetre (napozóterasz) jellemzõ.
Én már több tucatszor jártam meg oda-vissza ezt az utat, szóval ha nem akarsz kimondottan a közelükbe kerülni, akkor nem is fogsz!
Ne hagyd ki ez miatt ezt a csodás élményt!
Sziasztok, júliusban Paraliára megyünk, fakultatív kirándulásnak beterveztem ezt a szigetet, mert annyi szépet hallottam róla... Ami kérdésem van, az az, hogy amíg a hajó eléri a szigetet, út közben sok madár van-e, sirályok? ( fóbiám van a madaraktól, ezért lenne fontos tudnom ). Köszönöm!
Voltam már kétszer Görögországban egyébként, akkor nem találkoztam csak elvétve sirályokkal.
Tavaly még volt Skyathosra útja az Aeolus Utazási Irodának, idén sajnos már nincs. A Dias Zeusnak viszont valamikor szeptemberben van egy útja idén is erre a gyönyörû szigetre.
Itt ebben a topicban, ha visszaolvasol a Vojandi írt pár szállásfoglalással kapcsolatos linket.
Nem nagy az egész sziget, és az a gyönyörû tengeröböl (Koukounaries beach) amirõl fotót linkeltem be, a déli részen található. Volt szerencsém fürdeni ott, és tényleg ilyen meseszép. Isteni finomhomokos hely. A másik fotó a fõvárosban, Skyathoson készült. Nagyon hangulatos városka, szûk kis utcákkal, igazi görögös házacskákkal. A két hely között talán 10 km a távolság.
Nem tudod, hogyan lehet Skyathoson szállást foglalni? Mert eddig magyar utazási irodáknál nem láttam syathos-i szállást, a külföldi lapok pedig összesen 4-et kínálnak. Skyathosnak melyik részén készültek ezek a gyönyörû képek?