Hát viszonylag hosszú. 20 óra a tervezett idő.De ha szívás van a határon akkor 2-3 de akár 4 órát is lehet csúszni.Mi az Apollonos buszokkal mentünk eddig.Kényelmesek az első 12-13 órában.Utána úgy is elzsibbad valamid
Nem feltétlenül van tele. Tavaly volt pár üres hely amit be is foglaltak az élelmesek.
Szerintetek, ha a párommal együtt ketten 300 eurot viszünk, az elég lesz? Szeretnénk eljutni a Meteorákhoz, ami kettőnknek 70 euro, meg egy hajókirándulásra, ami durván 60. Vagyis maradna költőpénznek 170 euro, az szerintetek elég lesz?
Előre is köszi a válaszokat.
Kedves Feenhaft és Luna 1110!
Mi is július 2 - án indulunk Miskolcról a Grandtourssal. Ti hol lesztek elszállásolva? Mi a Blue Sarti B22 apartmanjában
Szerintetek, ha a párommal együtt ketten 300 eurot viszünk, az elég lesz? Szeretnénk eljutni a Meteorákhoz, ami kettőnknek 70 euro, meg egy hajókirándulásra, ami durván 60. Vagyis maradna költőpénznek 170 euro, az szerintetek elég lesz?
Előre is köszi a válaszokat.
Kedves Feenhaft és Luna 1110!
Mi is július 2 - án indulunk Miskolcról a Grandtourssal. Ti hol lesztek elszállásolva? Mi a Blue Sarti B22 apartmanjában
A buszon találkozunk. Mi először Neos Marmarasra megyünk egy hétre, ott az Athénében leszünk elszállásolva, és onnét megyünk át 07. 10.-én Sartira, ahol a Sarti Beach bungalókban leszünk. Luna
#1864072012-06-05 15:48:34 Válasz a #186383. hsz-ra
Szia birsalma!
Igen, úgy 20 órát szerintem is kell számolni útidőnek, aztán a határoktól függ, hogy pluszba mennyi jön még rá. Mi a Grand Tours-szal mentünk eddig csak busszal, azok eléggé kényelmesek, jó a levegő bent és lehet a székeket hátra is dönteni, meg oldalra is széthúzni. Szerintem mikor Ti mentek, bármilyen busszal is, már csak elvétve lesz szabad hely, aztán aki kapja marja. De ha adhatok egy kis tanácsot én szoktam olyat csinálni, hogy plédet leterítek a székek közötti ,,folyosóra" és ott szunyókálok este. Így a széken is elfeküdhet még egy ember aránylag kényelmesen. Vagy ha többen akarjátok ezt csinálni (attól függ milyen a társaság a buszon), akkor lehet ,,fésü" alakzatban is aludni a székek között. Persze nem mindenhol engednek ilyet csinálni, van ahol az utasok néznek szúrósan, van ahol a sofőrök, mondván, hogyha valami gáz van, akkor a menekülés akadályoztatva van stb, de mi szinte mindig azt csináljuk hosszú utakon. Plusz én bízok a Grandos sofőrökben, meg mindig ugyanazt a két srácot fogjuk ki és ők jó fejek
#1864082012-06-05 15:52:25 Válasz a #186397. hsz-ra
Hát szerintem is spiccen elég lenne. Igaza van Wucy-nak abban, hogy motorral oda megy az ember ahova akar, olyan kis eldugott partot néz meg, hogy csak na, de azért a hajókázás is egy élmény. Azért nem mindennap szállhat tengerre egy magyar. Plusz ugye pl. a kalózhajós kirándulás hangulata is felbecsülhetetlen!
Köszönöm a gyors válaszokat
Sajna csak 300 eurot tudunk vinni magunkkal, mert ennyit enged a költségvetés Meg persze mellette viszünk még készételeket, meg nassolnivalót, mert nálunk az elengedhetetlen
Örömmel hallom Mari407.=) Mi a Kosmas apartmanban leszünk. Kicsit messze lesztek akk a központtól, ha jól tudom, h Sarti Beach részen található az apartmanotok.
Mi eddig nem mentunk hajokazni,mocit bereltunk,es sok helyre eljutottunk. iden tervezzuk a motor melle a hajokazast is beiktatni Korfun Paxos-Antipaxos szigetecskekre.
itthonrol mindig viszunk fagyasztott kajat,valamint szalamit,kolbit,lekvart,majkremet,konzerveket stb amit reggelire es vacsorara fogyasztunk. de ebbol mindig hozunk haza is. neha elmegyunk etterembe,gyrosozunk,fagyizunk stb.
ha nem dobalja az ember a penzt mindenre,szerintem eleg lesz az a 170euro. csak azert szamitsatok arra is ha netan orvoshoz kell menni.de remeljuk nem kerul sor ilyenre.
egyebkent szeretnek megdicserni minden kedves forumozot,aki segitokeszen valaszol a kerdesekre. masik temak elegge kihaltak. a hazai forumokrol ne is beszeljek....
Hát az olyat aki egész nap ki se mozdul,én sem értem!Tavaly én is az utolsó pillanatig pancsoltam,és talán akkor volt a legtisztább és legszebb a tenger,nem is tudom miért?