Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
Hozzászóló Üzenet
# 1441
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112853 Üzenet linkje2009-08-06 10:16:13  Válasz a #112792. hsz-ra

Szia Edina27!
Mi már ötödször jártunk Santorini szigetén, így ha kérdésed van a szigettel kapcsolatban írj bátran!

# 1442
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112857 Üzenet linkje2009-08-06 10:23:29  új szantorini honlap.

Tisztelt Santorini rajongók!

Ajánlom figyelmetekbe újonnan megnyíló honlapomat-igaz még nem teljesen készült el-,de már most is sok információt találtok a szigettel kapcsolatosan!
http://www.szantorini.gportal.hu

# 1443
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112858 Üzenet linkje2009-08-06 10:33:26  Santorini

Suzuki!

Kérlek, írd meg, hogy Kamarin milyen a tranzitszállás, milyen messze van a parttól. Úgy néz ki, hogy 2 fél napot kell ott töltenünk, érdemes-e felszállni buszra és elmenni egy közeli városkába vagy ott is el lehet tölteni az időt strandolással illetve sétával.

Köszönöm
Bottakati

# 1444
Zitaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#112869 Üzenet linkje2009-08-06 12:04:36  Válasz a #112853. hsz-ra Előzmény #112853

Kedves Suzuki!

Le tudnád nekem írni, hogy mit ajánlasz megnézni.
Kamariban lesz a szállásunk. Azt olvastam hogy keddenként van magyar idegenvezetésű vulkántúra, arra mindenképpen szeretnék elmenni és 2-3 napra szeretnék autót vagy motort bérelni, hogy bejárhassuk a szigetet.

Most megnézem a gportálos oldaladat.

# 1445
Picimancs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113084 Üzenet linkje2009-08-07 13:28:15 

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ.
Megnéztük Mackena által ajánlott oldalt és nagyon jo.
Közben döntöttünk így jóval előre is Perissaba megyünk a Hotel Kouros village-ba a Neckermannal.
Josza2 ajánlása alapján döntöttünk így.

# 1446
Csz75
Törzstag
Törzstag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113095 Üzenet linkje2009-08-07 16:23:27  Válasz a #113084. hsz-ra Előzmény #113084

Szia Picimancs!

Tavaly mi is a Hotel Kouros Village-ben szálltunk meg, írtam róla az Utazási irodák topikban (a lenti keresővel rá tudsz keresni a hotel nevére)+ fotókat találsz róla a fotóalbumomban.
Ha kérdésed van, írjál bátran. icon_smile.gif

# 1447
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113106 Üzenet linkje2009-08-07 19:13:13 

picimancs írta:
.
Közben döntöttünk így jóval előre is Perissaba megyünk a Hotel Kouros village-ba a Neckermannal.
Josza2 ajánlása alapján döntöttünk így.

Szia Picimancs!
Nem csak azért, mert én javasoltam, jól döntöttél. icon_lol.gif icon_cool.gif icon_wink.gif
Csz75 is ott nyaralt és nagyon jól érezte magát.
Ha valami kérdésed van, szívesen segítek. Ha gondolod olvasd el a beszámolómat és nézd meg az albumomat!
Jó készülődést: Josza

# 1448
Zitaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113766 Üzenet linkje2009-08-12 08:35:18 

Olyan kihalt lett a fórum!!
Kérném a jobbnál jobb tanácsokat, hogy mit érdemes megnézni!
Szombaton megyünk Santorinire, jön még esetleg valaki a fúrumról?

# 1449
Suzuki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#113972 Üzenet linkje2009-08-13 10:20:36  Válasz a #112869. hsz-ra Előzmény #112869

Szia Zitaa!
Hol lesz a szállásotok? Röviden leírom, hogy mit érdemes megnézni a szigeten: Gál Laci idegenvezető által szervezett programok közül: Vulkántúra! Ha van lehetőségetek, akkor béreljetek motort vagy autót és saját magatok fedezzétek fel a szigetet. Önálló programként ajánlom: Panagia Episkopi temploma+MessaGonia a szellemfalu, PYRGOS: a vár megtekintése, FIRA: ez a sziget fővárosa, ahol érdemes egy kicsit több időt eltölteni: Gyalog lesétálni a kikötőbe, utána szamárral vagy pedig a Cable Carral- a függővasút- visszajönni. Prehistoric múzeum(hétfőn zárva) megtekintése, a Zotos nevű cukrászdában enni egy isteni finom süteményt és csak úgy céltalanul sétálni és élvezni a kalderáról a kilátást! Kamariból Firába egyszer érdemes autóbusszal is elmenni, mert ez is nagy élmény.(1euro40/fő a menetjegy ára). FIROSTEFANI+IMEROVIGLI: A kaldera széléről nézve a szigetet a látvány magáért beszél! OIA: Sétálni a hangulatos kis utcácskákon és megnézni az egyedülálló naplementét! ÓKORI THIRA ROMJAI: Ide reggel korán érdemes felmenni a nagy meleg miatt. A romokhoz vezető utat könnyen megtaláljátok a HARAOULA Apartman közelében. Éttermek Kamariban: Vachus: családias, igazi görög ízek, megfelelő ételadagok, kedvező árak. A tengerparti sétányon: La Plaza pizzéria, STOP Gyrosos. Árak: nem drágább az élet az itthoninál. Tankolás: Kamari utáni benzinkút: Ha kocsit béreltek, akkor 5 euróért történő tankolással bejárod az egész szigetet. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe és ha van még kérdésed írj nyugodtan! Üdv: Suzuki

# 1450
Zitaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115199 Üzenet linkje2009-08-24 09:29:01 

Sziasztok!

Hát sajnos hazaértünk. Egy csoda volt Santorini! Tegnap délután csak a képeket nézegettem, nem tudtam elszakadni Santorinitől. Életem legszebb nyaralása volt!

# 1451
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115222 Üzenet linkje2009-08-24 11:58:04  Válasz a #115199. hsz-ra Előzmény #115199

Meg tudlak érteni. Ezzel én is így voltam. Pihend ki magad és írjál minél többet a nyaralásról.
# 1452
Anyta71
Aktív fórumos
Aktív fórumos
90 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115296 Üzenet linkje2009-08-24 20:40:31 

Szia Zita!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, de kevés volt az egy hét ugye? Mi egy hónapja voltunk Santorinin, de még mindig nem szakadtunk el tőle, talán nem is fogunk, és talán nem is akarunk. Nem telik el úgy nap, hogy ne beszélnénk róla. És milyen érzés volt élőben látni azt a csodát, amiről addig csak olvastál és képeket nézegettél?

# 1453
Zitaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115300 Üzenet linkje2009-08-24 21:13:40  Válasz a #115296. hsz-ra Előzmény #115296

Szia,

hát igen nagyon kedves volt az egy hét, már fejben a jövő évi nyaralást tervezem, természetesen Santorinire!!!!
Leírhatatlan élmény volt élőben látni ezeket a szép városokat, Oiaban voltunk először, akkor úgy gondoltam, hogy Fira már nem fog tudni "újat mutatni" és mégis az egy másik csoda volt és Imerovigli meg a harmadik csoda. Most arról álmodozom, hogy pár napot jövőre úgy kellene menni, hogy 2-3 napra a szállásunk valamelyik hegyoldalba épült csodában lenne és a többi napot meg a tengerparton töltenénk. Bár miután megnéztem, hogy mibe kerülnek a firai vagy oai szállások egy kicsit visszavetett az álmodozásban... De hát még messze a jövő nyár, beszerzek egy "pénzes malacot" amibe gyűjtögetek addig és elkezdek lottózni is icon_lol.gif

# 1454
Edina27
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115699 Üzenet linkje2009-08-27 23:18:13 

Jön valaki szeptember 19-én Santorinire, Kamariba?
Zita, üdv újra itthon. Bár sejtem, mennyire örülsz a hazatérésnek. Remélem, írsz bővebben a nyaralásotokról? Vagy tegyem fel a kérdéseimet?

# 1455
Zitaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115706 Üzenet linkje2009-08-28 08:22:40  Válasz a #115699. hsz-ra Előzmény #115699

Szia,

igen majd írok élménybeszámolót, csak össze kell szedni a gondolataimat és neki kell ülni.
Csak röviden néhány info ami esetleg hasznos lehet Neked:
-A mi gépünk is késett egy órát oda és vissza is, nagyon kicsi a Santorini reptér és csomó ember bezsúfolódva egy helyre, lent a terminálban szinte mozdulni sem lehetett, de felmentünk a teraszra és szerencsénk volt mert felszabadult két hely én azonnal lecsaptam rá, így a kicsit hosszúra nyúlt várakozás alatt elnézegettük, ahogy szállnak le a gépek és ki és be pakolják őket. A terasz igazából egy kávézóhoz tartozik, de ahogy láttam nagyon kevesen fogyasztottak, és nem is szólt senki ezért. Tehát ha sokat kell várnotok menjetek fel, jobban telik az idő mint lent a zárt térben összezsúfolódva.
- Három kirándulásra fizettünk be:
1.vasárnap délután falvak túra min. 15 fővel indul idegenvezetéssel, szellemfalu, Santo Vino terasz bórkostolási lehetőséggel(mi kihagytuk nem vagyunk borosak, inkább fotoztunk-csolátuk a tájat), Oia-ban naplemente és pont ottlétünk alatt volt egy tüzijáték a vulkán kitörésének évfordulójára.
2.hétfőn kora délután(fél kettőtől) hajós kiránulás, Red Beach, White Beach és még kikötöttünk egy nagyon pici szigeten, de elötte hatalmas hullámokon mentünk "át" mindenki csurom vizes lett a hajón, de hát fürdős programra fizettünk be így szerintem senki sem bánta
3. kedd vulkántúra magyar idegenvezetéssel, nekem itt egy dolog nem tetszett a Thirassia szigeten lévő 2,5 órás tartózkodás, igazából nem nagyon lehet mit csinálni, nincs rendes tengerpartja, tehát fürdeni sem igazán lehet, nincs egy parti sétány sem, igazából 6-7 étterem van, gondolom ezen éttermek forgalmának biztosítása miatt van ez a program. Fel lehet menni a faluba, mi nem tettük meg, mert igen "nehézkes" a feljutás a lépcső minősége és a csacsicsapdák miatt, fel lehet menni szamárral, de én nagyon sajnálom ezeket az állatokat így meg sem fordult a fejemben hogy szamaragoljunk.
Szerdán délután helyijárattal bementün Fira-ba és ott sétáltunk, csütörtökön délután Oia-ba mentünk helyijárattal, pénteken meg Firából átsétáltunk Imeroviglibe(nagy "túra" volt!!!!, de megérte Imerovigli is van olyan szép mint Fira, nekem talán még jobban is tetszett)
Szombat reggel nekiindultunk és felmentünk gyalog Ancient Thirába, hát nehéz volt, jól elfáradtunk, de a látványért megérte.
"Röviden" ennyi, ha van kérdésed írjál, szívesen válaszolok.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 96 97 98 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu