Szia Csilla!
Kérlek mesélj!
Hogy érezted magad Nei Poriban? Jó nyaralás volt? Milyen volt a tenger, úgy értem, jót lehetett fürdeni? Voltak,-e hullámok.? --tisztaság, ilyesmi.
Hol ettél finomat?
Szia!
Nagyon jól éreztem magam (mint mindenhol Görögben)!
Szuper volt az idő, mi jókat fürödtünk a tengerben. Amikor bementünk, kicsit hozzá kellett szokni, de egy idő után már nem teketóriáztam, csak begyalogoltam derékig és leguggoltam nyakig. Utána már nem volt gond. Amikor délután 5 körül mentünk le fürödni, akkor kifejezetten kellemes volt már akkor is, amikor belementünk. Nagyobb hullámok nem voltak, inkább csendes volt a víz. A part tiszta volt, itt-ott egy-két vizes flakon, néhány cigicsikk, de ez minden.
Mi az Apostolis étterembe jártunk enni, minden isteni finom volt ott, és mindig kaptunk ouzo-t a végén. Magyar a felszolgáló lány.
#1878762012-06-18 08:40:18 Válasz a #187358. hsz-ra
Pinga, Te aztán jól átejtettél engem!
Azt gondoltam, hogy Ti fogtatok ilyen halakat!
Na de nem baj, így is nagyon nagy élmény volt, hogy csak a botot fogtuk!
Örülök, hogy elmentünk, megérte! Már csak a delfinek miatt is, és gyönyörű volt arrafelé a part! Ajánlom mindenkinek azt a helyet!
Azért remélem egyszer sikerül fognotok valamit!
#1878772012-06-18 08:50:29 Válasz a #187876. hsz-ra
Csilla mi szeretjük megenni amit megfogunk, de nem sikerült eddig, azonban ez nem tört le minket,mert nem is igazán a horgászat volt a fö cél hanem lubickolni, az a jo hely és viz kárpotol mindenért,egyébként akik Anettékkal mennek nem baj ha tudják hogy a Tempi völgyébe szervezett kirándulás után a csigaház és egy jo fürdés lent a parton is szerepel a programban,vagyis tavaly még igy volt, tavaly találkoztunk velük a csapat hullámokat akart és ott éppen volt nekik rendesen,szoval tök jo hogy egy elbujtatott helyen is rálelünk ismeröröskre
#1878792012-06-18 09:05:55 Válasz a #187877. hsz-ra
Most néztem Anették honlapját, külön extra programlehetőségként szerepel a kagylóház fürdéssel, 10 euróért. Nem is rossz tényleg, hogy egy ilyet is betettek.
Last minute út tőlük Nei Porira június 25- július 4-ig Kék ház, 33.900 Ft!
#1878862012-06-18 09:41:13 Válasz a #187879. hsz-ra
azt nem olvastam hogy mennyibe kerül,csak már régebb oda kérték az utazok ezt a lehetöséget és meg is lett,persze ebbe belejátszik az is hogy olyanok mint a Szellem,Sancho, meg én is másokkal együtt vettük a batyunkat és vagy mocival bicajjal kocsival magunk is elkirándultunk oda és leirtuk az élményeket amit olvastak mások is a forumokban, a kék ház annyira nem vonz de a fotiszba bármikor mennék
Csilla mi szeretjük megenni amit megfogunk, de nem sikerült eddig, azonban ez nem tört le minket,mert nem is igazán a horgászat volt a fö cél hanem lubickolni, az a jo hely és viz kárpotol mindenért,egyébként akik Anettékkal mennek nem baj ha tudják hogy a Tempi völgyébe szervezett kirándulás után a csigaház és egy jo fürdés lent a parton is szerepel a programban,vagyis tavaly még igy volt, tavaly találkoztunk velük a csapat hullámokat akart és ott éppen volt nekik rendesen,szoval tök jo hogy egy elbujtatott helyen is rálelünk ismeröröskre
Csilla mi szeretjük megenni amit megfogunk
Én nem mindig eszem meg akit fogok..... Huuuu
#1879592012-06-18 21:15:41 Válasz a #187886. hsz-ra
Szia Pinga!
Én is voltam a Fotiszban Igaz a tulaj fia kis hijján megvert mert szieszta alatt ide oda nyargalásztam a quaddal...
Egyszer csak odarohant, kitépte a kulcsot és mindenfélét ordíbált lila fejjel, de szerencsére nem nagyon értettem
A kis kirándulások és kalandok minden nyaralás alatt előfordulnak. Én azt tartom, hogy a spóroláson kívül még maga a kaland is vonz, hogy magam keressek programokat, vagy kirándulásokat. Az hogy vonattal, egyénileg elmentünk Thessalonikibe és utána Athénba sokaknak adott bátorságot és ötletet, hogy érdekesebben töltsék el a szabadidejüket
Máskor pedig robogót, quadot béreltünk és azzal fedeztük fel a környéket. Így jutottunk el Paleo Poriba, Paleo Pyrgosba a kagylóházhoz, platamonasba, meg még ki tudja hova
Én mindenesetre továbbra is bíztatok mindenkit, hogy merjen belevágni és egyénileg is felfedezni ezt a csodálatos országot
#1880002012-06-19 11:22:40 Válasz a #187959. hsz-ra
Hali Sancho
hát ez érdekes hogy kapcsolatba kerültél a fotisz tulaj fiával, 2007 ben amikor ott voltunk elöször akkor egy skoda octáviája volt, ment vele állandoan mint egy állat,kimondottan veszélyesen, lent a földszinten a családban mindennaposak voltak a veszekedések,de akkor még békén hagyták a nyaralokat, ami még érdekes hogy az évek mulásával a görögök feszültebbek türelmetlenebbek lettek, a kalliope melletti ház tulaja is állandoan veszekedett a kalliopéban lakokkal a parkolás miatt, olyan érzésem van hogy a helyieket már megviseli a nyári tumultus, mondjuk lehet hogy én sem birnám sokáig azt a zajt ami ott történik egész nap és este késön, ezt mind a nyaralok csinálják, de hozzá kell tennem hogy viszont mi nem keveset fizetünk azért hogy ök ezt a 3-4 honapot elviseljék