2010-ben ettek a tigrisben.Mi csak üdítőzni szoktunk a narancspartról visszafelé.
De míndig vannak ott emberkék szóval nagyon rossz nem lehet!
Azt szokták kint mondani,hogy olyan helyre jó bemenni kajálni Sartin ahol vannak többen mert akkor biztos jó!
De ahol még Görögök sem nagyon vannak azt hanyagoljuk mi is.
Sziasztok!
Írtátok többen is, hogy Angelo olcsóbban adja a robogót, mint Sassos...
De megbízható is?? Lehet Angelonál magyarul vagy németül (spanyolul!???)kommunikálni?
Más emberi nyelv megtanulására mèg nem adtam a fejem...
Delgado Lopez a pontosítás kedvéért
Nos csak egyszerű kaják vannak, mint a valódi Üvegtigrisben Lalinál
Mi még két éve voltunk ott, néhány kép is van fenn talán a Sarti albumomban. Nem nagyon emléxem már milyen volt én asszem csak üdítőt ittam, de szerintem nem lehetnek rosszak ezek az út melletti csehók
Valóban olcsóbb lehet a motor és ahogy néztem jó állapotú motorjai vannak, bár az árak szerintem sokszor megbeszélés tárgyát képezik. Természetesen lehet mindenféle nyelven kommunikálni és magyarul is ki van sokminden írva. Így valószínű ezen a nyelven is tudhatnak valamit Ahogy elnéztem készülnek a magyarokra, mert nagyon sok helyen beszélnek ha csak egy picit is magyarul. Néha nagyon aranyos akcentussal, de próbálkoznak. Egyébként ha bármi gond lenne a kinti utazási irodák dolgozói segítenek, akár a kölcsönzésben is.
Nekem első alkalommal feltünt.Késő este érkeztünk oda és megálltunk egy üdítőre.Azért hívjuk tigrisnek mert 2 rendőr ott kávézott és annyira életszerű volt mint a mi kis Hungarikum Üvegtigrisünk.Még röhögtünk is h jól eltévedtünk ha az üvegtigrist találtuk meg Sarti helyett. : D
Nagyon szívesen és kívánom, hogy egy nagyon klasz kis robogós kirándulás kerekedjen ki a dologból. A bukóra tényleg figyeljetek ahogy Fate is mondta és arra is figyeljetek, hogy hol és hogyan akartok megállni Én két éve igen közelről néztem meg a görög földet egy rosszul sikerült fékezés után Ja és figyeljetek hogy mit vesztek fel mert nagyon le lehet ám égni (tapasztalat) és a melegen hagyott motorról hihetetlenül gyorsan le lehet ám ugrani kellő visítás kíséretében
Kedves Sancho, remélem úgy fog sikerülni! Ketten megyünk majd egy robogón, nekem nem lesz gondom a fékezèssel!
A páromnak sem, remélem!!
A tűző napon hagyott robogó esete ismerős... Tavaly megtapasztaltuk.