A nem annyira tiszta tenger azt jelentette 9 évvel ezelõtt, amikor én Stavrosban voltam, hogy nem volt átlátszó a víz, hanem felkavarodott, barnás, de nem olajos!
Én voltam Olimpiadan az iroda által szervezett egész napos programon, álomszép strand, majdnem fehér a homok és a víz azúrkék, nagyon átlátszó. Ha jól emlékszem, csak negyed órát utaztunk oda, így kismotorral is hamar odaérhetsz. Ha benézel a Stavros-1997 címû fotóalbumomba, ott van kb. 10 darab kép róla.
Biztosithatlak arrol hogy jól választottatok amikor Stavros mellrtt döntöttetek és a stavros beach még jobb döntés volt!Mi már öt éve ide járunk vissza!Pazár a hotel a tulaj srác nagyon jó fej és segitökész!a hotel aljában müködik egy kis bár!Itt mindenképpen kóstoljátok meg a frappét ami 1euro 50 centbe kerül!Stavrosban a tengerpart gyönyörü tiszta hiszen megkapta Europa legtisztább tengerpartja cimet!Lassan mélyül és homokos!Ami után érdeklödtél az egy kis sziklásöböl nagyon jól lehet ott buvárkodni kagylokat szedni stb...Érdemes befizetni Thassosi kirándulásra nagyon szép látvány!Ha gyerekkel mentek a csuszdapark kihagyhatatlan!A lakatlan szigeti kirándulás is nagyon jó kis program!A Meteorákhoz is el tudtok jutni innen bár egy kicsit hosszu az út de a látvány kárpotol érte!Ezekrõl láthatsz képeket a stavros 2004 2005 cimmel a fotó albumban nézd meg van kép mindenrõl amit eddig leirtam.mi az Argo nevü tavarnába jártunk kajálni ami közvetlenül a tengerparton va.Nem drága és nagyon jó a kiszolgálásAZ árakról egy gyros 1euro 30 egy euro 60 centig az üditö hasonlo árban van mint itthon a jégkrém 1,50 kenyér 0,40dkg 0,70 zöldáru gyümölcs olcsobb mint itthon a tengergyümölcsei azok drágábbak mi hárman megkajáltunk kb 15 euroért a tavernában!van pékség a hotel mögötti kis utcában érdemes ott vásárolni!melyik utazási irodával mentek?remélem valamennyit tudtam segiteni irjál ha van még kérdésed szivesen segitek!mi imádjuk Stavrost szerintem ti is megfogjátok kedvelni szia
Sziasztok
Tud valaki vmit a Sotos apartmanházról? Ha valaki kocsival megy milyen a parkolási lehetõség? Van olyan hely (pl csuszdapark) ami nem medencés hanem tengerben van,(mert az egyik gyermekem nem mehet medencébe, csak tengerbe), régóta szeretnék eljutni olyan helyre ahol delfineket lehet látni tudtok ezekben segiteni?
Szia Via !
Én már többször voltam Stavroson a Sotos házban, szerintem nagyon jól választottatok. Mi is kocsival járunk és parkolási szempontból jobb nem is lehetne. Ez az apartman Stavros végén, csendes helyen, de mégis mindenhez közel van, majdnem a kikötõvel szemben. /tehát nem a Vrasna felé esõ részen/ Ez egy szélsõ út, aminek csak az egyik oldalán vannak házak, a másik oldal egy üres terület, illetve itt hajóépítõk dolgoztak amikor ott voltunk. Ha tovább mentek a kék zászlóval jelölt part felé, nagyon szép platánfás területet találtok, és szerintem itt a legtisztább a tenger. Mivel Ti is kocsival mentek, ha nem vagy elég ismerõs ezen a helyen, szivesen segítek fakultatív programban. /Tassos, Olimbiada stb. /
Az apartman egyébként nagyon tiszta, szépen berendezett, a tulaj aranyos, úgy hogy nyugodtam készülhettek !
Mikor indultok ? Mi most 26.-tól megyünk Nei-Poriba 2 hétre szintén kocsival. Ha kérdésed van és tudok, segítek.
Jó nyaralást és nagyon jó idõt mindenkinek.
üdv. süni
Köszönöm a leirást, tartottunk egy kicsit Stavrostól, de nagyon sok jót hallotam róla így belevágtunk. Ha fakultatívban is kaphatnánk segítséget örülnék neki, a gyerekek delfineket szeretnének látni, de azt nem tudom hol. De bármilyen fakultatív érdekelne, mert két hétig leszünk kint. Mi júli 29 tõl megyünk.
Én az alábbi fakultativ programokra emlékszem a kinti Fedra Tours szervezéséban:
Kirándulás a Meteorákhoz
Athos-félnapos hajókirándulás, a part mentén a kolostor-köztársaság megtekintése
Kishajós kirándulás egy lakatlan szigetre, fürdõzés
Egész napos strandolás egy sziklás öbölben, Olympiada mellett
Csúszdapark /medencés/ nem tenger
Görög-est /vacsi+tánci tánci
Kavala, Thassos
Athén
Thessaloniki
Itt is köszönöm, és én nagyon-nagyon jó, és felejthetetlen nyaralást kivánok nektek.
Persze ha megjöttem lesz élménybeszámoló, és várom ám én is a tiédet.
Senki nem volt mostanában Stavrosban?Ugy el van hanyagolva ez a fórum!!!Én imádom Stavrost!Ha valaki akarja szivesen irok róla pár sort!5 voltunk ott nyaralni a családdal!