Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 136
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7363 Üzenet linkje2006-05-22 15:42:37 

Szia Rebi!

Az én kedvemet nem vette el semmi, csak bizalmatlanul vagyok bizakodó. Szóval mi megyünk igy is úgy is. De azért Makriba alternatív szállást is kinézek mind a 11ünknek, ha jól számolom ennyien leszünk.

Éppen Anikóval beszéltük, hogy telefonálni is fogunk indulás elõtti napokban. Mostmár annyi biztonsági intézkedést teszünk, hogy gáz nem lehet, és nem is lesz!!!!!

Az én férjem pont annyira volt ideges, mint a tied ez az ügy miatt. Én tök nyugodtan kezeltem az ügyet, csak kissé felhámorított, és ennyi. Szerintem egymást húzták fel telefonon ami nem is baj, hisz meg lett az eredménye. Mégjó, hogy mi egymásnak nem telefonálgattunk, mert akkor lehet én se így fogadtam volna a híreket.

Nos én biztos fogok integetni, de lehet csak a partról, mert imádom a napsütést!!!

Jövõ héten meg már utazunk, sajnos még nem görögbe, de végre már valamerre elindulunk! icon_mrgreen.gif

# 137
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7367 Üzenet linkje2006-05-22 19:39:35 

Sziasztok Lányok!

Ne hagyjátok, hogy bármi is elvegye a kedveteket !
Drukkolok nektek most is és amikor kint lesztek is , hogy minden rendben legyen .
Fel a fejjel! icon_lol.gif

# 138
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7368 Üzenet linkje2006-05-22 20:06:48 

De ari vagy Ferrari, köszi, és egy nagy puszit küldök cserébe!!!!
# 139
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7413 Üzenet linkje2006-05-23 21:16:46 

Lányok!
Ennyi bonyodalom után már rosszabb nem lehet! Janka barátnõm tegnap este óvatosan ugyan közölte, hogy van egy könnyû sátruk, de azt már csak nem visszük. Mindenesetre a kulcs birtokában kellene csapni egy jó kis bulit 27-én este! icon_lol.gif icon_lol.gif Ferrari, nem gondoltad meg magad? icon_wink.gif
A fiúk egymás hergelése lehet, hogy tényleg valós volt. Én nem is mertem feszegetni a dolgokat csak a fejleményeket igyekeztem követni. Nos én bízom benne, hogy túl vagyunk rajta.
Azon gondolkodtam, hogy mi ketten leszünk a csapat napimádói. Lehet, hogy ha fekete képeket küldünk az nem is az iszapfürdõ állapota lesz? icon_lol.gif

# 140
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7439 Üzenet linkje2006-05-24 13:37:17 

Rendben Rebi a 27-ét meg is beszéltük!!
Valami fincsi ital kellene. mondjuk 5* Metaxa!!???

Az nagyon jó lenne, ha jó feketén jöhetnénk haza. Remélem lesz idõ rá, hogy napozzzunk!

Rolinak már vettem töksapkát, hogy a feje árnyékba legyen ha homokozik icon_lol.gif , nagyon jó áll neki.

# 141
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7479 Üzenet linkje2006-05-24 23:23:59 

Sziasztok Csajok!

Tudjátok, hogy mennék én Veletek szívesen, de sajna kétszer nem áll módomban elmenni.
Egyébként meg sziget-imádó vagyok-így marad valamelyik sziget.
Azért lélekben Veletek leszek és nagyon-nagyon sokat fogok Rátok gondolni, amíg nyaralni lesztek.

# 142
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7480 Üzenet linkje2006-05-24 23:27:20 

Kriszta, Rebi!

Kárpótlásul az 5*-os Metaxáért, ha hazajöttök a Fõisten keverhetne nekem egy koktélt és közben élménybeszámolót tartanátok.
Na?????

# 143
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7497 Üzenet linkje2006-05-25 14:05:50 

Ferrari!

Nagy ötlet, én benne vagyok, csak valami jó kis helyet kellene keresni, a közös murihoz! icon_lol.gif

Rebi???

# 144
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7502 Üzenet linkje2006-05-25 15:39:53 

OK a buli! Kinn a Krisztával hosszan kitárgyaljuk icon_lol.gif a legjobb helyszínt és hazatérve egyeztetünk veled is Ferrari! Tudom, hogy ti Metaxa imádók vagytok, én viszont maradok a jó kis ouzonál! icon_lol.gif Abból lehet csak jó kis italokat keverni! icon_mrgreen.gif
A fõisten imádata pedig immár görög honnban teljesen legális mióta azt a görög bíróság valamely szervezetnek a napokban engedélyezte ( persze a többi istenséggel együtt). Most azt kérvényezik, hogy a régi templomokban is tarthassanak szertartásokat. Én csak itthon imádom az én fõistenemet. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 145
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7548 Üzenet linkje2006-05-26 15:05:41 

Sziasztok! Úgy irigyellek benneteket, amiért együtt mentek. Már annyira bulis hangulatban vagytok, hogy én félek unatkozni fogok. Bár tudom, hogy ez lehetetlen Görögországban. Csak sajnálom, hogy nekünk nincsenek utitársaink, akik ugyanoda jönnének. Bár lehet, hogy ott viszont lesz valaki, akivel jól megértjük egymást. És akkor utána én írok nektek, hogy milyen bulit csaptunk. Már csak 16 nap!! Utálok csomagolni, de már azt is bevállalnám csak ott tartanánk már! Már annyi infót összegyûjtöttünk innen, hogy már kavarog a fejemben a sok minden. Most már csak tényleg az kell, hogy rendben legyen minden, és hajrá! Addig is írjatok sok mindenrõl. Sziasztok.
# 146
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7551 Üzenet linkje2006-05-26 16:02:21 

