sziasztok ma értünk haza, mi a horvát határ felől mentünk Belgrádnak, minden határ ok volt, o várakozás, kivétel a görögök ők minden görög autót vizsgáltak csempészet miatt, így várni kellett, nekünk csak benéztek a csomagtartóba, és kérdezték hova megyünk, a többi már elhangzott felújítások vannak, rendőrök is , a kapuknál volt akit megállítottak minket nem, persze esett mikor mentünk este elég gáz a világítás a szerbeknél, forgalom hiányában nagyon sötét volt, mi euróval fizettünk mindent ok volt
#1858322012-05-31 20:13:31 Válasz a #185670. hsz-ra
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy személyivel átengednek-e most a szerbek és a macedónok? Egy ismerősöm indul szombaton Görögországba, de nincs útlevelük?
Sajnos előbb nem kérdezte, így most ígértem, hogy rákérdezek. Köszi előre is.
Anikó én az idén már nem egyszer voltam, de nekem sincs útlevelem. Nyugodtan mehetnek nem lesz gondjuk. Egyébként vissza kell olvasni.
Reggel én is indulok útlevél nélkül, mint az elmúlt évben mindig.
#1858472012-05-31 20:49:09 Válasz a #185839. hsz-ra
Köszönöm Aki, ne haragudj, tudom mi illik. Én vissza is szoktam olvasni, de most gyorsan szerettem volna választ, mert megígértem, hogy még ma visszahívom barátnőmet.
Köszi a gyors választ, biztos nyugodtabban indulnak el.
Jó utat neked is, irigyellek, hogy újra mész!
#1859802012-06-01 22:08:02 Válasz a #185867. hsz-ra
Köszi Aki, igen plasztik kártyájuk van, most lett kész. Én nyugodtabb vagyok, ha útlevelem is van, de azért remélem nekik nem lesz gond!?
Köszi még egyszer a választ,holnap átadom nekik!
#1860262012-06-02 15:37:53 Válasz a #185980. hsz-ra
Szerbiában és Macedóniában is elég a személyi. Tavaly mind a két országban használtuk,de mi is az újfajta személyivel mentünk,nem a régi papír alapúval.(Van még forgalomban a régiből!? )
Kicsit nekem összefolyt az utazás, mert csak kétszer voltam. Arra emlékszem, hogy Röszke után nagyon sokáig nem volt pálya és rengeteg korlátozás volt. Ez nagyban befolyásolja az utazás idejét. A hátrok nem lényegesek, mert azok úgyis kiszámíthatatlanok.
Konkrétan ami érdekelne:
Röszke és Belgrád között hol vannak korlátozások és hol nincs még pálya?
Belgrádot érdemes- e nappal elkerülni ?
Belgrádban van-e még felújítás?
Lehet-e még ezen a szakaszon kívül korlátozásra számítani?
#1860952012-06-03 11:19:45 Válasz a #186089. hsz-ra
Az az igazság, hogy a kérdéseidre a választ hetekkel ezelőtt leírta áki, meg én is..
Röszke után Belgrádig kész a pálya, én máj 1 környékén jártam arra akkor már csak két jelentéktelen szakaszon volt korlátozás . Az egyik Újvidéknél kb 1 km, és Belgrád előtt pár száz méter, ha jól emlékszem.
Belgrádban nem láttam most semmilyen javítást, jól lehetett haladni ..
Korlátozás még a Macedón határ előtt volt egy hosszabb szakaszon a határ előtt, és Macedóniában is csinálják a pályát odafele ahol szétválik az autópálya. De lehet hogy nem a pályát csinálják csak mellette az utat éjszaka volt nem igazán figyeltem..
mi horvát határ felől mentünk, menetbe elkerültük Belgrádot kár volt nagy kerülő, és a végén jelentéktelen úton visz, vissza bent mentünk nappal és gyors volt