Mi is egyben akarjuk lenyomni az utat. Vagyis a társaság 2 sofõrje így döntött. Kisebb pihenõk persze lesznek, de alvás (legalábbis részükrõl) nem. Hát meglátjuk, de azért ez hosszú út lesz, kicsit tartok is tõle.
Júli 21-én érünk haza, szívesen mesélek majd, hogy milyen volt az út, mennyi idõ, meg mindenrõl.
Mi is Debrecenbõl megyünk jún. 27.-én Lefkadára, július 13.-ig leszünk. Tavaly hajnal 5-kor indultunk, délután 6-kor értünk a görög határra, többszöri pihenõkkel, majd éjfél körül álltunk meg egy hosszabb pihenõre és csak kora hajnalban indultunk tovább, reggel 8-ra értünk Nidribe. Most is ebben az idõben tervezzük az indulást, nem kell sietnünk, hisz tényleg az utazás is egy része a nyaralásnak, és ezen az úton bizony van miben gyönyörködni. Szivesen segítek amiben tudok, hazaérkezésünk után jelentkezem.
üdv. süni
Csak 18 óra? Ügyesek voltatok! Én azt gondoltam, minimum 24 biztos lesz. Amúgy 2 autóval megyünk, a 2 sofõrnek nem lesz váltása, nem lesz könnyû nekik. Az már biztos, hogy az 1. nap nem megyünk sehova, csak fürdés lesz, és séta a környéken. Jaj, nagyon várom már, még a hosszú és fárasztó autózást is!
Én is azt hittem, hogy tovább fog tartani az út, de szerencsére minden határon gyorsan átjutottunk, kivéve a Magyar-Szerb határ magyar oldalát, itt kb. 45 percet várattak... Így is kicsit elõbb értünk oda a megbeszélt idõpontnál, így Prevesa elõtt (ott ahol szinte már az út mellett van a tenger) beiktattunk egy gyors fürdõzést. Ez után már sokkal könnyebben viseltük az utat Kalamitsiig.
Ligia csendes, nyugodt kis hely-legalább is tavaly aug.végén az volt. A partja felejthetõ, viszont innen relatíve könnyen megközelíthetõ a sziget bármelyik fele.
A netes foglalással kapcs.-ban nekem eddig csak kellemes tapasztalataim voltak -remélem ez így is marad- ellentétben azzal, amikor utazási irodával szerveztük meg a nyaralást...
Nem is tudtam ,hogy ilyen is van!! ezekszerint a jó árról idén már lecsúsztam.... na majd jövõre! akkor most már csak megkérdezném, hogy mennyi volt nektek így a komp, hogy jó elõre foglaltátok? ha nem titok!