Sziasztok!
Pár évvel ezelőtt már voltuk Sartin (én régebben is), most a barátainkkal tervezzük a nyaralást. Kocsival mennénk, 2 x 2 fős szállás érdekelne minket.
Valakinek tapasztalata? 2010 óta vannak új házak, amit tudtok ajánlani?
Voltam már a Berlin és Spanos házakban. Mind a kettő szuper volt, közel a part, pékség, boltok. A Spanos akkor valamikor épült, új bútorok, igényes szállás. De hátha az elmúlt 1-2 évben is épült új ház, amit tudtok javasolni.
köszi!
Szia!
Javaslom vedd fel a kapcsolatot a Sithon Travel-el
Sithon Travel
E-mail cím(ek):
hotels@sithontravel.gr
Bizonyára fognak jó tanáccsal, ajánlattal segíteni.
Nagyon szépen köszönöm. Igen szerencsére nagyon jól sikerült és már nagyon várom a Zakynthosi nyaralást is. Ne sajnáld hogy Sartira mentek, hidd el nagyon jó hely és fantasztikusan fogjátok érezni magatokat!
Én próbáltam spórolni az euróval, mert szerettem volna eltenni Zakynthosra, így kb 300 EUR-t költöttem. De ebben benne volt két fakultatív program (Meteroák 35 EUR, görög est 28 EUR) és egy ismerkedési vacsora 12 EUR. Mindennap étteremben vacsiztunk, elmentünk Neos Marmarasba ( kb 11 EUR) ajándékokat vettem, hoztam haza egy csomó mindenfélét, piákat, ezt azt. Tehát szerintem ennyiből kb ki tud egy ember jönni a nyaralásra, de talán még egy picivel kevesebb is elég. Én úgy szoktam számolni, hogy napi 12 EUR a kaja, de van, hogy még ebből is marad, akkor abból lehet hozzátenni az elkölteni valóhoz
Ma nekem változott az uticélom, Meditárrán Tombola Ibusz, viszont nem busszal hanem repülővel megyek Fortuna segítségével Zakhyntos, Korfu, Kréta, vagy Kefalóniára ! Ez lessz az első repülős utam, nagyon izgulok.
Szia Sancho!Nagyon örülök hogy azért mert az idő nem volt kegyes hozzátok,jól éreztétek magatokat!Szívtam magamba a sok információt,borzasztó jó volt megint olvasni a beszámolódat!Egy valami nagyon elkeserített,még pedig hogy milyen hosszú volt az út.Még nincs is főszezon,mi lesz majd akkor?Tavaly a Nei Pori 19órája is kurva hosszú volt,Röszkei 3,5 órás állással.Azért remélem hogy itt maradsz velünk ezen a fórumon is!
Kedves "sancho.dl" barátom.
Felfogadlak pénzügy miniszteremnek, én mindig nehezen tudom beosztani a manit. Tavaly 400-euró-t vittem és alig maradt belőle. Ez van! Nekem még sokára lesz aug-31...
Igen az idő ellenére nagyon sok programon voltunk, fürcsizni is tudtunk és még mulatoztunk is. Egyedül azt hiányoltam, hogy senkivel nem tudtunk beszélgetni vagy közös programot csinálni. Én nagyon szeretek barátkozni, de itt most mindenki oylan halvérű volt hogy azt hittem kézen állok.
A határokon nem tudom most mi volt, mert én eddig mindig főszezonban mentem és soha nem kellett ennyit várni, pedig akkor ott voltak a vendégmunkások is...
Az utánunk érkezők 6 órát álltak a macedón határon.
Persze lehet hogy ez is majd változik. A személyiket meg néha el sem veszik,mert az tovább tart nekik bevinni a gépbe. De volt hogy csak álltunk a határon és senki hozzánk se szólt. Le volt engedve a sorompó, ők meg csak sétálgattak...
De talán a főszezonra megjön az eszük
Természetesen maradok és figyelem a történéseket, ha kell továbbra is mesélek, segítek ahogy szoktam
Tudod a szükség nagy úr Mivel még júliusban megyek vissza Görörghonba a munkámat pedig sajnos elveszítettem, kénytelen voltam spórolni
De tényleg ki lehet jönni ha odafigyel az ember. Ha nem olyanok mint én, hogy minden hülyeséget összevásárol, meg mindennap tavernában eszik és elmulatozza az euróit, akkor kevesebből is kijön