Én sem igazán szeretek csomagolni, másrészt mivel többen megyünk felesleges dolgokat sem szeretnék vinni. Úgy is lesz. icon_lol.gif Gondolkodtam, hogy összeírom a listámat, aztán a sógornõmmel egyeztetünk ki mit visz, plussz a Krisztával, hogy mit ne hozzon, mert õk hamarabb indulnak vissza. Csak nagyon lusta vagyok gondolkodni még.....
Másik: Anikó, a közös bulinak nincs akadálya, várjatok meg minket! icon_wink.gif

# 147
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7555 Üzenet linkje2006-05-26 17:31:47 

Sziasztok Makrisok!

Én mondtam Anikó, hogy cserélni kellett volna azt a 10 napot késõbbre!!!
Mi mindenbe benne vagyunk, imádjuk a hülyeségeket, az örültségeket, a jó hangulatot, hisz ezért utazunk olyan jó messzire!!
Remélem azért élvezni tudjuk a nyelvünket is és nem mindeki fog érteni a parton minket, mint Paralian icon_lol.gif
De tényleg várjatok meg minket, milyen jó ötlet ez a Rebitõl, van olyan mint Ferrari stoppoljon a reptéren! icon_lol.gif icon_lol.gif

Én se tudom még mit viszünk, tulajdonképpen akadályát csak a kocsi csomagtartója fog szabni.
Azért pár dvd filmet beteszek az már biztos, hátha a lanyha élet miatt egyik másik este szobába maradósdi lesz. De ismerve magamat, és azt a csekélyke 20 kmtert, nos, ki lehet találni hova mehetünk icon_lol.gif
A srácok azt már válogatják, én a Karib tenger kalózait nem hagyom itthon!
Tuladonképpen néhány tartós élelmiszeren kivül a fürdõruci, és jó kis homokozó játékok, és felfújható vízicsodák csomagolása éppen elég is lesz!!! icon_lol.gif

1 hónap múlva ilyenkor mi indulunk Makriba, hihetetlen jó kedvem van ettõl a gondolattól icon_lol.gif

Jövõ héten ilyenkor pedig............ szuper az élet!!! icon_mrgreen.gif

Puszi mindekinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 148
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7556 Üzenet linkje2006-05-26 17:38:06 

Sziasztok! Remek gondolat az, hogy maradjunk ott, várjunk meg titeket. Én benne is lennék, csak hát a szabi a páromnak nagyon ki van számolva a fõnökei által, itthon vár minket a "csodálatos" málnaszedés! Majdnem ugyanaz az érzés lesz, mint a görög tengerpart az biztos. De hát ez van! Kriszta téged irigyellek, most láttam az MSN-ben, hogy hol leszel június elején. De jó lesz neked! A Karib tenger kalózai a fiam szerint nagyooooon jóóó ötlet!!! Lehet, hogy Õ is megfogadja. MI tavaly elég keveset TV-ztünk, de azért reggel vagy lefekvés elõtt egy kicsit mindig ment a mûsor. Szerintem idén is elég lesz annyi belõle. Én már írtam egy listát. Mit mondjak? Elég hosszúra sikeredett. Még át kell majd nézni alaposan, mert biztos sok felesleges dolog van benne. De jó, hogy írtad Kriszta a vízicsodákat, mert én azt nem írtam fel a listára, és nehogy már épp maradjon itthon! Köszi. Még gondolkodom a többi dolgon! Most láttam, hogy Szalonikiben már 28 fok van! Isteni! Nekünk már csak 16 nap!!! Nem gyõzöm elégszer leírni.
# 149
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7564 Üzenet linkje2006-05-26 20:14:18 

Sziasztok Csajok!

Oké, minden részletet beszéljetek meg és értesítsetek azért, hogy mikor és hova menjek.
A Fõisten hajlandó nekünk koktélt keverni?

# 150
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#7565 Üzenet linkje2006-05-26 20:56:17 

Anikó!
Szinte naponta megnézem Makriban milyen az idõ. No most ugyan 26 fokot mutat, de napközben 30-31 fok körüli hõmérsékleteket látok. És a következõ bõ két hétben nem hiszem, hogy lehûlne az idõ! icon_lol.gif icon_lol.gif Én mindenesetre 30 fok felett érzem elememben magam. Pár éve Sartin szeles idõre érkeztünk, hatalmas hullámok és "csak" 28 fok. Hát háborogtam rendesen. Másnapra viszont helyre állt a világ! icon_lol.gif icon_lol.gif
Az én listám azért készül, hogy ne maradjon itthon a dugóhúzó és már jártam úgy, hogy nem volt ruhacsipesz az apartmanban. De tény, ez sok éve történt, és az akkor vett csipeszek ma is állják a próbát, az itthoniakat már többször cseréltem. Szóval nem a matracokért izgulok hanem az ilyen apróságokért, aminek ugye ott is van boltja, de a pénzt inkább polipra költöm. icon_lol.gif icon_lol.gif Isten bizony a Krisztával is megkóstoltatom, ha addig élek is!! icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 9 10 11 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu