Aranyházban 3 - 4 személyre van tányér, evőeszköz, pohár, bögre, egy nagy fazék, egy serpenyő. 130 literes hűtőszekrény, egészen pici fagyasztó, két lapos rezsó.
Kávéfőző, mosogatószivacs és mosogatószer, konyharuha nincsen. Ezeket vinned kell. Talán van egy tésztaszűrő, de erre biztosan nem emlékszem. Nagyon hiányzik egy rendes felmosóvödör, és egy rendes tál amiben ruhákat lehet mosni. Kérdezz még, ha tudok segítek
Hát ez most ugy jött le mintha azért mennénk oda hogy nagytakaritást, nagymosást és még irdatlan fözöcskézést akarnánk ott csinálni.Hiszen ott elég egy fürdögatya meg törölközö
Köszönöm Scotina,
2009-ben a Dora-ba is vettem felmosót és ott is hagytam, minek hozzam haza, jó volt az még másnak.
Mivel gyerekekkel megyünk tuti a 2 hét alatt otthon is főzünk vagy sütünk palacsintát
Sok ruhát nem akarok vinni inkább ott kimosom. Már készülődöm, pedig még van idő, előbb még fiam edzőtáborozik vasárnaptól, de akkor is hamar eltelik ez a pár nap.
Kovács Gyula. Köszi az infot. Mindenképpen széfet bérelni akarunk és mindenképpen az értékeket ott szándékozzuk. Mi is Sousse mellé megyünk de amire van lehetőség el kell kerülni.Úgy értem meg kell előzni amit meg lehet.
A fene akar nagytakarítást csinálni, de óhatatlan, hogy ne kelljen felmosni. Pl. Megfürdesz, és zuhanytálca híján úszik a fürdőszoba. Feltörlöd, de mibe csavarod ki a mosófejet, ha nincs egy rendes vödör??? És még a macska sincs ott akinek a farkába törölhetnéd a mopot!
Tehát emiatt muszáj szerintem. Aztán a főzés! Én ugyan egy szalmaszálat nem teszek keresztbe a kinntlét alatt, de lásd be, van aki gyerekkel megy és palacsintát óhajtanak azoknak MUSZÁJ azt megcsinálni. Ja és palacsintasütő sincs!
Hát igen ... nálunk a gyerekek kérnek itthon ételt is, bár a lányom imádja a tintahalat, de krumplistészta mindig kell, meg palacsinta. Fiamm inkánn dinnyét enne állandóan, mert ott olyan finom. Az eladó meg értelmesen néz a zöldségesbe, hogy a hülye magyar mit kopogtatja a dinnyét
Mi inkább a görög ételek hívei vagyunk Sőt elterveztük, hogy idén többet eszünk étterembe
Szia Afroditekatica
Köszönöm a választ,de ha lehetne egy kicsit bővebben. Mi aug 8-tól foglaltunk szállást a marianna apartman 4fős stúdiójába ami a harmadik szinten van és nincs felújítva a fürdőszoba:? Érdekelne a konyha felszereltsége és a ház közelében van e parkoló? Sajnos a papa john apartmanban már nem volt szabad négyágyas szoba.
köszönettel Tibor
Tavaly mi is a Marianna apartmanban voltunk. Nagyon meg voltunk elégedve. Igaz mi 2 ágyasba voltunk. Tágas volt a fürdőszoba, az erkélyünk hatalmas. A konyha alapfelszereltségű, erről már sokan írtak, + van mikro is. Az apartman egy sarki épület, mindkét utcán lehet parkolni az apartman előtt és a túl oldalon is. Nei Poriban rendkívül szélesek az utak, sosem volt gond a parkolással.
hát mindig a gyerekekkel van a baj, a mieink ouzot és metaxát kérnek, hozzá nagy adag gyrost és a végére mythost
Zamanda | #187291 | 2012-06-13 13:36:53 | nei pori az elmúlt egy hétben
Nah, Kedves Fórumozók!
Ma reggel érkeztünk haza Nei Poriból, az Apollonnal mentünk, a Kalliope apartmanban szálltunk meg! A Kalliope-ról csak annyit, h kevés ráfordítással komfortosabb is lehetne, az ágyak kemény rugósak, 1 db villanykörte lóg a plafonról, a vmikori szúnyoghálónak csak a kerete létezik, a hűtő kicsike és nem záródik, a jégkocka 2 nap alatt fagyott meg! Csak a felső emeleti szobákban van légkondi!!!! Nyitott ajtónál aludtunk, annyira meleg van!
Az idő végig szuper volt, tegnap 36 fok!!
Rengeteg a szúnyog érdemes vinni riasztót, spray-t stb.
A Beach Bar Mare Mare-t próbáljátok ki, borzasztóan kedves személyzet, ágyak a parton, finom erős koktélok, kivetítőn Forma1 és Foci EB 2012 egy jó Mythossal, és tapassal amit mellé hoznak! Free Wifi is van!
Hazaérkezés a hideg valóságba, és a virágpiaci büfében az egyik velünk utazó hölgy virslit reggelizett, és kért hozzá mustárt, az eladó hölgy: "Mustár az nem jár hozzá, semmi sincs ingyen egy százas"..........pffff, na egyből tudtuk, h Magyarországon vagyunk...a görög vendégszeretet felülmúlhatatlan!!!
Mindenkinek jó nyaralástl!
Én is megérkeztem a délelőtt folyamán. Örülök Zamanda, hogy Ti is rendben hazaérkeztek, meglepődtem, amikor megszólítottál a mosdóban.
GT-vel voltunk, mi meg voltunk velük elégedve újra, elég gyors volt a kiút, hazafelé pedig alig-alig kellett várakozni a határokon.
Marianna apartmanban voltunk. Elég picike volt, de végül is pont elég. Evőeszközökből, tányérokból, mindenből kettő volt, tésztaszűrő, nagyobb edény, mélyebb serpenyő, vágódeszka, mikro, tv. A fürdő rendben volt, csak nagyon picike volt a zuhanytálca, függöny nélkül. Hatalmas erkély, mondjuk sarkon voltunk, a szomszéd szobának kisebb volt. Ebből a szobából látni a tengert Igaz, csak két ház között átnézve egy kicsit, de azért jó volt. Szúnyogháló, ablaküveg és redőny, mind elhúzható, utóbbi kettő zárható. Teraszon ruhaszárító kötél, igaz, csak kettő csipesz volt (végül is ketten voltunk ). Elektromos szúnyogriasztó volt benne, de vinni kell hozzá folyadékot vagy olyan kis lapokat. Bent alig volt szúnyog, igaz, mindig el volt húzva a sz.háló, de kint azért néha akadt, főleg este az étteremben és a parton, még jó, hogy vittünk spray-t is.
Idő nagyon jó volt, tenger is tűrhető, később egyre jobb lett.
Fakultatívon Meteoráknál voltunk és az Olymposon, mindkettő nagyon jó volt.
Néhány ár:
Drosia víz 6 db-os 1,5 Euró
Zagori víz 6 db-os 1,7 E
Zagorohoria bubis víz 6 db-os 3 E
6 kicsi Mythos 5 E
4 nagy Mythos 4.80 E
1 nagy Mythos 1.30 E
1 kicsi Mythos 0.90 E
6 kicsi Fix 4.50 E
4 nagy Alfa 4.00 E
8 kicsi Alfa 4.60 E
1 nagy Pils Hellas 0.80 E
uborka 0.40 E
paradicsom 0.90 - 1.20 E
őszibarack 1.90 E
sárgabarack 1.40 E
sárgadinnye 1.60 E
tej 1.10 E
Apelia fehér 3.30 E
Apelia vörös 3.60 E
Recina 0.5 l 1.45 E
Ezek az árak egy super marketből valók, kb. 2 utcára az apartmantól.
Fagyi: 1 gombóc 1.20 E, 2 gombóc 2.0 E, 3 gombóc 2.80 E (Ez a Marabu melletti pékséggel szembeni fagyis, nagyon finom, nagy adag volt)
Pékségben nem voltunk, ilyen árakat nem tudok.