#1579412011-03-09 22:58:41 Válasz a #157934. hsz-ra
Köszi Medi, a pékség is tervbe van véve, ahogy lesz egy kis időm, visszalapozok a topikban és kijegyzetelek pár helyet magamnak (pékség, jól felszerelt boltok), nem tudom, hogy Kokszi végül talált-e görög sört a szigeten, de mi is szívesebben kóstolunk helyi termékeket. Ilyen jellegű pontok kellenek majd a térképre:) . Elolvastam Verka új beszámolóját és elkezdtem aggódni az autóbérlés miatt. Eddig egyszer béreltünk autót egy másik országban, de ott semmi gond nem volt, nem volt letét meg hasonlók, egy gyors, a járműre vetett pillantással beérte a kölcsönző alkalmazottja amikor leadtuk a kocsit. Nem gondoltam, hogy ilyen macerákkal is járhat az egész. Remélem nem lesz gondunk belőle.
#1579452011-03-10 07:12:23 Válasz a #157941. hsz-ra
Ne aggódj az autóbérlés miatt. A helyi autókölcsönzők általában sokkal normálisabbak és kedvesebbek, mint a nagyok a reptéren, az egy teljesen más világ, máshogy működnek a dolgok, nem lesz ilyen gondotok!
#1579792011-03-10 23:05:50 Válasz a #157973. hsz-ra
Akkor jó! Csak azért szoktam leírni ilyesmiket, hogy tudják az emberek, hogy ilyen is van. De amúgy ha ott helyben kölcsönöztök, az százszor jobb, hiszen ha nem tetszik valami, akkor átmész a másikhoz, és kész...
sziasztok
egy kis info az erre járóknak
http://www.milos-island.gr/milos-apartments.html
érdeklődtem a szoba árakról,de most még nem tudnak határozott árat mondani,de abban egyetértenek,hogy drágább lesz mint tavaly
szia medi
nagyon szivesen a linket
amúgy meg mindenkinek érdemesebb szeptemberben jönni,mert aug 30-tól csökkenek a szoba árak,ésezzel nem kevés pénzt meg lehet spórolni
amúgy meg mindenkinek érdemesebb szeptemberben jönni,mert aug 30-tól csökkenek a szoba árak,ésezzel nem kevés pénzt meg lehet spórolni
Olcsóbb is, meg kevesebben is vannak. Igaz, ez május végére, június elejére is érvényes.
Nyár elejét azért kedvelem, mert akkor hosszabbak a nappalok, később sötétedik, tovább lehet jönni-menni.
Szeptembert meg azért szeretem, mert akkor melegebb a tenger, mint májusban.
Egy kérdés: Görögországban mikor kezdődik a tanév?
Gondolom, hogy a görög nyaralók száma ettől a naptól csökken drasztikusan...
Olcsóbb is, meg kevesebben is vannak. Igaz, ez május végére, június elejére is érvényes.
Nyár elejét azért kedvelem, mert akkor hosszabbak a nappalok, később sötétedik, tovább lehet jönni-menni.
Szeptembert meg azért szeretem, mert akkor melegebb a tenger, mint májusban.
Egy kérdés: Görögországban mikor kezdődik a tanév?
Gondolom, hogy a görög nyaralók száma ettől a naptól csökken drasztikusan...
szeptember 15 körül kezdődik nekik a tanév,de nem jellemző,hogy kevesebben lenének
a görögök éjszakai emberek errefelé,úgyhogy nekik mindegy mikor fekszik a nap,attól függetlenül ők képesek hajnalig mulatni ha jó a társaság