Sziasztok!
Augusztus utolsó hetében szeretnénk görögbe menni. Görögországban még nem voltunk, így elég tanácstalanok vagyunk hová is induljunk. Apollónnal foglalunk és autóval megyünk (valószínűleg), apartmanba, 2 pár 20-as évei végén, azaz a szórakozási lehetőség sem hátrány.
Nyilván, ha nyaralásra kerül a sor nem akarja az ember fogához verni a garast, ám mégis szeretnék a lehető legjobban kijönni az útból, és ebből az egy hétből.
Sehol nem találok az üdülőhelyekre vonatkozóan árszínvonalbeli összehasonlítást! Elsősorban ezt szeretném kérni tőletek! A szállások áraiban kategórián belül nem látok nagy különbségeket, inkább a vendéglátóegységek árai, tavernák, bárok, "discok", hajókirándulás, bérlések(autó, esetleg kerékpár?), bolti árak érdekelnek és minden, ami eszetekbe jut! Nagyon sokat olvasgattam már, javarészt Lefkadáról , de csak félszavakban írtak róla, hogy drágábbak az árak, mint pl. Sartin (szállás persze nem). De mennyivel? Ennyire jelentősek a különbségek? Túl sok üdülőhely van... nem csak pár hegy vagy a Balaton.
Nagyon köszönök minden segítséget! Szép napot nektek!
#2135412014-02-22 17:51:51 Válasz a #213512. hsz-ra
Jo neked hogy jegesmedve vagy,mi csak a langyos pancsikolos vizet szeretjük kevésbé forro levegövel amikor már a klima sem kell,ezért megyünk augusztus végén
Sziasztok NEI PORI Fan-ok. Számunkra a legnagyobb lökést az jelentette,hogy imádott Porinkat mindannyian szeretitek! Mi ragaszkodunk Dora apartmnhoz! nézzétek el, hogy teljesen hozzájuk ragaszkodunk.
Gondoltam; itt a tavasz, a Húsvétra Nei Poriba indulók már nézegetik az oldalt.
Szeretnék segítséget kérni Tőletek , mivel útvonal tervezővel nem sikerült megoldanom.
Nei Poritól Paleopirgos-ig (Kagylóház) OK az útvonal, de onnan MERRE induljunk bringával a "torkolatig", és mi a folyó pontos neve? Úgy alítom, hogy Plinios Potanos. Próbáltam térképen követni, de sajnos nem jött össze.
#2137652014-03-01 16:46:16 Válasz a #213760. hsz-ra
A torkolathoz ugy tudsz menni hogy visszamész az elözö faluhoz Kouloura-ig és ott irány keletre ki a tengerhez,kocsival motorral ugy szoktunk menni,azt hiszem hogy a folyo mentén nem lehet végigmenni a parton,ez a folyo a Tempi völgyéböl jön le a tengerre,a sárga vonalak az utat jelölik,a folyo neve Pinios