#1920422012-07-24 15:57:29 Válasz a #191962. hsz-ra
Hahó.
Mi úgy jártunk, hogy telefonnal megfogtuk a jelet, nem volt lekódolva
megfelelő erősségű volt és még sem engedett belépni.
Lehet, hogy mi voltunk a bénák. Nem tudom.
#1920452012-07-24 16:49:58 Válasz a #192042. hsz-ra
Nem ti voltatok a bénák. Paralia utcái tömve vannak. Nem régen értünk haza. Sokan csatlakoznak wifi-re és egy bizonyos létszám fölött már nem enged semmit. Paralián a turisztikai iroda környékén(főtér-templom-rendőrség-alatt) pl. van ingyen wifi. Aki Paralián nyaral szálodában az elkéri a kódot és ,ha szerencséje van tud kicsit netezni. Szerintem ritka a mindig normális sebességű net. Azt tapasztaltam kis időre tudsz felmenni és a nagyon fontos infókat megnézni. Max. 5perces periódusokban gondolkozz csiga lassúsággal.
Tudom,hogy van akinek létfontosságú a net,de akinek nem az(Facebook és a többi hülyeség) szerintem menjen egyen meg egy Gyrost,igyon egy frappe-t vagy fürödjön.
Az idő remek,a víz langyos az árak pedig kedvezőek(kb.mint tavaly)
#1920532012-07-24 18:21:01 Válasz a #192045. hsz-ra
Nálunk a Villa Atlantisban a hallban kiváló Wifi volt és a szobában ki volt írva a kód. Az első napon kiválóan rákapcsolódtam és estefelé max a leveleket és a híreket elolvastam, okostelón, hibátlan volt. Nem volt lassabb mint az itthoni hálózat. Bejött a net az erkélyen is, a másodikon, de gyenge jelerősséggel.
Igen,max. a kódolt wifi a jól használható sajnos,mert a Free-t rengetegen használják,sokan még azok is akiknek egyébként van kódja,de vagy nem értenek hozzá vagy valamilyen okból a Free-Wifit használják,na mindegy akinek kell az remélem szerencsével jár,akinek nem létszükség felejtse el a netet és nyaraljon!
Eltuntem egy kis idore, ne haragudjatok! Azert remelem nem kestem el az orvosi rendelo szamaval, ahol beszelnek magyarul is.
00306998113533.
Nyugodtan hivjatok oket, egesz nap el lehwet erni ezen a szamon.
Mindenkinek szep napot!
Befoglaltam a jegyet, augusztus 26 Ryanair. Lesz aki akkor utazik Thessalonikibe? Esetleg csatlakozna hozzám, hogy együtt jussunk el Paraliára. Busszal szeretnék menni, mert így van idő nézelődni is. Jah még egy kérdés... gáz bőrönddel utazni a buszon vagy el lehet bőven férni és nem fognak csúnyán nézni rám? jah és továbbra is várom a szállásajánlatokat. Aki javasolt már, annak meg köszönöm a segítséget. Orsi az idegenvezető és a magyarul beszélő orvos telefonszámát már feljegyeztem.
Szia MINDENKI!
SOS bajban vagyok - leszek, ha nem sikerül szereznem - a 78-80 év közötti szüleim mennek Paraliára. Szükségem lenne - de nagyon és tényleg - utcaszintű térképre, ha nem akarom, hogy egyiküket úgy halasszák ki a tengerből. Anya azt állítja, hogy "az öreg mindig, mindenhol eltéved, mindent elhagy", a papa szerint "ez a vénasszony annyira sem tud tájékozódni, mint egy bekötött szemű sündisznó", hogy mi az összefüggés, nem tudom, de nagyon össze tudnak szólalkozni. Ezért gondoltam, hogy kapnának egy lefóliázott térképet - természetesen mindketten egyet-egyet - azután úgy tévednek el, ahogy tetszik nekik.
Segítsetek kérlek, mivel már kinézem a szemem és semmi. Nei Poriról van egy elég jól használható, Platamonról még nincs, de nézek, és természetesen Paralia, ami nagyon fontos.
MÁS: Tudja-e valaki, hogy Nei Pori és Paralia hány kilométer? Nem szeretném, ha úgy eltévednének, hogy nekünk kelljen ölben hazavinni Őket.
Köszi előre is.
Tudna nekem valaki segiteni abban, hogy a Meteorak es Skhiatos kirandulasok milyen nap(ok)on vannak?Lehet, hogy csak az en figyelmemet kerulte el, de inkabb csak arra emlekszem, hogy az arak voltak felsorolva.Pentektol-pentekig leszek Paralian szept. 7tol es erre a 2 helyre biztosan szeretnek elmenni.Voltam mar, de 15 evvel ezelott.
Valamint hogy a Hotel Honorata-rol van-e infoja valakinek?
Elore is koszi a segitseget!