#2253092014-11-21 19:07:11 Válasz a #225305. hsz-ra
szia Maci
akkor már jóóó lesz a víz !!! mi is olyankor voltunk Korfun .Karpathos egyénileg vagy
irodával ??
Én is mindig irodával mentem , sokat olvasgattam a fórumot és Rollo biztatására jövőre egyénileg megyünk, nézegettem a jövő évi árakat és horror . ( nekem 4 fővel kell számolnom a családi nyaralást ) így nagyon sokat tudtam spórolni!!! kb 2 ember teljes költségét,
üdv
és jó tervezgetést
gémi
#2253062014-11-21 14:46:07 Válasz a #225302. hsz-ra
így van, chania a nyugati reptér. amúgy nem csak charter-hely, a ryanair is oda repül krétán jó sok helyről európából és görögországból nem heraklionba (és '96-ban mi is oda érkeztünk az eurotours-szal )
a chania persze kis csalás, 15 km-re keletre van a várostól a reptér, az akrotiri-félsziget déli részén.
Még nem tudom, igazán szimpatikusat nem találtam. Vagyis egyet igen, Skopeloson, de a párom azt nem szeretné, mert ő inkább főváros párti.
Ha érdekel, itt tudod megnézni: http://skopelosweb.gr/en/studios/milia
Még nem kértem árat, mert nem tudni, mikor lesz repülő Athenból, mikor érkezünk. No meg hogy a párom beadja-e a derekát
melus16, melyik reptér fogadja majd nyugaton a gépet, lehet tudni?
Nekem úgy rémlik, hogy Chania, de ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy csak gondolom, vagy ezt is írták. De ez lenne a logikus.
UI:
Megnéztem, nincs benne a levélben, a konkrét reptér.....
Korfun anno mi szept. elején voltunk, jó meleg volt a víz. Még a vihar ellenére is, ami igencsak tombolt, de másnap meg sem lehetett érezni az előző esti-éjjeli vihart.
Mi Thassosra megyünk. Újra, harmadjára. Addigra majd egy éves lesz a kislányunk, ezért mindenképpen ismerős helyet akarunk választani, ahol tudjuk mi hol, merre van, hogy vele egyszerűbb legyen. Pihenős nyaralás lesz inkább.
#2252962014-11-21 06:58:38 Válasz a #225279. hsz-ra
szia Maci
megkérdezhetem melyik hónapra tervezed a nyaralást ?? azért mert ismerőseim voltak korfun szept.elején és már nem nagyon tudtak fürdeni a tengerben . kerkyráék is idén szept. első két hetében voltak és olvastam a beszámolót , kb 5 .-ször tudtak fürdeni, oké
ez az idei év nagyon esős volt.
krétára májustól októberig lehet menni, mi régen október elején voltunk és 35 fok volt.
Ó, hát már nagyban megy a tervezgetés, úgy látom!
Apró hozzáfűzni valóm lenne, Kréta esetében..... pl. Maci figyelmébe
Azt csiripelték a verebek, hogy nyugat-Krétára is lesz charter jövőre.... Eljön megint egy rég volt lehetőség, annak aki ilyesmiben gondolkodik.