Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 121
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8351 Üzenet linkje2006-06-09 21:46:47 

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ - melitzanosalata - padlizsánkrém
Bocsi Jox, befejeztem..

# 122
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8352 Üzenet linkje2006-06-09 22:16:31 

Köszi icon_smile.gif
# 123
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Szunyi zsu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8374 Üzenet linkje2006-06-10 15:52:05 

INKÁBB ÉN KÉREK BOCSÁNATOT JOX, MERT ÉN KEZTEM KÉRDEZGETNI A GÖRÖG KAJÁKAT!
SZÓVAL: BOCSI!!

# 124
Zsiga1981
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8642 Üzenet linkje2006-06-14 09:13:53  Tippek Stavrosról

Sziasztok!

Én idén megyek elõször stavrosba, eddig csak Paralián és Korfun voltam Görögországban.

A Stavros beachben fogunk lakni augusztus legvégén.

Írtátok, hogy nem annyira tiszta a tenger, de valami platánosnál szép. A nem tiszta az olajost jelent?És merre van az a platános?

Járt már valaki Olimpiádában?Távbusszal át lehet jutni?

Aki esetleg járt már idén kinn megírhatna pár árat (gyros, ásványviz, fagyi stb.)Elõre is nagyon szépen köszönöm.

Mindenkinek jó nyaralást elõre is!

András

# 125
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8665 Üzenet linkje2006-06-14 13:50:59 

Szia András!

A nem annyira tiszta tenger azt jelentette 9 évvel ezelõtt, amikor én Stavrosban voltam, hogy nem volt átlátszó a víz, hanem felkavarodott, barnás, de nem olajos!

Én voltam Olimpiadan az iroda által szervezett egész napos programon, álomszép strand, majdnem fehér a homok és a víz azúrkék, nagyon átlátszó. Ha jól emlékszem, csak negyed órát utaztunk oda, így kismotorral is hamar odaérhetsz. Ha benézel a Stavros-1997 címû fotóalbumomba, ott van kb. 10 darab kép róla.

Andi

# 126
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8684 Üzenet linkje2006-06-14 16:09:41 

szia András!

Biztosithatlak arrol hogy jól választottatok amikor Stavros mellrtt döntöttetek és a stavros beach még jobb döntés volt!Mi már öt éve ide járunk vissza!Pazár a hotel a tulaj srác nagyon jó fej és segitökész!a hotel aljában müködik egy kis bár!Itt mindenképpen kóstoljátok meg a frappét ami 1euro 50 centbe kerül!Stavrosban a tengerpart gyönyörü tiszta hiszen megkapta Europa legtisztább tengerpartja cimet!Lassan mélyül és homokos!Ami után érdeklödtél az egy kis sziklásöböl nagyon jól lehet ott buvárkodni kagylokat szedni stb...Érdemes befizetni Thassosi kirándulásra nagyon szép látvány!Ha gyerekkel mentek a csuszdapark kihagyhatatlan!A lakatlan szigeti kirándulás is nagyon jó kis program!A Meteorákhoz is el tudtok jutni innen bár egy kicsit hosszu az út de a látvány kárpotol érte!Ezekrõl láthatsz képeket a stavros 2004 2005 cimmel a fotó albumban nézd meg van kép mindenrõl amit eddig leirtam.mi az Argo nevü tavarnába jártunk kajálni ami közvetlenül a tengerparton va.Nem drága és nagyon jó a kiszolgálásAZ árakról egy gyros 1euro 30 egy euro 60 centig az üditö hasonlo árban van mint itthon a jégkrém 1,50 kenyér 0,40dkg 0,70 zöldáru gyümölcs olcsobb mint itthon a tengergyümölcsei azok drágábbak mi hárman megkajáltunk kb 15 euroért a tavernában!van pékség a hotel mögötti kis utcában érdemes ott vásárolni!melyik utazási irodával mentek?remélem valamennyit tudtam segiteni irjál ha van még kérdésed szivesen segitek!mi imádjuk Stavrost szerintem ti is megfogjátok kedvelni szia

# 127
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8696 Üzenet linkje2006-06-14 18:22:40 

Zsiga!

Ajánlom figyelmedbe a www.assos.hu/stavrosklub oldalt, itt rengeteg infót találsz Stavrosról a fórumban. /árak,stb../

# 128
Via
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8831 Üzenet linkje2006-06-16 09:56:52 

Sziasztok
Tud valaki vmit a Sotos apartmanházról? Ha valaki kocsival megy milyen a parkolási lehetõség? Van olyan hely (pl csuszdapark) ami nem medencés hanem tengerben van,(mert az egyik gyermekem nem mehet medencébe, csak tengerbe), régóta szeretnék eljutni olyan helyre ahol delfineket lehet látni tudtok ezekben segiteni?

# 129
Süni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
191 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8840 Üzenet linkje2006-06-16 10:42:19  Via

Szia Via !
Én már többször voltam Stavroson a Sotos házban, szerintem nagyon jól választottatok. Mi is kocsival járunk és parkolási szempontból jobb nem is lehetne. Ez az apartman Stavros végén, csendes helyen, de mégis mindenhez közel van, majdnem a kikötõvel szemben. /tehát nem a Vrasna felé esõ részen/ Ez egy szélsõ út, aminek csak az egyik oldalán vannak házak, a másik oldal egy üres terület, illetve itt hajóépítõk dolgoztak amikor ott voltunk. Ha tovább mentek a kék zászlóval jelölt part felé, nagyon szép platánfás területet találtok, és szerintem itt a legtisztább a tenger. Mivel Ti is kocsival mentek, ha nem vagy elég ismerõs ezen a helyen, szivesen segítek fakultatív programban. /Tassos, Olimbiada stb. /
Az apartman egyébként nagyon tiszta, szépen berendezett, a tulaj aranyos, úgy hogy nyugodtam készülhettek !
Mikor indultok ? Mi most 26.-tól megyünk Nei-Poriba 2 hétre szintén kocsival. Ha kérdésed van és tudok, segítek.
Jó nyaralást és nagyon jó idõt mindenkinek.
üdv. süni

# 130
Via
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8931 Üzenet linkje2006-06-17 08:32:46 

Köszönöm a leirást, tartottunk egy kicsit Stavrostól, de nagyon sok jót hallotam róla így belevágtunk. Ha fakultatívban is kaphatnánk segítséget örülnék neki, a gyerekek delfineket szeretnének látni, de azt nem tudom hol. De bármilyen fakultatív érdekelne, mert két hétig leszünk kint. Mi júli 29 tõl megyünk.
# 131
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8936 Üzenet linkje2006-06-17 14:29:52 

Szia Via!

Én az alábbi fakultativ programokra emlékszem a kinti Fedra Tours szervezéséban:

Kirándulás a Meteorákhoz
Athos-félnapos hajókirándulás, a part mentén a kolostor-köztársaság megtekintése
Kishajós kirándulás egy lakatlan szigetre, fürdõzés
Egész napos strandolás egy sziklás öbölben, Olympiada mellett
Csúszdapark /medencés/ nem tenger
Görög-est /vacsi+tánci tánci
Kavala, Thassos
Athén
Thessaloniki

# 132
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8952 Üzenet linkje2006-06-17 20:55:15 

Szia Zsofka!

Itt is nagyon jó utat kívánok, és kellemes nyaralást!!

Remélem ha visszajösz majd írsz, hogy miket tapasztaltál. Mi is megyünk lassan már!

Puszi

# 133
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9009 Üzenet linkje2006-06-18 15:50:03 

Szió Kriszta!

Itt is köszönöm, és én nagyon-nagyon jó, és felejthetetlen nyaralást kivánok nektek.
Persze ha megjöttem lesz élménybeszámoló, és várom ám én is a tiédet.

puszi

# 134
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11261 Üzenet linkje2006-07-12 19:11:18 

Senki nem volt mostanában Stavrosban?Ugy el van hanyagolva ez a fórum!!!Én imádom Stavrost!Ha valaki akarja szivesen irok róla pár sort!5 voltunk ott nyaralni a családdal!
# 135
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11264 Üzenet linkje2006-07-12 19:17:03 

Szóval mik a tapasztalataid Sztavroszról?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu